שובו של הבופה: מסעדת J17 משיקה בראנץ טבעוני חדש

מסעדת J17הטבעונית המדוברת משיקה בראנץ' טבעוני חדש שיוגש בכל יום שישי בבוקר ויציע בופה עשיר של סלטים וממרחים ומנה עיקרית לבחירה לכל סועד .
בראנץ טבעוני של מסעדת J17
בראנץ טבעוני של מסעדת J17 | צילום: יח"צ

ארוחות הבופה שנעלמו בשנים האחרונות עם התפרצות מגפת הקורונה, עשו כבר קאמבק למלונות ולאט לאט חזרו גם למסעדות רבות בארץ עם מבחר הצעות מפתות לארוחות בוקר או בראנצ'ים עם כל מה שרק תוכלו להעמיס לצלחת.

בראנץ' שישי של מסעדת J17 – מה בתפריט?

בראנץ טבעוני של מסעדת J17
בראנץ טבעוני של מסעדת J17 | צילום: יח"צ

J17 הטבעונית הביתית של אסף אינגבר מצטרפת אף היא לחגיגה המחודשת ומתחילה להציע בראנץ' שישי משלה, טבעוני למהדרין כמובן עם בופה עשיר בסלטים, לחמים, אנטיפסטי, ממולאים ומגוון של ממרחים.

עוד טעימה: מה חשבנו על האוכל בפסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022?

עדכונים טעימים למייל!

מלבד הבופה הטבעוני, כל סועד יוכל לבחור מנה עיקרית אחת מבין מבחר הצעות כמו מקושקשת טופו של J, שקשוקה מעגבניות שמש ושרי צלויות ופלפלים שרופים ושום עם פטריות וחצילים; נקניקיות מרגז פיקנטיות לצד בטטה קריספית, פרוסות חציל ופלפלים בבלסמי סילאן; ביצת עין של YoEgg המסקרנים, פנקייקים מלוחים עם פטה ופרמז'ן טבעוניות או פנקייקס שוקולד ואגוזים. הבראנץ' כולל גם לחם ושתיה חמה או קלה

אסף אינגבר, הוא מאמן טניס שהחליט לעבור לתזונה צמחית ורצה לשכלל את המתכונים שלו ולהנגיש אותם לאחרים. ב-J17 הוא מציע מנות ביתיות בפרשנות אישית עם מיטב חומרי הגלם הטבעוניים.

במסעדה נערכים גם ערבי ספיישל קבועים מדי שבוע. בימי ראשון תוכלו לבקר בערב ספיישל הודי, ימי שני מוקדשים לתפריט מנות מסביב לעולם, מאסייתי ועד איטלקי של השפית נועה זמיר אוזנה ובימי חמישי ערב שמוקדש כולו לבשר החדש של Redefine Meat עם המבורגרים, עראייס, באנים ועוד.

בראנץ' שישי טבעוני במסעדת J17 | ירמיהו 17, תל אביב | 65 ש"ח לסועד | שישי 9:30-13:30 | 03-9442773 | לא כשר | הזמנת שולחן באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת גודנס הטבעונית מתחדשת
מסעדת גודנס הטבעונית משתדרגת עם שלל מנות מושחתות
חדשות האוכל
פופ אפ טבעוני של ברגר קינג ישראל
מי צריך בשר: ברגר קינג משיקה פופ אפ טבעוני בדיזנגוף סנטר
חדשות האוכל
בראנץ' חורף 2023 של דרימרי בייקרי ביסטרו
זה לא חלום: פתח תקווה מתחדשת עם בראנץ' שישי מושחת
חדשות האוכל
בייקון מתורבת של חברת Higher Steaks
בשר מתורבת: החברה שמגדלת בייקון מתורבת במעבדה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
טחינה מסורתית של אחוה
טעים על המדף: שניצל טופו, טחינה מסורתית, סלמי מילאנו וסומרסבי מנגו-ליים
חדש על המדף
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר, סלמי מילאנו של יחיעם, טחינה מסורתית של אחוה וסומרסבי בטעם מנגו-ליים. מוצרי מזון חדשים וטעימים על המדף. >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת
מדריכים וטיפים
כמו אחרי הגשם: המדריך המלא לפטריות מאכל בישראל
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל