M32 Burgers הוד השרון - המבורגר מבית רוזנברג
קרדיט תמונה – אסף קרלה
שיתוף

תוכן עניינים

תושבי הוד השרון זוכים בהמבורגריה מושחתת חדשה משלהם עם פתיחתו של הסניף החדש של M32 Burgers מבית מסעדת רוזנברג מהרצליה.

עוד טעימה: הטברנה היוונית שבאה להרים את הוד השרון

קציצת ההמבורגר של M32 מיוצרת מתערובת מיוחדת של 5 נתחים ומוגשת בלחמנייה רכה עם חסה לאליק, בצל כבוש, עגבניית מגי, חמוצים ורוטב הבית.

עוד טעימה: נוקאאוט סמאשופ – סמאש בורגר חדש בחיפה

M32 המבורגרים מבית רוזנברג – מה בתפריט?

ב-M32 תוכלו לזלול המבורגר ‫200 גרם מבשר בקר או כסמאש בורגר עסיסי של 2 קציצות במשקל 110 גרם כל אחת. ההמבורגרים יוצעו בנפרד במחיר של 52-54 ש"ח או במסגרת ארוחה עם תוספת ושתייה ב-70 ש"ח

סמאש בורגר של M32 המבורגר מבית רוזנברג
סמאש בורגר של M32 המבורגר מבית רוזנברג | צילום: אסף קרלה

בין התוספות שמציעים ב-M32 Burgers להעמיס על ההמבורגר תמצאו בצל מטוגן, גבינת בושה, בייקון טלה, צ'דר, צ'דר בציפוי פנקו וצ'דר טבעונית.

לצד הבורגר מציעים במקום צ'יפס תפוחי אדמה, בטטה או חצי-חצי, טבעות בצל בטמפורה תוצרת בית או כדורי גבינה פריכים ונמתחים.

חובבי הקריספי צ'יקן ישמחו לגלות ב-M32 מבית רוזנברג גם מנת עוף פריך שהושרה בריוויון ומוגש בלחמנייה רכה עם חסה לאליק, בצל כבוש, כרוב סריראצ'ה ורוטב ראנץ'.

לטבעונים מציעים במקום בורגר טבעוני מחלבון אפונה וסויה או רידיפיין מיט בלחמנייה רכה עם איולי זעתר טבעוני, חסה לאליק, עגבניות מגי, בצל כבוש וחמוצים ולצמחונים קריספי טופו במעטפת פריכה עם חסה לאליק, בצל כבוש, כרוב סריראצ'ה ורוטב ראנץ'

מסעדת רוזנברג נפתחה בהרצליה לפי כ-4 שנים עם מטבח ערבי ישראלי ותפריט של השף בני דרקסלר (יפו תל אביב, דוד ויוסף) המבוסס על חומרי גלם טריים ועונתיים.

M32 Burgers מבית רוזנברג | סוקולוב 2, הוד השרון | ראשון-חמישי 11:30-23:00 שישי 11:30-17:00 שבת 7:30-23:00 | הזמנות בטלפון 09-760-3728 ובוולט

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס