לזלול - מגזין שבא לאכול
מסעדת נוקאאוט סמאשבורגר חיפה
קרדיט תמונה – אסף קרלה

נוקאאוט סמאשופ מביאים את בשורת הסמאשבורגר לחיפה

נוקאאוט סמאשופ שנפתחה השבוע במרכז הכרמל מבטיחה להביא את בשורת הסמאשבורגר אל חיפה עם תוספות מושחתות במיוחד ואווירה אמריקאית קלאסית
שיתוף

תוכן עניינים

ז'אנר הסמאש בורגר חווה עלייה מחודשת בפופולריות בישראל בשנה האחרונה בזכות מקומות כמו לא קל בורגר או אלנבי סמאש בורגר שהפכו לשם דבר בקרב חובבי המבורגרים בתל אביב עם קציצות מדויקות ועסיסיות לפי הספר.

עוד טעימה: חביבי בורגר – המבורגר חדש בגדרה
תפריט ההמבורגרים החדש של רשת לנדוור

סמאש בורגר נבדל מהמבורגרים קלאסיים בעיקר בשיטת הצלייה שלו על פלנצ'ה רותחת לאחר שיטוח על ידי משקולת, מה שמייצר קציצה קראנצ'ית מבחוץ ועסיסית מבפנים.

כעת מצטרפת לחגיגה נוקאאוט סמאשופ, נציגה צפונית שמבטיחה להביא את בשורת הסמאש בורגר גם אל חיפה.

המבורגר חמאת בוטנים של נוקאאוט סמאשבורגר
המבורגר חמאת בוטנים של נוקאאוט סמאשבורגר | צילום: אסף קרלה

מי שעומדים מאחורי Knockout Smashop הממוקמת ברחבת הפסנתר במרכז הכרמל הם בעלי קבוצת המסעדות הצפונית רפאלו ובעלי הפאב הוותיק "הסליק" בחיפה. במקום הם מגישים המבורגרים קלאסיים לצד בורגרים מיוחדים עם תוספות מושחתות במיוחד באווירה אמריקאית.

נוקאאוט סמאשופ – מה בתפריט?

התפריט של נוקאאוט נחלק לתפריט ראשי ותפריט סודי למתקדמים. בתפריט הראשי תוכלו לטעום סמאשבורגר קלאסי עם או בלי צ'דר מבשר בקר בגודל 90 גרם עם חסה לאליק, עגבניה, בצל, מלפפון חמוץ מתוק ורוטב הבית; קריספי צ'יקן סליידר עם פילה עוף מושרה בריוויון בטמפורה עם קולסלאו, מלפפון חמוץ מתוק והרוטב הסודי וצ'יקן בייטס (4 יחידות) בטמפורה ותערובת תבלינים סודית (28-34 ש"ח).

בתפריט הסודי תוכלו לזלול סמאשבורגרים מושחתים למתקדמים כמו סליידר עם חמאת בוטנים, בייקון טלה וריבת פירות יער וסליידר גבינה כחולה, בצל קריספי ורוטב ברביקיו. לצמחונים וטבעונים מציעים בנוקאאוט סמאשבורגר ביונד מיט עם מגוון תוספות.

מסעדת נוקאאוט סמאשבורגר חיפה
מסעדת נוקאאוט סמאשבורגר חיפה | צילום: אסף קרלה

את כל הבורגרים אפשר לקבל במסגרת ארוחה במחירים הנעים בין 49 ל-67 ש"ח לארוחת דאבל סמאש צ'יזבורגר. לצד הבורגרים מוגש צ'יפס קלאסי, צ'יפס בטטה עם גרידת לימון וגם סטריט סטייל פרייס עם צ'דר, בצל מטוגן ורוטב סודי.

גם הקינוחים הולכים כל הדרך לאמריקה עם קלאסיקות כמו חטיף רוקי רואד שוקולדי עם מרשמלו, ריסז קאפס, בוטנים, סניקרס ופרליני שוקולד או עוגיית סמורס ענקית וחמאתית עם שוקולד חלב, מריר ונגיעות מלח גס במילוי מרשמלו וניל-תות

המקום פתוח בכל ימות השבוע משתיים עשרה בצהריים ועד חצות ויש גם משלוחים אונליין.

נוקאאוט סמאשופ | שדרות הנשיא 121, חיפה | כל יום 12:00-00:00 | הזמנות בטלפון 077-9386230 או באתר.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים להמבורגר וחיפה

כתבות בשבילך

חבל לפספס