הזדמנות חד פעמית: פסטיבל שוק מחנה יהודה מגיע להרצליה

לרגל חגיגות 100 לשוק מחנה יהודה בירושלים ייערך בקניון הרצליה פסטיבל אוכל חד פעמי עם כל האנשים, הריחות והטעמים של השוק המיתולוגי
פסטיבל שוק מחנה יהודה בקניון הרצליה
פסטיבל שוק מחנה יהודה בקניון הרצליה | צילום: Media & Co
שיתוף

שוק מחנה יהודה חוגג 100 שנים להיווסדו ומעניק הזדמנות חד פעמית לתושבי המרכז בפסטיבל חגיגי עם שלל טעמים וניחוחות ירושלמים מוכרים ומבחר עסקים שייצאו לראשונה מעיר הבירה היישר אל קניון שבעת הכוכבים הרצליה.

הפסטיבל יתקיים בתחילת מאי ויתפרש על פני 3 ימים (שלישי-חמישי 2-4.5) בין השעות 12:00-20:00 ויציע את חווית השוק האותנטית עם האנשים, הצבעים והטעמים הייחודיים והקולינריה הירושלמית המתפתחת מבלי לעשות נסיעה עד לשוק המיתולוגי.

עוד טעימה: קלוריות בקרמבו – כל מה שצריך לדעת

פסטיבל שוק מחנה יהודה בהרצליה – מה יש לזלול?

בין המסעדות והדוכנים שיגיעו לפסטיבל שוק מחנה יהודה בקניון הרצליה תמצאו קובה מיתולוגי ועוד מטעמים מהמטבח העירקי של מסעדת עזורה האהובה; חמוצים ודגים מלוחים של מעדניית איבגי; שלל ממרחים וגבינות איכות של המוסד הירושלמי מעדני צדקיהו; אמפנדס חמים מארגנטינה של ארחנטו; פיצוחים ותבלינים של פיצוחי עמדי ועוד.

פסטיבל מחנה יהודה בקניון שבעת הכוכבים הרצליה
פסטיבל מחנה יהודה בקניון שבעת הכוכבים הרצליה | צילום: Media & Co

חובבי המתוק יוכלו לזלול בפסטיבל את הקרמבו של קאבום בלא פחות מ-12 טעמים; עוגיות וכריכי גלידה של קוקי קרים; חלבות ייחודיות של ממלכת החלבה; הקיורטוש האלמותי של קיורטוש מחנה יהודה; ממתקים ממזרח ירושלים של כנאפה עיר דוד ומאפים מפתים של מאפיית דובשנית.

אירועי 100 שנים לשוק מחנה יהודה יגיעו לשיאם בסוף חודש מאי בחגיגות יום ירושלים עם שלל סיורים, פעילויות ומסיבות בשוק עצמו וברחבי העיר.

השוק הוותיק הפך בעשור האחרון לאחד ממוקדי הבילוי המובילים בירושלים עם מקומיים ותיירים שפוקדים לאורך כל היום והלילה את מגוון דוכני האוכל, המסעדות והברים השמחים שמאפיינים את האזור.

פסטיבל מחנה יהודה בקניון שבעת הכוכבים | שדרות שדרת הכוכבים 8, הרצליה | שלישי-חמישי 2.4-5 | 12:00-20:00 | הכניסה חופשית | פרטים נוספים באתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments