קאבום - חנות קרמבו ישראלי
קרדיט תמונה – דוד מויאל

קאבום: חנות קרמבו ישראלית נפתחה בירושלים

קאבום היא חנות קרמבו ישראלית המציעה 12 טעמי קרמבו מיוחדים על בסיס פירות ותבלינים מחומרי גלם איכותיים, עם ציפוי שוקולד חלב או מריר לאורך כל השנה.
שיתוף

תוכן עניינים

אם גם אתם מהטיפוסים שחולים על קרמבו, יכולים לאכול 4 במכה ומתבאסים כשנגמר החורף והוא נעלם מהמדפים, ללירן איילון יש פתרון בשבילכם.
איילון פתח לפני מספר שבועות את "קאבום", חנות קרמבו ישראלית בשוק מחנה יהודה בירושלים שתפעל כל השנה ולא רק בחורף

ב"קאבום" מציעים לא פחות מ-12 טעמים ייחודים ומושקעים במחיר של 15 עד 25 שקלים ליחידה. כל קרמבו אפשר לצפות בשוקולד חלב או מריר למי שמעדיף את הקינוח פרווה.

מלבד שוקולד מריר או חלב תוכלו להוסיף בתשלום גם פקאן מסוכר, פולי קקאו, קרונט לוז או סוכריות צבעוניות.

קאבום - חנות קרמבו ישראלי
קאבום – חנות קרמבו ישראלי | צילום: דוד מויאל

עוד טעימה: כמה קלוריות יש בקרמבו?

קאבום – חנות קרמבו בטעמים מפתיעים

8 הטעמים הקבועים הם וניל, תות, פטל, פסיפלורה, קפה, בננה, לימון וקרמל.

בנוסף אפשר להזמין את אחד מהספיישלים:

  • מכורים – פולי קקאו, אספרסו, קרמל וקפה
  • פנינה – אוכמניות, פטל, תות, ביסקוויט מצופה שוקולד תות (חלבי)
  • רושה קרמל – טארטלט במילוי גנאש שוקולד וכדור רושה
  • שוקו בננה – טארטלט במילוי גנאש שוקולד ופקאן סיני מסוכר
קאבום - בית קרמבו
קאבום – בית קרמבו / אינסטגרם

מי שסייע לאיילון בהקמה וביצירת המתכונים הוא שי גולן, זוכה הריאליטי "בייק אוף" שמחזיק אף הוא עסק פרטי של קרמבואים גורמה.

אם ציפיתם לטעם המוכר של הקרמבו התעשייתי, אתם הולכים להיות מופתעים. בקאבום מוכרים קרמבו מחומרי גלם איכותיים, העוגייה המפורסמת של הקרמבו נאפת כאן בכל יום וקציפה תמיד טרייה.

את הקרמבו מגישים בקאבום עם כפית, מה שיכול להרגיש מוזר ולא טבעי לחלק מהסועדים בפעם הראשונה, אבל לפני שתשימו לב כבר תתרגלו ותתחילו לחשוב שוב איך עדיף להתחיל לאכול אותו, מהעוגייה או מהקרם.

הקרמבו של קאבום זמין גם בוולט להזמנה עד הבית.

הקרמבו התעשייתי עלה לכותרות לאחרונה לאחר שחברת וילי-פוד החלה לייבא לראשונה קרמבו מהיצרנית הגדולה באירופה בדנמרק בכדי להתחרות בשטראוס ששולטת בשוק ביד רמה כבר שנים רבות.

קראו עוד: בורקס מים וכנאפה של וילי פוד להכנה ביתית

המותג החדש ישווק תחת השם "תן-בו" ויימכר במחיר זול יותר מהקרמבו של שטראוס, כ-13 שקל למארז של 8 קרמבו וניל. בנוסף אפשר למצוא "תן-בו" בטעמי קוקוס ושוקולד מריר וחלב מצופה בשוקולד.

וילי פוד גם יצאה בהשקה משותפת עם רשת הגלידה "וניליה" גלידה בטעם "תן-בו" במרקם של קרמבו אמיתי. הגלידה הושקה לאחר פיתוח מתכון שארך יותר מחצי שנה ותמכר במחיר של 95 ש"ח לקילו או 18 ש"ח למנה.

קאבום – בית קרמבו ישראלי
כתובת: רחוב האשכול 3, שוק מחנה יהודה.
שעות פתיחה: א׳-ה׳: 11:00-23:00, יום ו׳: 10:00 ועד כשעה לפני כניסת השבת, ש׳: כשעה לאחר צאת השבת-חצות.
טלפון: 02-5465650.
מחיר: 15-25 ש"ח ליחידה. מארז 4 יחידות ב-60 ש"ח, מארז 9 יחידות ב-135 ש"ח

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס