המסעדה שמציעה מנות חורפיות ומנחמות מול הים הסוער

מסעדת mena של השף ינון אלעל ברחוב הירקון בתל אביב משיקה תפריט חורף חדש עם שלל מנות מחממות ומנחמות מול הגלים הסוערים.
תפריט החורף של מסעדת מנא mena
תפריט החורף של מסעדת מנא mena | צילום: איתמר גינזבורג

מסעדת Mena של שף ינון אלעל (מלי מלו, מחניודה, משחקי השף) מתכוננת לימים הקרים ומשיקה תפריט חורף חדש עם מנות מנחמות, עשירות ובעיקר מחממות לבב אנוש.

תפריט החורף של mena – מה יש לזלול?

בתפריט החורף החדש תוכלו לטעום למשל מנות על בסיס ירקות כמו סלט סלקים, ויניגרט סומק ורימון, פיסטוק, פטה, בצל וכוסברה וירוקים בתנור אבן עם איולי קיסר, פרמז׳ן, תפו״א פריכים וביצה רכה (64 ש"ח).

תפריט החורף של מסעדת מנא | צילום: איתמר גינזבורג

באגף העיקריות תמצאו מנות חדשות כמו פפרדלה עם ראגו בשר וירקות שורש בבישול ארוך עם קונפי עגבניות שרי, יין אדום, פרמז'ן וחמאה; פסטה ירקות שורש עם יין אדום, סילאן, זעתר ופטה; מחבת קלאמרי עם רוטב פלפל צ׳ומה, גרגרי חומוס, בייקון טלה ומחמצת קלויה (78-102 ש"ח) וגם טיבון טלה ו״ריזוטו״ פריקי עם חמאה, יין לבן ובצל מקורמל (152 ש"ח)

עדכונים טעימים למייל!

חלל המסעדה השוכנת ברחוב הירקון בתל אביב יעבור אף הוא התאמות לעונה הקרה בכדי להמשיך ולאפשר לאורחים לסעוד מול הנוף של חוף הים הסוער על רקע טיפות הגשם המתדפקות על החלון.

מסעדת mena נפתחה לפני כשנה וחצי כגלגול של מעדניית מנחם של עמרי קאופטייל. השדרוג התרחש סמוך לסיום מגפת הקורונה ומקררי המעדנייה הוחלפו בבר מרווח לצד תפריט ים תיכוני-ישראלי עם קריצות למטבח הירושלמי של השף ינון אלעל

בחודש שעבר אירחה מסעדת מנא את בלוגרית המסעדות נטע סלונים (THEFOODNET) לספיישל בראנץ' מושחת במיוחד. השולחנות לאירועים אזלו תוך דקות אחדות מרגע תחילת ההרשמה.

תפריט חורף במסעדת מנא (mena) | הירקון 88, תל אביב | כל השבוע 9:00-15:00, 17:00-00:00 | הזמנות בטלפון 03-673-6136 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
שמיכת כבדה של פיצה האט
פיצה האט מציגה: שמיכה כבדה לחורף חם וטעים
חדשות האוכל
ערמונים קלויים בתנור
הדרך הנכונה: איך לקלף ערמונים בלי כל הבלאגן
מדריכים וטיפים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף
לימים הקרים: חורף של מרקים מגיע למלון ענבל בירושלים
אירועים ופסטיבלים
איך להכין שוקולטה
איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף
מדריכים וטיפים
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך לבשלן: איך לבחור סכין שף איכותית למטבח
מדריכים וטיפים
הפה בוער? 5 דרכים להציל ולתקן מנה חריפה מדי ברגע
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל