תפריט החורף של מסעדת מנא mena
קרדיט תמונה – איתמר גינזבורג
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת Mena של שף ינון אלעל (מלי מלו, מחניודה, משחקי השף) מתכוננת לימים הקרים ומשיקה תפריט חורף חדש עם מנות מנחמות, עשירות ובעיקר מחממות לבב אנוש.

תפריט החורף של mena – מה יש לזלול?

בתפריט החורף החדש תוכלו לטעום למשל מנות על בסיס ירקות כמו סלט סלקים, ויניגרט סומק ורימון, פיסטוק, פטה, בצל וכוסברה וירוקים בתנור אבן עם איולי קיסר, פרמז׳ן, תפו״א פריכים וביצה רכה (64 ש"ח).

תפריט החורף של מסעדת מנא
תפריט החורף של מסעדת מנא | צילום: איתמר גינזבורג

באגף העיקריות תמצאו מנות חדשות כמו פפרדלה עם ראגו בשר וירקות שורש בבישול ארוך עם קונפי עגבניות שרי, יין אדום, פרמז'ן וחמאה; פסטה ירקות שורש עם יין אדום, סילאן, זעתר ופטה; מחבת קלאמרי עם רוטב פלפל צ׳ומה, גרגרי חומוס, בייקון טלה ומחמצת קלויה (78-102 ש"ח) וגם טיבון טלה ו״ריזוטו״ פריקי עם חמאה, יין לבן ובצל מקורמל (152 ש"ח)

חלל המסעדה השוכנת ברחוב הירקון בתל אביב יעבור אף הוא התאמות לעונה הקרה בכדי להמשיך ולאפשר לאורחים לסעוד מול הנוף של חוף הים הסוער על רקע טיפות הגשם המתדפקות על החלון.

מסעדת mena נפתחה לפני כשנה וחצי כגלגול של מעדניית מנחם של עמרי קאופטייל. השדרוג התרחש סמוך לסיום מגפת הקורונה ומקררי המעדנייה הוחלפו בבר מרווח לצד תפריט ים תיכוני-ישראלי עם קריצות למטבח הירושלמי של השף ינון אלעל

בחודש שעבר אירחה מסעדת מנא את בלוגרית המסעדות נטע סלונים (THEFOODNET) לספיישל בראנץ' מושחת במיוחד. השולחנות לאירועים אזלו תוך דקות אחדות מרגע תחילת ההרשמה.

תפריט חורף במסעדת מנא (mena) | הירקון 88, תל אביב | כל השבוע 9:00-15:00, 17:00-00:00 | הזמנות בטלפון 03-673-6136 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס