המסעדה שמציעה מנות חורפיות ומנחמות מול הים הסוער

מסעדת mena של השף ינון אלעל ברחוב הירקון בתל אביב משיקה תפריט חורף חדש עם שלל מנות מחממות ומנחמות מול הגלים הסוערים.
תפריט החורף של מסעדת מנא mena
תפריט החורף של מסעדת מנא mena | צילום: איתמר גינזבורג

מסעדת Mena של שף ינון אלעל (מלי מלו, מחניודה, משחקי השף) מתכוננת לימים הקרים ומשיקה תפריט חורף חדש עם מנות מנחמות, עשירות ובעיקר מחממות לבב אנוש.

תפריט החורף של mena – מה יש לזלול?

בתפריט החורף החדש תוכלו לטעום למשל מנות על בסיס ירקות כמו סלט סלקים, ויניגרט סומק ורימון, פיסטוק, פטה, בצל וכוסברה וירוקים בתנור אבן עם איולי קיסר, פרמז׳ן, תפו״א פריכים וביצה רכה (64 ש"ח).

תפריט החורף של מסעדת מנא | צילום: איתמר גינזבורג

באגף העיקריות תמצאו מנות חדשות כמו פפרדלה עם ראגו בשר וירקות שורש בבישול ארוך עם קונפי עגבניות שרי, יין אדום, פרמז'ן וחמאה; פסטה ירקות שורש עם יין אדום, סילאן, זעתר ופטה; מחבת קלאמרי עם רוטב פלפל צ׳ומה, גרגרי חומוס, בייקון טלה ומחמצת קלויה (78-102 ש"ח) וגם טיבון טלה ו״ריזוטו״ פריקי עם חמאה, יין לבן ובצל מקורמל (152 ש"ח)

חלל המסעדה השוכנת ברחוב הירקון בתל אביב יעבור אף הוא התאמות לעונה הקרה בכדי להמשיך ולאפשר לאורחים לסעוד מול הנוף של חוף הים הסוער על רקע טיפות הגשם המתדפקות על החלון.

מסעדת mena נפתחה לפני כשנה וחצי כגלגול של מעדניית מנחם של עמרי קאופטייל. השדרוג התרחש סמוך לסיום מגפת הקורונה ומקררי המעדנייה הוחלפו בבר מרווח לצד תפריט ים תיכוני-ישראלי עם קריצות למטבח הירושלמי של השף ינון אלעל

בחודש שעבר אירחה מסעדת מנא את בלוגרית המסעדות נטע סלונים (THEFOODNET) לספיישל בראנץ' מושחת במיוחד. השולחנות לאירועים אזלו תוך דקות אחדות מרגע תחילת ההרשמה.

תפריט חורף במסעדת מנא (mena) | הירקון 88, תל אביב | כל השבוע 9:00-15:00, 17:00-00:00 | הזמנות בטלפון 03-673-6136 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פסטיבל חורף זמן גליל מערבי 2022 - קינוחים דרוזיים בג'ת
זוללים את הגליל: פסטיבל חורף זמן גליל מערבי חוזר ובגדול
אירועים קולינריים
איך לאחסן מרק במקרר או במקפיא?
כדאי לדעת: איך לשמור שאריות מרק במקרר או במקפיא?
טיפים למטבח
ארוחת צהריים בקפה פופולר בכל שישי ושבת
קפה פופולר של שף אבי ביטון – מעכשיו גם בצהריים
חדשות האוכל
תפריט תותים של מקס ברנר - חורף 2024
חדשות האוכל לחורף: תבשילים, קינוחים ומפרגנים למילואים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
10 מאכלים מומלצים עם חיי מדף ארוכים למלחמה ושעת חירום
טיפים למטבח
אחת ולתמיד: האם צריך לשטוף פטריות לפני השימוש?
טיפים למטבח
אחת ולתמיד: איך לבחור אבוקדו מושלם
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל