מסעדת מזה מביאה את יוון השמחה אל נהריה

נהריה מתחדשת עם מסעדת מזה (MEZE), מסעדה יוונית שמחה וצבעונית ששואפת להביא קולינריה חדשה לעיר הצפונית עם מבחר מנות מהים התיכון באווירה קלילה.
מסעדת מזה - מסעדה יוונית בנהריה
מסעדת מזה - מסעדה יוונית בנהריה | צילום: מסעדת מזה

העיר נהריה עם התדמית המנומנמת בדרך כלל מתחדשת עם מזה (MEZE), מסעדה יוונית שמחה בהובלתם של האחים עדי ועופרי שוורץ שהחליטו לחזור לעיר הולדתם ולהקים בה מקום קטן וצבעוני משלהם שינגיש קולינריה אחרת לתושבי העיר.

התפריט של מזה מורכב בעיקרו ממנות קטנות וקלילות המוגשות למרכז השולחן עם מבחר של קלאסיקות מיוון וממדינות הים התיכון. קראו כאן על הביקור שלנו בעיר ובמלון קאזה נהריה.

עוד טעימה: טברנה יוונית במרינה הרצליה

בנוסף מוגשות במזה מבחר של מנות עיקריות מבשרים לדגים וצמחוני עשויות בקמאדו – מעשנת גריל יוקרתית ומקצועית על פחמים. עוד יוגשו ספיישלים משתנים מדי יום על בסיס חומרי גלם טריים ועונתיים.

מסעדת מזה נהריה – מה בתפריט?

במזה מציעים תפריט עסקיות צהריים עם 2 מנות ראשונות לבחירה בהזמנת עיקרית. בין המנות הראשונות תמצאו לחם שטוח בגריל עם זיתים מרוקאים וטחינה ירושלים; פלפלים חריפים ומתוקים עם גבינות טולום; סקורדיליה עם מטבל שום, תפוחי אדמה ושקדים קלויים ועוד. בתפריט הערב מחירי המנות הראשונות נעים בין 14 ל-48 ש"ח.

בעיקריות תמצאו בין השאר סופלקי עוף עם פיתה קרועה, ירקות מהאש ויוגורט מתובל; דניס פתוח על הפלאנצ'ה עם שום, צ'ילי, אורגנו וחמאה; שקדי עגל עם עגבניות שרי ומנגולד צלויים עם ציר עוף חם; טי-בון טלה עם ירקות מהאש ויוגורט יווני; שפטאייה – קבב קפריסאי עם יוגורט, לאבנה ועלים (72-112 ש"ח) וגם אנטריקוט פידלוט עם תפוח אדמה פריך (49 ש"ח ל-100 גרם).

לקינוח מציעים במזה מתוקים קלאסיים כמו בסבוסה רכה עם קצפת וטוויסט של פלפל שחור או מילפיי מבצק פילו פריך עם קישטה, תאנים ופיסטוק לבנוני (28 ש"ח)

קינוח פילו מקורמל במסעדת מזה
קינוח פילו מקורמל במסעדת מזה | צילום: מסעדת מזה

עוד מציעים במקום תפריט אלכוהול רחב ושמח עם שלל בירות מהחבית, יין ומגוון סוגי אניס וגם מכולת שתציע למכירה מבחר של מוצרים מהמסעדה.

המסעדה נפתחה בחודש יוני להרצה ובשבועות האחרונים השיקו רשמית את המקום שהספיק כבר לצבור קהל נאמן ושמו החל לעבור מפה לאוזן גם בקרב תיירים כנקודת עצירה מומלצת בטיולים לצפון.

המקום פתוח בכל ימות השבוע מלבד יום שני. שעות הפתיחה: ימים ראשון ורביעי 12:00-18:00; ימים שלישי וחמישי 14:00-16:30 ו-18:00-22:00, שישי 12:00-16:00 ושבת 13:00-18:00.

מסעדת מזה | שמעון רייך 24, נהריה | ראשון ורביעי 12:00-18:00 שלישי וחמישי 14:00-16:30, 18:00-22:00 שישי 12:00:17:00 ושבת 13:00:18:00 (סגור בשני) | הזמנות בטלפון 077-5051570 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
גרקו טברנה הוד השרון
סלוניקי פינת הוד השרון: טברנה יוונית חדשה שבאה להרים
חדשות האוכל
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
חדשות האוכל
בראנץ' יווני של מסעדת גיליז
יאסו: בראנץ' יווני חדש מגיע לשבור את ראשון לציון
חדשות האוכל
מתכון לצזיקי יווני: איך להכין סלט מלפפונים ויוגורט מרענן
מתכונים
טרנדים קולינריים טריים
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
קיץ עסיסי: איך לבחור ולשמור אפרסקים במטבח
טיפים למטבח
עניין של זמן: איך להפשיר סלמון בדרך הנכונה
טיפים למטבח
מי צריך פיצרייה: 6 טיפים לשדרוג פיצה קפואה
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל