מסעדת מזה - מסעדה יוונית בנהריה
קרדיט תמונה – מסעדת מזה
שיתוף

תוכן עניינים

העיר נהריה עם התדמית המנומנמת בדרך כלל מתחדשת עם מזה (MEZE), מסעדה יוונית שמחה בהובלתם של האחים עדי ועופרי שוורץ שהחליטו לחזור לעיר הולדתם ולהקים בה מקום קטן וצבעוני משלהם שינגיש קולינריה אחרת לתושבי העיר.

התפריט של מזה מורכב בעיקרו ממנות קטנות וקלילות המוגשות למרכז השולחן עם מבחר של קלאסיקות מיוון וממדינות הים התיכון.

עוד טעימה: מסעדת זוס החיפאית מתחדשת בתפריט יווני לקיץ
טברנה יוונית במרינה הרצליה

בנוסף מוגשות במזה מבחר של מנות עיקריות מבשרים לדגים וצמחוני עשויות בקמאדו – מעשנת גריל יוקרתית ומקצועית על פחמים. עוד יוגשו ספיישלים משתנים מדי יום על בסיס חומרי גלם טריים ועונתיים.

מסעדת מזה נהריה – מה בתפריט?

במזה מציעים תפריט עסקיות צהריים עם 2 מנות ראשונות לבחירה בהזמנת עיקרית. בין המנות הראשונות תמצאו לחם שטוח בגריל עם זיתים מרוקאים וטחינה ירושלים; פלפלים חריפים ומתוקים עם גבינות טולום; סקורדיליה עם מטבל שום, תפוחי אדמה ושקדים קלויים ועוד. בתפריט הערב מחירי המנות הראשונות נעים בין 14 ל-48 ש"ח.

בעיקריות תמצאו בין השאר סופלקי עוף עם פיתה קרועה, ירקות מהאש ויוגורט מתובל; דניס פתוח על הפלאנצ'ה עם שום, צ'ילי, אורגנו וחמאה; שקדי עגל עם עגבניות שרי ומנגולד צלויים עם ציר עוף חם; טי-בון טלה עם ירקות מהאש ויוגורט יווני; שפטאייה – קבב קפריסאי עם יוגורט, לאבנה ועלים (72-112 ש"ח) וגם אנטריקוט פידלוט עם תפוח אדמה פריך (49 ש"ח ל-100 גרם).

לקינוח מציעים במזה מתוקים קלאסיים כמו בסבוסה רכה עם קצפת וטוויסט של פלפל שחור או מילפיי מבצק פילו פריך עם קישטה, תאנים ופיסטוק לבנוני (28 ש"ח)

קינוח פילו מקורמל במסעדת מזה
קינוח פילו מקורמל במסעדת מזה | צילום: מסעדת מזה

עוד מציעים במקום תפריט אלכוהול רחב ושמח עם שלל בירות מהחבית, יין ומגוון סוגי אניס וגם מכולת שתציע למכירה מבחר של מוצרים מהמסעדה.

המסעדה נפתחה בחודש יוני להרצה ובשבועות האחרונים השיקו רשמית את המקום שהספיק כבר לצבור קהל נאמן ושמו החל לעבור מפה לאוזן גם בקרב תיירים כנקודת עצירה מומלצת בטיולים לצפון.

המקום פתוח בכל ימות השבוע מלבד יום שני. שעות הפתיחה: ימים ראשון ורביעי 12:00-18:00; ימים שלישי וחמישי 14:00-16:30 ו-18:00-22:00, שישי 12:00-16:00 ושבת 13:00-18:00.

מסעדת מזה | שמעון רייך 24, נהריה | ראשון ורביעי 12:00-18:00 שלישי וחמישי 14:00-16:30, 18:00-22:00 שישי 12:00:17:00 ושבת 13:00:18:00 (סגור בשני) | הזמנות בטלפון 077-5051570 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס