מסעדת מזה מביאה את יוון השמחה אל נהריה

נהריה מתחדשת עם מסעדת מזה (MEZE), מסעדה יוונית שמחה וצבעונית ששואפת להביא קולינריה חדשה לעיר הצפונית עם מבחר מנות מהים התיכון באווירה קלילה.
מסעדת מזה - מסעדה יוונית בנהריה
מסעדת מזה - מסעדה יוונית בנהריה | צילום: מסעדת מזה
מסעדת מזה - מסעדה יוונית בנהריה
מסעדת מזה - מסעדה יוונית בנהריה | צילום: מסעדת מזה

העיר נהריה עם התדמית המנומנמת בדרך כלל מתחדשת עם מזה (MEZE), מסעדה יוונית שמחה בהובלתם של האחים עדי ועופרי שוורץ שהחליטו לחזור לעיר הולדתם ולהקים בה מקום קטן וצבעוני משלהם שינגיש קולינריה אחרת לתושבי העיר.

התפריט של מזה מורכב בעיקרו ממנות קטנות וקלילות המוגשות למרכז השולחן עם מבחר של קלאסיקות מיוון וממדינות הים התיכון. קראו כאן על הביקור שלנו בעיר ובמלון קאזה נהריה.

עוד טעימה: טברנה יוונית במרינה הרצליה

בנוסף מוגשות במזה מבחר של מנות עיקריות מבשרים לדגים וצמחוני עשויות בקמאדו – מעשנת גריל יוקרתית ומקצועית על פחמים. עוד יוגשו ספיישלים משתנים מדי יום על בסיס חומרי גלם טריים ועונתיים.

מסעדת מזה נהריה – מה בתפריט?

במזה מציעים תפריט עסקיות צהריים עם 2 מנות ראשונות לבחירה בהזמנת עיקרית. בין המנות הראשונות תמצאו לחם שטוח בגריל עם זיתים מרוקאים וטחינה ירושלים; פלפלים חריפים ומתוקים עם גבינות טולום; סקורדיליה עם מטבל שום, תפוחי אדמה ושקדים קלויים ועוד. בתפריט הערב מחירי המנות הראשונות נעים בין 14 ל-48 ש”ח.

בעיקריות תמצאו בין השאר סופלקי עוף עם פיתה קרועה, ירקות מהאש ויוגורט מתובל; דניס פתוח על הפלאנצ’ה עם שום, צ’ילי, אורגנו וחמאה; שקדי עגל עם עגבניות שרי ומנגולד צלויים עם ציר עוף חם; טי-בון טלה עם ירקות מהאש ויוגורט יווני; שפטאייה – קבב קפריסאי עם יוגורט, לאבנה ועלים (72-112 ש”ח) וגם אנטריקוט פידלוט עם תפוח אדמה פריך (49 ש”ח ל-100 גרם).

לקינוח מציעים במזה מתוקים קלאסיים כמו בסבוסה רכה עם קצפת וטוויסט של פלפל שחור או מילפיי מבצק פילו פריך עם קישטה, תאנים ופיסטוק לבנוני (28 ש”ח)

קינוח פילו מקורמל במסעדת מזה
קינוח פילו מקורמל במסעדת מזה | צילום: מסעדת מזה

עוד מציעים במקום תפריט אלכוהול רחב ושמח עם שלל בירות מהחבית, יין ומגוון סוגי אניס וגם מכולת שתציע למכירה מבחר של מוצרים מהמסעדה.

המסעדה נפתחה בחודש יוני להרצה ובשבועות האחרונים השיקו רשמית את המקום שהספיק כבר לצבור קהל נאמן ושמו החל לעבור מפה לאוזן גם בקרב תיירים כנקודת עצירה מומלצת בטיולים לצפון.

המקום פתוח בכל ימות השבוע מלבד יום שני. שעות הפתיחה: ימים ראשון ורביעי 12:00-18:00; ימים שלישי וחמישי 14:00-16:30 ו-18:00-22:00, שישי 12:00-16:00 ושבת 13:00-18:00.

מסעדת מזה | שמעון רייך 24, נהריה | ראשון ורביעי 12:00-18:00 שלישי וחמישי 14:00-16:30, 18:00-22:00 שישי 12:00:17:00 ושבת 13:00:18:00 (סגור בשני) | הזמנות בטלפון 077-5051570 ובאתר אונטופו

שתפו והגיבו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

קובה של מסעדת אמא קרית ענבים

סניף חדש אחרי 40 שנה: מסעדת אמא קרית ענבים

חדשות האוכל
שף אורן אסידו מציג פופ אפ מרוקאי בקניון TLV

שף אורן אסידו פותח פופ אפ מרוקאי בקניון TLV

אירועים ופסטיבלים
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ’: בראנץ’ יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל

טרי מהתנור

ספטמבר מהסרטים בבושוויק עם תפריט אמריקאי מושחת

חיים בסרט: בושוויק משיקים פופ אפ קולנועי ותפריט אמריקאי מושחת

אירועים ופסטיבלים
בר האוכל בושוויק משיק את Sunday movie night עם הקרנת סרטים המוקדשים לניו יורק ותפריט חדש ומושחת במיוחד עם וייב של אמריקה >>
לפני או אחרי: מתי להוסיף מלח לביצה מקושקשת?

שוברי המיתוסים: מתי צריך להוסיף מלח למקושקשת?

מדריכים וטיפים
מחלוקת אחת קורעת טבחים חובבים ושפים כאחד כבר שנים רבות - האם להמליח ביצה מקושקשת לפני, במהלך או לאחר הבישול. יצאנו לחקור >>

מדריכים שאהבתם

זה מה זה בסיסי: כמה מלח צריך להוסיף למי הבישול של הפסטה?

מדריכים וטיפים

איך לקלף ג’ינג’ר כמו מקצוענים: 3 שיטות שאתם חייבים להכיר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?