מסעדת נומה המוערכת הופכת למסעדת המבורגרים

מסעדת נומה עטורת כוכבי המישלן שהוכתרה לא פעם כמסעדה הטובה ביותר לעולם מפתיעה ופותחת את שעריה מחדש בתור מסעדת המבורגרים ובר יין.
המבורגר מישלן
המבורגר מישלן | תמונה: מערכת לזלול

מגפת הקורונה אילצה את בעלי המסעדות כולל היוקרתיות שבהן, לחשב מסלול מחדש ולחשוב מחוץ לקופסא על מנת לשרוד בתקופה של חוסר ודאות וסגרים תכופים.

אחת ההכרזות המסקרנות ביותר הגיע מצד מסעדת נומה, מסעדת מישלן שזכתה בתואר המסעדה הטובה בעולם במשך שנים.

מסעדת נומה – ממישלן לבורגר

כעת, לאחר שההגבלות מוסרות בהדרגה, הכריזה המסעדה כי היא תיפתח מחדש, אך הפעם בתור מסעדת המבורגרים ובר יין. ב-21 במאי, השלב הראשון בפתיחה המחודשת של "נומה" יחל עם השקת הגינה החיצונית המשקיפה לאגם, שם יוגשו המבורגרים ויינות.

אחד מבעלי המסעדה, רנה רדזפי כתב על ההשקה באינסטגרם: "איזה זמנים משוגעים ולא ברורים, קופנהגן עומדת לפתוח מחדש את המסעדות בה וכך גם "נומה".

אבל לפני שנפתח את "נומה" כפי שאנחנו מכירים אותה, החלטנו להפוך אותה למסעדת המבורגרים ובר יין ללא הזמנות מראש. אנחנו מרגישים שבשלב הראשון של הפתיחה אנחנו רוצים להיות פתוחים לכולם.

אנחנו צריכים להחלים, אז בואו לשתות כוס יין ולאכול המבורגר, כולכם מוזמנים".

עוד טעימה: מתכון לרוטב הגבינה הסודי של רשת שייק שאק

התפריט הפשוט הוא שינוי משמעותי מהתפריט הרגיל של "נומה" שכולל מנות טארט גרגר נחלים עם ג'לי אשחר ים, טופו אגוזים עם רוטב גרעיני חמניה ועלי ורדים קריספיים או פנקייק שעורה עם גלידת זרעי שזיף.

"בשלב הראשון של הפתיחה אנחנו רוצים להציע משהו שכולנו מכירים ואוהבים: יין והמבורגרים. אנחנו נרגשים להזדמנות לקבל פנים חדשות במסעדה שלנו, לנצל את האזור החיצוני היפהפה שלנו ולקבל את כולם בזרועות פתוחות", הוסיפה המסעדה בהצהרה לתקשורת.

התפריט יכלול רק 2 סוגי המבורגרים: צ'יזבורגר והמבורגר טבעוני. "שניהם עסיסיים ועמוסים בטעמי אומאמי, עם קצת קסם ממרתף היישון שלנו", נמסר באתר המסעדה.

היינות יוצעו בכוסות או בבקבוקים ואם תעדיפו, אפשר גם לשתות בירה בבקבוק.

עם זאת, בהתאם למסעדת מישלן, המחירים יהיו יקרים יותר ממזללת ההמבורגרים הממוצעת בשכונה (אך עדיין סבירים ביחס למחירים בישראל). המבורגר יעלה 18$ באיסוף עצמי או 22$ לאכילה במקום.

מחירי היין נעים בין 14$ לכוס יין ל-62$ לבקבוק. בקבוק בירה יעלה כ-7$. בהתחשב בכך שארוחה רגילה ב"נומה" עולה בין 353$ ל-377$ דולר ללא משקאות, הרי שמדובר במחיר מציאה.

"הצוות יזדקק לזמן נוסף כדי להיערך לפתיחה מלאה מחדש. המשמעות של הסגירה הארוכה היא שלצוות ייקח כמה שבועות להחזיק את המטבח לרמה בה היה לפני הסגירה", הוסיפו במסעדה.

מסעדת "נומה" נפתחה בשנת 2003 והפכה עד מהרה להצלחה מסחררת, היא זכתה בתואר המסעדה הטובה בעולם בשנים 2010, 2011, 2012 ו-2014. בשנת 2019 דורגה המסעדה במקום השני ברשימת המסעדות הטובות בעולם.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ארוחות מקדונלד'ס חינם לכל החיים - ההגרלה הגדולה
מקדונלד'ס חינם לכל החיים: המהלך המפתיע של ענקית המזון
חדשות האוכל
מסעדת פופ אפ מישלן 2023 של אמריקן אקספרס
פופ אפ מישלן: השפים המובילים בעולם מבשלים בתל אביב
אירועים קולינריים
סמוקי מק רויאל של מקדונלד'ס
ברוכים הבאים לגיהינום: מקדונלד'ס בהשקה נוסטלגית במיוחד
חדשות האוכל
קציצת המבורגר ביתית בלחמנייה
איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת
טיפים למטבח
טרנדים קולינריים טריים
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כל הטעויות הנפוצות בבישול פסטה ואיך תמנעו מהן
טיפים למטבח
המדריך לבשלן: איך להכין בשר טחון עסיסי בכל פעם
טיפים למטבח
אתם לא לבד: זו הסיבה שהציפוי תמיד נופל מהשניצל שלכם
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל