המסעדה הבאה של ישראל – איך להזמין מקום?

רוצים להתארח בארוחת שף של המסעדה הבאה של ישראל, ריאליטי האוכל של רשת 13? כל הפרטים על הזמנת שולחן במסעדה הבאה על חוף ימה של תל אביב.
המסעדה הבאה של ישראל
המסעדה הבאה של ישראל | צילום: יח"צ

הריאליטי של רשת 13, "המסעדה הבאה של ישראל" מעניק למנצח בכל תכנית את הזכות לפתוח ולנהל מסעדה משלו במשך שבוע ימים במרכז תל אביב. בכל שבוע מיד בסיום הפרק תתאפשר הזמנת מקום למסעדה.

המסעדה הבאה של ישראל – הזמנת שולחן

אז איך תוכלו גם אתם להזמין שולחן למסעדה שתפתח השבוע? הזמנת מקום תעשה במסגרת שיתוף פעולה בלעדי בין רשת 13 לאתר המסעדות זאפ רסט. בשבוע הראשון בו נפתחה מסעדת  תאי טה של לי מלילי, אתר ההזמנות קרס והשולחנות לכל השבוע נתפסו.

המסעדה הבאה של ישראל
רשת/יח"צ

המסעדה השבועית תפתח במרכז בתל אביב ברחוב קויפמן 6, היכן ששכנה מסעדת הרברט סמואל המיתולוגית. החלל בה צולמה גם הסדרה "הטבח", בכיכובם של גל תורן וגורי אלפי.

המסעדה הבאה של ישראל בהנחיית רותם ישראל, תפתח בכל שבוע באודישנים בו המתחרים יציגו את המסעדה שהיו רוצים לפתוח כולל העיצוב, התפריט ומנות הדגל שיוגשו בה.

שופטי התחרות הם השופטים הקבועים של תחרויות האוכל של רשת: השף אסף גרניט, השף יוסי שטרית והשף מושיק רוט. אל השפים תצטרף לראשונה אשת הקולינריה רותי רוסו.

השופטים יתרשמו מעיצוב המסעדות, יטעמו את המנות ויחליטו בכל פרק מי יזכה בפרס הנכסף ויקים את המסעדה למשך שבוע. הזוכה הגדול של העונה יקים מסעדה משלו למשך שנה שלמה.

בפרק הנוסף בכל שבוע, יגיע למסעדה עצמה, יטעם את המנות וינקד אותן. השופטים האחרים יעזרו לזוכה במטבח ובקומת המסעדה לאורך הסרוויס. בסיומו יחליטו השופטים מי תקבל גם הזדמנות לזכות בפרס הגדול של העונה ולהיפתח למשך שנה שלמה במרכז תל אביב.

נפתח סטודיו גורשה של אלעזר טמנו

המסעדה הבאה של ישראל משודרת בימי ראשון ושני בשעה 21:15 ברשת 13.

רוצים להזמין מקום למסעדה הבאה של ישראל? הקליקו כאן

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
22 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת אריא חוגגת יום הולדת 11
חגיגה בוכרית, ארוחת שף וערב קינוחים: מסעדת אריא חוגגת 11
אירועים קולינריים
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
מסעדת יאסו חוגגת עשור עם השפים אבי ביטון וחיים כהן
חדשות האוכל
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה
חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אדום עולה: איך לשמור עגבניות טריות לאורך זמן
טיפים למטבח
קרמי וחלק: איך לחמם פירה מאתמול למרקם המושלם
טיפים למטבח
שמים סוף ליובש: כך תשמרו על עוגה עסיסית ולחה לאורך זמן
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל