מסעדת נורדר מביאה את הפיין דיינינג לצפון הישן של תל אביב

הצפון הישן של תל אביב מתחדש בנורדר, מסעדה חדשה של השף ליאור כהן עם מטבח אירופאי וטוויסט מודרני למנות איטלקיות וצרפתיות קלאסיות.
מסעדת נורדר בצפון הישן של תל אביב
מסעדת נורדר בצפון הישן של תל אביב | צילום: אסף קרלה

בצפון הישן של תל אביב, בפינת הרחובות דיזנגוף ונורדאו, נפתחה בתחילת החודש מסעדת נורדר (Norder) של השף ליאור כהן השואפת להביא לאזור בשורה של אוכל טוב ובילוי איכותי.

מי שעומדים מאחורי המקום החדש הם בעליה של מספר מסעדות בעיר כמו פארוק בשוק והרובע. יחד עם השף ליאור כהן (קפה פופולר, פופה) והקונדיטורית נועם הופמן, מכוונים בנורדר אל עבר עולמות הפיין דיינינג.

התפריט במסעדה לוקח השראה ממטבחים אירופאיים קלאסיים בפרשנות חדשנית ואישית עם מנות בוייב איטלקי וצרפתי המבוססות על חומרי גלם מקומיים מיצרנים נבחרים, כל זאת לצד תפריט קוקטיילים ויין עשירים.

מסעדת נורדר – מה בתפריט?

תפריט ההרצה של נורדר מתחלק למנות התחלה, אמצע, פיצות וקינוחים. בהתחלות תמצאו מנות כמו לחמניות חמאה חומה עם לאבנה מעושנת וממרח עשבים; טרטר טלה עם קרקר חרדל, איולי, אנשובי, קשקבל וחלמון כבוש במיסו; קולורבי מפויח עם שמן זית ברנע, גבינת פנחס, זעתר ודבש פרחי בר; קרם תירס עם בר ים בחמאה חומה, צ'ילי מותסס וקריספי כרישה ועוד (28-52 ש"ח)

תפריט מסעדת נורדר | צילום: אסף קרלה

במנות האמצע תמצאו סלט בייבי שומר עם הדרים, בזיליקום תימני, שקד מעושן וגבינה מלוחה; קרודו דג עם צימוקים אוזבקיים, אגוזי לוז, יוגורט הל שחור ושמן שאטה; אנילוטי שורשים עם חמאה, יין לבן, מרווה וגבינת פקורינו; לשון בקר עם לחם מחמצת של חגי, ציר עוף חום, הולנדז ותפוח אדמה; נתח קצבים עם ציר עוף חום, פירה באטר וברוקומיני ועוד (52-124 ש"ח).

באגף הפיצות מציעים בתפריט ההרצה פיצה שמנת תרד עם אורגנו ומוצרלה או פיצה ברזאולה עם רוטב עגבניות, רוקט ושמן עשבים (52-58 ש"ח).

לקינוח מציעים בנורדר מתוקים כמו טירמיסו עם ביסקוטי תוצרת בית; קראק פאי פיסטוק עם גלידת שמנת חמוצה; קרמו חלב קרמל עם קראמבל פקאן וטוויל קקאו וגלידת שקדים עם קראמבל שמן זית ברנע וקונסומה רימונים (36-42 ש"ח).

לצד תפריט האוכל מציעים בנורדר מבחר קוקטיילים כמו נשמת המרגריטה עם טקילה לבנה, ליקר פלפלים, קוואנטרו, אגבה ובזיליקום טרי; רוידר עם קטל וואן, פסואה, סן ג'רמן, פסיפלורה, לימון פרסי וקשמיר; טורי עם ג'ין מושרה בפלפל אנגלי ומלפפון, ליקר סמבוק, שרטרז ירוק ומחית אננס ולימון ועוד (49-57 ש"ח).

לאחר הפתיחה הרשמית מתכננים בנורדר להרחיב את שעות הפתיחה לשעות אחר הצהריים לטובת האפי האוור שמח במיוחד וגם להציע בראנץ' נורדר בסופי השבוע.

נורדר – Norder | דיזינגוף 245, תל אביב-יפו | ראשון-שבת, 19:00 עד אחרון הלקוחות | הזמנות בטלפון 073-3319417 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022
ביקרנו בפסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022 – מה כדאי לאכול?
אירועים קולינריים
מצעד הגאווה 2023 בבוטיק סנטרל
מצעד הגאווה 2023: ספיישלים צבעוניים במסעדות בתל אביב
חדשות האוכל
מסעדת ג'ורג' אנד בראדרס
ג'ורג' אנד בראדרס: ביסטרו אמריקאי כשר בלב תל אביב
חדשות האוכל
פסטיבל תל אביב EAT 2024 - מה יש לזלול?
פסטיבל האוכל תל אביב EAT חוזר במהדורת 2024 מנחמת במיוחד
אירועים קולינריים
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
לא רק בסיר: כך תכינו ביצה קשה במיקרוגל
טיפים למטבח
השיטות שעובדות: איך יודעים שהשמן חם מספיק לטיגון?
טיפים למטבח
עייפים אחרי ארוחת הצהריים? זה מה שאתם עושים לא נכון
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל