לזלול - מגזין אוכל ישראלי

קפה פופולר של שף אבי ביטון – מעכשיו גם בצהריים

מסעדת קפה פופולר של השף אבי ביטון תפתח לראשונה את שעריה גם בשעות הצהריים בימי שישי ושבת עם התפריט הקבוע והמנות המוכרות והאהובות
ארוחת צהריים בקפה פופולר בכל שישי ושבת
ארוחת צהריים בקפה פופולר בכל שישי ושבת | צילום: יח"צ
שיתוף

קפה פופולר המוערכת של השף אבי ביטון תפתח את שעריה גם לארוחות צהריים בסוף השבוע בימים שישי ושבת החל מחודש נובמבר הקרוב.

סרוויס הצהריים יתקיים בכל שישי ושבת בין השעות 11:30 ל-15:00 ויוצע בו התפריט הקבוע של המסעדה עם מנות על בסיס ירקות, סלטים, בשרים, פסטה ומאכלי ים עם טאץ' ים תיכוני. בדקו גם את התפריט האיזמירי של סוליקה.

עוד טעימה: חדש בצפון הישן של תל אביב – ארוחת בוקר של נורדר

צהריים סופשבוע בקפה פופולר – מה בתפריט?

באגף הירקות מציעים בקפה פופולר פלאפל חצילים שרופים וקלויים עם סלט עגבניות ושמנת חמוצה; קונפי כרישה צלויה עם אגוזי לוז, גבינת פנחס ועלים ירוקים; קרפצ'יו תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה, פרמז'ן ובזיליקום; וסטייק כרוב צלוי עם חמאה ,טימין, פקורינו ושמנת חמוצה ועוד (46-54 ש"ח).

בסלטים מציעים במקום סלט ירוק עם חסה רומית, בזיליקום סגול, פקאן מסוכר, ויניגרט בזיליקום וטוויל טום עזים; קיסר ישראלי עם לבבות חסה, רוטב קיסר, פרגית בעשבי תיבול, פרמז'ן וקרוטונים; סלק טרי קצוץ עם רוקט, פיסטוקים ,ויניגרט דבש וליים וגבינה מלוחה ועוד (56-68 ש"ח)

חובבי הבשר ימצאו בתפריט של קפה פופולר מבחר מנות כמו טרטר בקר עם פלפל חריף, אריסה, כוסברה, ברוסקטה ואיולי לימון כבוש; סיגר פופולר עם בשר בקר, כבדים, לבבות, עלה פסטל, עגבניות וסחוג; רוסט ביף ישראלי עם טחינה, זרעי עגבנייה ועלים ירוקים; דונר טלה עם פרגית, עשבים טריים, בצל סגול, צ'ילי, יוגורט כבשים ופיתה קטנה חרוכה ועוד (58-148 ש"ח).

קלמרי זעלוק - ארוחת צהריים בקפה פופולר בשישבת
קלמרי זעלוק – ארוחת צהריים בקפה פופולר בשישבת | צילום: יח"צ

חלק נכבד מהתפריט מוקדש למאכלים מן הים כמו סשימי טונה ביש בש עם ויניגרט הדרים, זרעי כוסברה, צ'ילי אדום ופיסטוק; תמנון חרוך על קרם עגבניות שרי, שמנת חמוצה, שיפקה ועשבי תיבול; מולים עם ירקות שורש, יין לבן ופלפל צ'ומה; שרימפס מעקוד במחבת עם חמאת עגבניות, לביבת תפו"א טוניסאית ולימון; קלמארי צרוב עם זעלוק חצילים, שמנת חמוצה, צ'ילי וכוסברה; לוקוס צרוב, עם ריזוטו, זעתר טרי, פרמז'ן וגרמולטה (58-178 ש"ח).

בנוסף תוכלו לזלול מבחר פסטות כמו ניוקי פורצ'יני עבודת יד עם פטריות פורצ'יני, שמנת מתוקה ובייבי ג'אם צלויה; פפרלה פירות ים עם אנשובי, שום פריך, צ'ילי יבש ועשבי תיבול; אניולוטי כתף טלה עם מנגולד, ציר עוף, חמאה ולימון ופטוצ'יני "בצק עגבניות" עבודת יד עם קונסומה עגבניות, חמאה ופרח קישוא במילוי ריקוטה (92-108 ש"ח)

לצד האוכל תוכלו ללגום קוקטיילים כמו יסמין – בומביי, קמפרי, רימון וטריפל סק; דרדר – וודקה, צ'ילי, אננס, פסיפלורה, כתר טחין ואורזיה; לוטוס – טקילה וולקן, קמפרי, לילט ואגבה ועוד (48-56 ש"ח). בנוסף מוצע במקום תפריט אלכוהול ויינות עשיר.

קפה פופולר נפתחה לפני כמעט חמש שנים במלון הבוטיק 'ג'ייקוב סמואל' ברחוב דיזנגוף סמוך לארלוזורוב. בקומת הכניסה של המקום מוגש תפריט ביסטרו קלאסי של השף אבי ביטון ובקומה התחתונה מסתתר בר עם תפריט אלכוהול מגוון ומנות מותאמות.

ארוחת צהריים בקפה פופולר | מאיר דיזנגוף 197, תל אביב-יפו | מדי שישי ושבת 11:30-15:00 | הזמנות בטלפון 03-5552020 ובאתר אונטופו

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

7 מזונות על לחיזוק המערכת החיסונית בחורף

7 מזונות על לחיזוק המערכת החיסונית בחורף

מדריכים וטיפים
איך להכין שוקולטה

איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף

מדריכים וטיפים
פסטיבל מרקים של קפה פיינברג בחדרה

באו לחמם: קפה פיינברג משיקים פסטיבל מרקים חורפי ומפנק

חדשות האוכל
איך להכין סחלב חם ומנחם לחורף

בול בזמן לחורף: איך מכינים משקה סחלב חם ומנחם בבית

מדריכים וטיפים
איך לקלף ערמונים

הדרך הנכונה: איך לקלף ערמונים בלי כל הבלאגן

מדריכים וטיפים
תפריט החורף של מסעדת מנא mena

המסעדה שמציעה מנות חורפיות ומנחמות מול הים הסוער

חדשות האוכל
כמה זמן אוכל מחזיק מעמד במקרר בהפסקת חשמל

הפסקת חשמל? כך תשמרו על האוכל במקרר ובמקפיא

מדריכים וטיפים
איך לקלות ערמונים בבית

זו הדרך לקלות ערמונים בצורה הנכונה

מדריכים וטיפים
פסטיבל חורף זמן גליל מערבי 2022 - קינוחים דרוזיים בג'ת

זוללים את הגליל: פסטיבל חורף זמן גליל מערבי חוזר ובגדול

אירועים ופסטיבלים
תפריט תותים של מקס ברנר - חורף 2024

חדשות האוכל לחורף: תבשילים, קינוחים ומפרגנים למילואים

חדשות האוכל
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה

חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו

חדשות האוכל
גלידות אלדו החדשות לחורף 2023

חורף איטלקי: טעמנו את הגלידות החדשות של אלדו לעונה הקרה

חדשות האוכל