ארוחת צהריים בקפה פופולר בכל שישי ושבת
קרדיט תמונה – יח"צ

קפה פופולר של שף אבי ביטון – מעכשיו גם בצהריים

מסעדת קפה פופולר של השף אבי ביטון תפתח לראשונה את שעריה גם בשעות הצהריים בימי שישי ושבת עם התפריט הקבוע והמנות המוכרות והאהובות
שיתוף

תוכן עניינים

קפה פופולר המוערכת של השף אבי ביטון תפתח את שעריה גם לארוחות צהריים בסוף השבוע בימים שישי ושבת החל מחודש נובמבר הקרוב.

סרוויס הצהריים יתקיים בכל שישי ושבת בין השעות 11:30 ל-15:00 ויוצע בו התפריט הקבוע של המסעדה עם מנות על בסיס ירקות, סלטים, בשרים, פסטה ומאכלי ים עם טאץ' ים תיכוני.

עוד טעימה: חדש בצפון הישן של תל אביב – מסעדת נורדר

צהריים סופשבוע בקפה פופולר – מה בתפריט?

באגף הירקות מציעים בקפה פופולר פלאפל חצילים שרופים וקלויים עם סלט עגבניות ושמנת חמוצה; קונפי כרישה צלויה עם אגוזי לוז, גבינת פנחס ועלים ירוקים; קרפצ'יו תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה, פרמז'ן ובזיליקום; וסטייק כרוב צלוי עם חמאה ,טימין, פקורינו ושמנת חמוצה ועוד (46-54 ש"ח).

בסלטים מציעים במקום סלט ירוק עם חסה רומית, בזיליקום סגול, פקאן מסוכר, ויניגרט בזיליקום וטוויל טום עזים; קיסר ישראלי עם לבבות חסה, רוטב קיסר, פרגית בעשבי תיבול, פרמז'ן וקרוטונים; סלק טרי קצוץ עם רוקט, פיסטוקים ,ויניגרט דבש וליים וגבינה מלוחה ועוד (56-68 ש"ח)

חובבי הבשר ימצאו בתפריט של קפה פופולר מבחר מנות כמו טרטר בקר עם פלפל חריף, אריסה, כוסברה, ברוסקטה ואיולי לימון כבוש; סיגר פופולר עם בשר בקר, כבדים, לבבות, עלה פסטל, עגבניות וסחוג; רוסט ביף ישראלי עם טחינה, זרעי עגבנייה ועלים ירוקים; דונר טלה עם פרגית, עשבים טריים, בצל סגול, צ'ילי, יוגורט כבשים ופיתה קטנה חרוכה ועוד (58-148 ש"ח).

קלמרי זעלוק - ארוחת צהריים בקפה פופולר בשישבת
קלמרי זעלוק – ארוחת צהריים בקפה פופולר בשישבת | צילום: יח"צ

חלק נכבד מהתפריט מוקדש למאכלים מן הים כמו סשימי טונה ביש בש עם ויניגרט הדרים, זרעי כוסברה, צ'ילי אדום ופיסטוק; תמנון חרוך על קרם עגבניות שרי, שמנת חמוצה, שיפקה ועשבי תיבול; מולים עם ירקות שורש, יין לבן ופלפל צ'ומה; שרימפס מעקוד במחבת עם חמאת עגבניות, לביבת תפו"א טוניסאית ולימון; קלמארי צרוב עם זעלוק חצילים, שמנת חמוצה, צ'ילי וכוסברה; לוקוס צרוב, עם ריזוטו, זעתר טרי, פרמז'ן וגרמולטה (58-178 ש"ח).

בנוסף תוכלו לזלול מבחר פסטות כמו ניוקי פורצ'יני עבודת יד עם פטריות פורצ'יני, שמנת מתוקה ובייבי ג'אם צלויה; פפרלה פירות ים עם אנשובי, שום פריך, צ'ילי יבש ועשבי תיבול; אניולוטי כתף טלה עם מנגולד, ציר עוף, חמאה ולימון ופטוצ'יני "בצק עגבניות" עבודת יד עם קונסומה עגבניות, חמאה ופרח קישוא במילוי ריקוטה (92-108 ש"ח)

לצד האוכל תוכלו ללגום קוקטיילים כמו יסמין – בומביי, קמפרי, רימון וטריפל סק; דרדר – וודקה, צ'ילי, אננס, פסיפלורה, כתר טחין ואורזיה; לוטוס – טקילה וולקן, קמפרי, לילט ואגבה ועוד (48-56 ש"ח). בנוסף מוצע במקום תפריט אלכוהול ויינות עשיר.

קפה פופולר נפתחה לפני כמעט חמש שנים במלון הבוטיק 'ג'ייקוב סמואל' ברחוב דיזנגוף סמוך לארלוזורוב. בקומת הכניסה של המקום מוגש תפריט ביסטרו קלאסי של השף אבי ביטון ובקומה התחתונה מסתתר בר עם תפריט אלכוהול מגוון ומנות מותאמות.

ארוחת צהריים בקפה פופולר | מאיר דיזנגוף 197, תל אביב-יפו | מדי שישי ושבת 11:30-15:00 | הזמנות בטלפון 03-5552020 ובאתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס