לזלול - מגזין אוכל ישראלי

ההפתעה הביזארית של נטפליקס לצופים: גלידה בטעם בצל

לקראת השקת הסרט "רצח כתוב היטב 2: תעלומה יוונית" מודיעה חברת נטפליקס על שיתוף פעולה מפתיע במיוחד עם חברת הגלידות Van Leeuwen
גלידת בצל של נטפליקס ו-Van Leeuwen
גלידת בצל של נטפליקס ו-Van Leeuwen | צילום: Van Leeuwen
שיתוף

לאחר ששחררה בתחילת השנה גלידת מק אנד צ'יז וגלידה בטעם פיצה בשיתוף פעולה עם רשת הסופרים וולמארט, חברת הגלידה "ואן ליוֹיוֵון" (Van Leeuwen) עושה זאת שוב ומכריזה על גלידה בטעם יוצא דופן במיוחד – גלידת בצל.

הטעם החדש הוא פרי שיתוף פעולה עם חברת ענק אחרת, חברת הטלוויזיה ושירותי הסטרימינג נטפליקס לרגל השקת הסרט "רצח כתוב היטב 2: תעלומה יוונית" (Glass Onion: A Knives Out Mystery) שמוקרן כעת בבתי הקולנוע וצפוי להגיע לשירות ב-23 בדצמבר.

עוד טעימה: הטיפ הוויראלי לחיתוך בצל במהירות השיא

גלידת בצל – מה יש בפנים?

בכל פיינט של גלידת הבצל החדשה בהשראת הסרט תמצאו את גלידת הווניל הקלאסית של ואן ליויוון, יוגורט יווני, מערבולת של ריבת בצל מקורמלת עם בורבון ופיסות חלת דבש קראנצ'יות בטעם אננס.

גלידה בטעם בצל של נטפליקס
גלידה בטעם בצל של נטפליקס | צילום: Van Leeuwen

את הגלידה החדשה אפשר למצוא לזמן מוגבל בנקודות המכירה של Van Leeuwen בניו יורק ולוס אנג'לס ובאתר החברה במשלוח ברחבי ארצות הברית במחיר של 12 דולר.

עוד טעימה: איך לקרמל בצל בקלות ובמהירות

רצח כתוב היטב 2: תעלומה יוונית

לקראת השקת הגלידה והסרט, נטפליקס פרסמו סרטון טעימה מיוחד עם הצוות של רצח כתוב היטב 2: תעלומה יוונית בו התבקשו השחקנים לנחש את הטעמים והמרכיבים של הגלידה ולחלוק את דעתם לגביה.

בין השאר אומר במאי הסרט בסרטון הטעימה כי "אני לא יכול להפסיק לאכול את זה, זה כאילו יש לי את הסרט בפה".

רצח כתוב היטב 2: תעלומה יוונית הוא קומדיה מסתורין שחורה חדשה של נטפליקס בכיכובם של דניאל קרייג, אדוארד נורטון וקייט הדסון. הסרט הוא המשכון לא ישיר לסרט "רצח כתוב היטב" (Knives Out) משנת 2019

בסרט החדש הבלש בנואה (דניאל קרייג) נקרא לסייע בחקירת רצח לאחר שגופה מתגלה באי יווני פרטי בו הטייקון המיליארדר מיילס ברון (אדוארד נורטון) מארח את חבריו.

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

10 סרטי דוקו אוכל מומלצים בנטפליקס

10 סרטי דוקו אוכל מומלצים בנטפליקס

חדשות האוכל
7 טעויות בהכנת בצל מקורמל

7 טעויות בהכנת בצל מקורמל שכולם עושים

מדריכים וטיפים
בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס

חדשות האוכל
נטפליקס מציגה - שולחן השף: פיצה

אוהבים פיצה? נטפליקס מכינה לכם הפתעה מעוררת תיאבון

חדשות האוכל
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה

אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה

חדש על המדף
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
איך לחתוך בצל בלי לבכות?

איך לחתוך בצל בלי לבכות: השיטות המובילות – מדורגות

מדריכים וטיפים
איך לקצוץ בצל כמו מקצוענים

איך לקצוץ בצל כמו מקצוענים: הסודות של השפים

מדריכים וטיפים
איך לאחסן בצל ירוק טרי

איך לשמור בצל ירוק טרי לאורך זמן: 3 שיטות שעובדות כמו קסם

מדריכים וטיפים
גלידריית בונה בונו בתל אביב

בואנה איזו גלידה: גלידריית בונה בונו כובשת את תל אביב

חדשות האוכל
איך לחתוך בצל במהירות ובקלות

במהירות שיא: הטריק לחיתוך בצל שיחסוך לכם המון זמן

מדריכים וטיפים