גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

מסעדת אונזה היפואית של השפית אולה פפר חוגגת עשור להקמתה עם חודש שלם שכולו מחווה לשפיות הישראליות המובילות וארוחות חד פעמיות.
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות | צילום: אסף קרלה

מסעדת אונזה היפואית האהובה של השפית אולה פפר חוגגת עשור להקמתה עם חודש מיוחד בסימן העצמה נשית במסגרת יתארחו במסעדה השפיות המובילות בישראל לארוחות ספיישל חד פעמיות עם סגנון הבישול הייחודי של כל אחת.

כל אחת מהשפיות יבשלו במסעדה במהלך 2 ערבים יחד עם השפית אולה פפר ויביאו את תפיסת עולמן הקולינרי ואת המנות האהובות עליהן לספיישל חד פעמי שכולו העצמה נשית.

חגיגות עשור למסעדת אונזה – מה בתפריט?

חגיגות העשור החלו בשבוע שעבר עם השפית מאיה דרין (אימומה) שהגישה מרק בויאבז עם שמן זעתר ושרימפס; שישברק פלפל שחור במילוי תפוחי אדמה, כרישה קונפי, רטב בר בלאן ויוגורט; בורסקטת חלה של יום חולין עם לאבנה, סחוג, טרטר דג, נענע ושמן זית ובורקס בורגיניון עם בשר מפורק של אוסבוקו ובייבי גזזרים צבעוניים מקורמלים.

עדכונים טעימים למייל!

הארוחות הבאות יתקיימו כבר ביום שני ושלישי הקרובים (6-7.2) עם השפית סבינה ולדמן (לילית, ננה בר) שתציע בין השאר ברוסקטת דייגים עם שמנת חמוצה, פלמידה לבנה כבושה בשמן, בצל בסומאק ופלפל שיפקה; טרטר בקר על בליני כוסמת וצ'יבורק בשר עם שומן טלה ועוד.

השפית פריאל שבו (בוטרגה, משחקי השף) תציע ב-20-21.2 תבשיל קובה חמוסטה במילוי זנב זור; קציצות ענן בזעתר על אורז צהוב; בצלים ממולאים ועוד והשפית דנה לי ברמן (בר א וין) תתמקד במטבח האיטלקי עם מנות כמו שרימפס צלוי בחמאת פפרוצ'ינו; נודי פרמזן וריקוטה מח עצם ועוד.

חגיגות עשור למסעדת אונזה | במהלך חודש פברואר | רבי חנינה 3, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-6486060 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שף רז רהב - פסטיבל Coast to coast

קיץ על החוף: רהב, רושפלד, ביטון וקומרובסקי מבשלים בחוף הילטון

אירועים ופסטיבלים
שלוש כפות שמן ושני מכחולים - תערוכת פופ-אפ במוזיאון אנו

כשסכין שף ומכחול נפגשים: תערוכה קולינרית מעוררת תיאבון במוזיאון אנו

אירועים ופסטיבלים
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה

יובל בן נריה משיק ארוחות אומקסה אינטימיות במסעדת a

חדשות האוכל

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

לא מה שחשבתם: כמה פירות מומלץ לאכול ביום?

מדריכים וטיפים

עייפים אחרי ארוחת הצהריים? זה מה שאתם עושים לא נכון

מדריכים וטיפים

מה לזלול?