לזלול - מגזין אוכל ישראלי

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

מסעדת אונזה היפואית של השפית אולה פפר חוגגת עשור להקמתה עם חודש שלם שכולו מחווה לשפיות הישראליות המובילות וארוחות חד פעמיות
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות | צילום: אסף קרלה
שיתוף

מסעדת אונזה היפואית האהובה של השפית אולה פפר חוגגת עשור להקמתה עם חודש מיוחד בסימן העצמה נשית במסגרת יתארחו במסעדה השפיות המובילות בישראל לארוחות ספיישל חד פעמיות עם סגנון הבישול הייחודי של כל אחת.

כל אחת מהשפיות יבשלו במסעדה במהלך 2 ערבים יחד עם השפית אולה פפר ויביאו את תפיסת עולמן הקולינרי ואת המנות האהובות עליהן לספיישל חד פעמי שכולו העצמה נשית.

חגיגות עשור למסעדת אונזה – מה בתפריט?

חגיגות העשור החלו בשבוע שעבר עם השפית מאיה דרין (אימומה) שהגישה מרק בויאבז עם שמן זעתר ושרימפס; שישברק פלפל שחור במילוי תפוחי אדמה, כרישה קונפי, רטב בר בלאן ויוגורט; בורסקטת חלה של יום חולין עם לאבנה, סחוג, טרטר דג, נענע ושמן זית ובורקס בורגיניון עם בשר מפורק של אוסבוקו ובייבי גזזרים צבעוניים מקורמלים.

הארוחות הבאות יתקיימו כבר ביום שני ושלישי הקרובים (6-7.2) עם השפית סבינה ולדמן (לילית, ננה בר) שתציע בין השאר ברוסקטת דייגים עם שמנת חמוצה, פלמידה לבנה כבושה בשמן, בצל בסומאק ופלפל שיפקה; טרטר בקר על בליני כוסמת וצ'יבורק בשר עם שומן טלה ועוד.

השפית פריאל שבו (בוטרגה, משחקי השף) תציע ב-20-21.2 תבשיל קובה חמוסטה במילוי זנב זור; קציצות ענן בזעתר על אורז צהוב; בצלים ממולאים ועוד והשפית דנה לי ברמן (בר א וין) תתמקד במטבח האיטלקי עם מנות כמו שרימפס צלוי בחמאת פפרוצ'ינו; נודי פרמזן וריקוטה מח עצם ועוד.

חגיגות עשור למסעדת אונזה | במהלך חודש פברואר | רבי חנינה 3, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-6486060 ובאתר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין

ברטה: המסעדה החדשה והאישית של אסף גרניט בברלין

חדשות האוכל
הופעות וארוחת שף - זאפה ירושלים חוגגים עשור

הופעה וארוחת שף: זאפה חוגגים עם פסטיבל של מוזיקה וטעמים

אירועים ופסטיבלים
המנצח במשחקי השף - תום לוי

המנצח הגדול בגמר משחקי השף: תום לוי

חדשות האוכל
המסעדה הבאה של ישראל

המסעדה הבאה של ישראל – איך להזמין מקום?

חדשות האוכל
המסעדה הטובה בישראל - דוקו-אוכל על שף יובל בן נריה

המסעדה הטובה בישראל: דוקו-אוכל אישי על שף יובל בן נריה

חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

חדשות האוכל
שף ישראל אהרוני - קצביה והמבורגר גורמה בגני תקווה

זה קורה: שף ישראל אהרוני פותח המבורגר גורמה

חדשות האוכל
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה

חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו

חדשות האוכל
חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב

חיים כהן מארח את הבר הכי מדובר בתל אביב לערב חד פעמי

אירועים ופסטיבלים
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה

יובל בן נריה משיק ארוחות אומקסה אינטימיות במסעדת a

חדשות האוכל
קיץ 2024 במסעדת החוף לולי

מה אוכלים השבוע: תפריטי אביב וחידושים מרעננים במסעדות

חדשות האוכל