מסעדת אונזה היפואית האהובה של השפית אולה פפר חוגגת עשור להקמתה עם חודש מיוחד בסימן העצמה נשית במסגרת יתארחו במסעדה השפיות המובילות בישראל לארוחות ספיישל חד פעמיות עם סגנון הבישול הייחודי של כל אחת.
כל אחת מהשפיות יבשלו במסעדה במהלך 2 ערבים יחד עם השפית אולה פפר ויביאו את תפיסת עולמן הקולינרי ואת המנות האהובות עליהן לספיישל חד פעמי שכולו העצמה נשית.
חגיגות עשור למסעדת אונזה – מה בתפריט?
חגיגות העשור החלו בשבוע שעבר עם השפית מאיה דרין (אימומה) שהגישה מרק בויאבז עם שמן זעתר ושרימפס; שישברק פלפל שחור במילוי תפוחי אדמה, כרישה קונפי, רטב בר בלאן ויוגורט; בורסקטת חלה של יום חולין עם לאבנה, סחוג, טרטר דג, נענע ושמן זית ובורקס בורגיניון עם בשר מפורק של אוסבוקו ובייבי גזזרים צבעוניים מקורמלים.
הארוחות הבאות יתקיימו כבר ביום שני ושלישי הקרובים (6-7.2) עם השפית סבינה ולדמן (לילית, ננה בר) שתציע בין השאר ברוסקטת דייגים עם שמנת חמוצה, פלמידה לבנה כבושה בשמן, בצל בסומאק ופלפל שיפקה; טרטר בקר על בליני כוסמת וצ'יבורק בשר עם שומן טלה ועוד.
השפית פריאל שבו (בוטרגה, משחקי השף) תציע ב-20-21.2 תבשיל קובה חמוסטה במילוי זנב זור; קציצות ענן בזעתר על אורז צהוב; בצלים ממולאים ועוד והשפית דנה לי ברמן (בר א וין) תתמקד במטבח האיטלקי עם מנות כמו שרימפס צלוי בחמאת פפרוצ'ינו; נודי פרמזן וריקוטה מח עצם ועוד.
חגיגות עשור למסעדת אונזה | במהלך חודש פברואר | רבי חנינה 3, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-6486060 ובאתר