עוגת שוקולד במיקרו עם עוגיות אוראו
קרדיט תמונה – Pexels

להיט לחורף: עוגת שוקולד במיקרו עם עוגיות אוראו

איך להכין עוגת שוקולד במיקרו עם מלא עוגיות אוראו בחמש דקות? אחרי שכבש את טיק טוק בשנה שעברה, המתכון עושה קאמבק מחמם ומתוק לקראת החורף
שיתוף

תוכן עניינים

הלהיט החם של טיקטוק עושה קאמבק לקראת החורף הקר – עוגת שוקולד במיקרוגל עם עוגיות אוראו בחמש דקות.

בטח נתקלתם בשנה האחרונה בטרנד סרטוני האוכל ברשת החברתית טיק טוק, מלחם עננים עד למוס שוקולד טבעוני. השילוב של סרטונים מהירים ויצירתיות יוצאת דופן מייצר מתכונים מפתים וקלים שאפשר לנסות בכל בית.

למתכון לעוגה המהירה יש 2 גרסאות – הראשונה גרסא קלאסית לעצלנים עם 2 מרכיבים בלבד וגרסא למתקדמים עם קצת יותר מרכיבים שמעשירים את טעמי עוגת האוראו..

איך להכין עוגת שוקולד במיקרו עם אוראו – מתכון לעצלנים

הכניסו 4-5 עוגיות אוראו בטעם האהוב עליכם לכוס או ספל ומעכו אותן בעזרת מזלג עד קבלת תערובת פירורית. הוסיפו רבע כוס חלב, ערבבו היטב והכניסו למיקרוגל למשך דקה.

אפשר לשדרג ולהוסיף טראפל שוקולד, עוגיית אוראו שלמה או מרשמלו לבלילה לפני שמכניסים למיקרו. מומלץ להגיש עם גלידת וניל או שוקולד וסירופ בטעם האהוב עליכם והנה לכם עוגה בכוס מושחתת ומלאה באוראו ברגע.

קראו עוד: יין בטעם עוגיות אוראו כבר שתיתם?

איך להכין עוגת שוקולד במיקרו – מתכון למתקדמים

הכניסו 5 עוגיות אוראו לכוס או לספל, הוסיפו רבע כוס חלב, כף סוכר, כף קמח, כף אבקת קקאו, חצי כפית אבקת אפייה ורבע כפית מלח וערבבו היטב עד קבלת בלילה.

הוסיפו עוגית אוראו לתוך הבלילה ופזרו מעל קרם מ-3 עוגיות אוראו נוספות. הכניסו למיקרוגל למשך דקה והגישו חם.

קראו עוד: עוגיות אוראו בצבעי הקשת לכבוד הקהילה הגאה

מתכון: עוגת שוקולד בכוס עם אוראו

מרכיבים:

  • 5 עוגיות אוראו שלמות
  • קרם מ-3 עוגיות אוראו
  • רבע כוס חלב
  • כף קמח
  • כף סוכר
  • כף אבקת קקאו
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח

הוראות הכנה:

  1. הניחו 4 עוגיות אוראו בכוס או בספל ומעכו בעזרת מזלג.
  2. הוסיפו חלב וערבבו היטב.
  3. הוסיפו קמח, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח וערבבו היטב עד קבלת בלילה אחידה.
  4. הכניסו לבלילה עוגיית אוראו נוספת ומעכו שוב עם המזלג.
  5. פזרו מעל קרם של 3 עוגיות אוראו.
  6. הכניסו למיקרוגל למשך דקה.
  7. הגישו עם אגוזים, פירות, סירופ או גלידה.
מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס