לזלול - מגזין אוכל ישראלי

להיט לחורף: עוגת שוקולד במיקרו עם עוגיות אוראו

איך להכין עוגת שוקולד במיקרו עם מלא עוגיות אוראו בחמש דקות? אחרי שכבש את טיק טוק בשנה שעברה, המתכון עושה קאמבק מחמם ומתוק לקראת החורף
עוגת שוקולד במיקרו עם עוגיות אוראו
עוגת שוקולד במיקרו עם עוגיות אוראו | תמונה: מערכת לזלול
שיתוף

הלהיט החם של טיקטוק עושה קאמבק לקראת החורף הקר – עוגת שוקולד במיקרוגל עם עוגיות אוראו בחמש דקות.

בטח נתקלתם בשנה האחרונה בטרנד סרטוני האוכל ברשת החברתית טיק טוק, מלחם עננים עד למוס שוקולד טבעוני. השילוב של סרטונים מהירים ויצירתיות יוצאת דופן מייצר מתכונים מפתים וקלים שאפשר לנסות בכל בית.

למתכון לעוגה המהירה יש 2 גרסאות – הראשונה גרסא קלאסית לעצלנים עם 2 מרכיבים בלבד וגרסא למתקדמים עם קצת יותר מרכיבים שמעשירים את טעמי עוגת האוראו..

איך להכין עוגת שוקולד במיקרו עם אוראו – מתכון לעצלנים

הכניסו 4-5 עוגיות אוראו בטעם האהוב עליכם לכוס או ספל ומעכו אותן בעזרת מזלג עד קבלת תערובת פירורית. הוסיפו רבע כוס חלב, ערבבו היטב והכניסו למיקרוגל למשך דקה.

אפשר לשדרג ולהוסיף טראפל שוקולד, עוגיית אוראו שלמה או מרשמלו לבלילה לפני שמכניסים למיקרו. מומלץ להגיש עם גלידת וניל או שוקולד וסירופ בטעם האהוב עליכם והנה לכם עוגה בכוס מושחתת ומלאה באוראו ברגע.

איך להכין עוגת שוקולד במיקרו – מתכון למתקדמים

הכניסו 5 עוגיות אוראו לכוס או לספל, הוסיפו רבע כוס חלב, כף סוכר, כף קמח, כף אבקת קקאו, חצי כפית אבקת אפייה ורבע כפית מלח וערבבו היטב עד קבלת בלילה.

הוסיפו עוגית אוראו לתוך הבלילה ופזרו מעל קרם מ-3 עוגיות אוראו נוספות. הכניסו למיקרוגל למשך דקה והגישו חם.

קראו עוד: עוגיות אוראו בצבעי הקשת לכבוד הקהילה הגאה

מתכון: עוגת שוקולד בכוס עם אוראו

מרכיבים:

  • 5 עוגיות אוראו שלמות
  • קרם מ-3 עוגיות אוראו
  • רבע כוס חלב
  • כף קמח
  • כף סוכר
  • כף אבקת קקאו
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • רבע כפית מלח

הוראות הכנה:

  1. הניחו 4 עוגיות אוראו בכוס או בספל ומעכו בעזרת מזלג.
  2. הוסיפו חלב וערבבו היטב.
  3. הוסיפו קמח, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח וערבבו היטב עד קבלת בלילה אחידה.
  4. הכניסו לבלילה עוגיית אוראו נוספת ומעכו שוב עם המזלג.
  5. פזרו מעל קרם של 3 עוגיות אוראו.
  6. הכניסו למיקרוגל למשך דקה.
  7. הגישו עם אגוזים, פירות, סירופ או גלידה.
Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

5 סימנים שצריך להחליף את המיקרוגל

5 סימנים ברורים שהגיע הזמן להחליף את המיקרוגל

מדריכים וטיפים
איך להעלים ריחות רעים מהמיקרוגל

5 שיטות טבעיות להעלמת ריח רע מהמיקרוגל

מדריכים וטיפים
C/W - בר יין ושוקולד בשוק הפשפשים ביפו

C/W: בר יין ושוקולד חדש בשוק הפשפשים

חדשות האוכל
האם מותר לחמם קופסאות פלסטיק במיקרוגל?

אחת ולתמיד: מותר לחמם אוכל בקופסאות פלסטיק במיקרוגל?

מדריכים וטיפים
השיטה המפתיעה לסינון פסטה

איך לא חשבנו על זה? השיטה לסינון פסטה שמשגעת את הרשת

מדריכים וטיפים
איך לבחור מיקרוגל למטבח

איך לבחור מיקרוגל שמתאים למטבח שלכם: המדריך למתלבט

מדריכים וטיפים
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
איך להכין פופקורן בסיר, במיקרוגל ובתנור

איך להכין פופקורן כמו בקולנוע בקלות ובמהירות?

מדריכים וטיפים
איך להכין שוקולטה

איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף

מדריכים וטיפים
איך לנקות מיקרוגל ביסודיות

איך לנקות את המיקרוגל ביסודיות: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
איך לקלף ג'ינג'ר

איך לקלף ג'ינג'ר כמו מקצוענים: 3 שיטות שאתם חייבים להכיר

מדריכים וטיפים