אמנם זה נשמע כמו היסטוריה רחוקה כרגע, אך טרנד הפיסטוק שכבש כל חלקה טובה בקיץ 2022 עוד חי ובועט גם באביב 2024. ממעדני חלב בטעם פיסטוק ועד שלגונים וגלידות ירוקות להפליא.
לאחר ההצלחה המסחררת בשנה שעברה, רשת גלידריות הבוטיק אוטלו בשיתוף איש הפיסטוק הבלתי מעורער, אוהד ראוך, מחזירים אל חיינו את השיגעון הירוק עם מארז פיסטוקי וחגיגי במיוחד, בתזמון מעולה לקראת חג הפסח.
עוד טעימה: כל הפרטים על הגלידות החדשות של גלידת אלדו
גלידות פיסטוק של אוטלו – מהדורת 2024
במארז הפיסטוק מהדורת 2024 תוכלו למצוא את טעם הפיסטוק הוותיק והאהוב של אוטלו לצד 3 טעמים נוספים: טריפל פיסטוק – גלידת פיסטוק עם שברי פיסטוק ושבבי שוקולד פיסטוק; בקלאווה פיסטוק – גלידת פיסטוק עדינה עם שברי בקלאווה פיסטוק יפואית וסטרצ'יטלה טבעונית עם שברי שוקולד מריר.
לקראת ההשקה שיתף ראוך את חברי קהילת 'אוהבים פה פיסטוק' בפייסבוק ו'המגיפה הירוקה' באינסטגרם:
"ככה ביום יום, בקז'ואל שלה, הגלידת פיסטוק של אוטלו היא מופלאה ונמצאת גבוה מאוד בדירוג בקרב אוהדי וחובבי הטעם כבר כמה שנים טובות. אז עכשיו על אחת כמה וכמה כשהיא מגיעה באווירה כיפית בעוד שלושה רבדים ייחודיים וטעימים, זה כבר סיפור אחר לגמרי"
את כל הפיסטוק הזה תוכלו למצוא בשלל סניפי הרשת שיעניקו חוויה ירוקה וכיפית עם מגוון אטרקציות והפתעות. מגביעים מצופים שוקולד מריר ופיסטוקים, כוסות ומחזיקי גביעים ירוקים, שקית מהדורת פיסטוק ועוד ועוד.
לא משנה איזה טעם תבחרו, תוכלו ליהנות משוקולד חם ומושחת שנמזג לאיטו לגביע לפני העמסת הכדורים. את המהדורה המיוחדת ניתן להשיג בסניפים ובהזמנה דרך וולט החל משישי האחרון (12.4) והיא תהיה זמינה למשך שלושה שבועות בלבד.
אוטלו – גלידה איטלקית מסורתית
רשת אוטלו הוקמה בשנת 2017 והפכה תוך זמן קצר למותג גלידה איכותי ונחשק. את אוטלו הקים מתן סלע (41), יזם ומסעדן יחד עם גיא בראון (32), המשמש כגלידן והשוקלטייר של המותג וכמנהל התפעול של הרשת. בגלידירות של אוטלו שואפים להציע גלידה איכותית עשויה בשיטה המסורתית כמו בשנות ה-20 באיטליה.
במקום תמצאו שלל טעמים מפתיעים במכלי נירוסטה סגורים ואטומים שנועדו לשמור על הטריות והמרקם של הגלידה לאורך זמן. בין הטעמים הפופולריים של הרשת תמצאו גלידת ג'אנדויה אוטלו עם שוקולד חלב, קרם אגוזי לוז ושברי שוקולד פיסטוק אגוזים; וניל פלאניפוליה ובלונדי פרצל.
עוד מציעים באוטלו מגוון גלידות שוקולד ייחודיות כמו שוקולד חלב גרנדה 43% ושוקולד מריר וויאטנם 64%. לטבעונים מציעים במקום שלל טעמים ללא חלב ומוצרים מהחי וסורבטים מרעננים כמו אוראו מלוח, שוקולד מריר חוף השנהב 69% וקפה שקדים ושוקולד.
לפני העמסת כדורי הגלידה בגביע, נמזג לתוכו שוקולד חם מברזי השוקולד המצויים במקום ורק לאחר מכן מניחים את הגלידה בצורה סיבובית, מה שיוצר מראה מושלם עם טעם וסיומת נהדרת של שוקולד.
PISTACHIO FEST season #2 אוטלו | נאות אפקה פנחס רוזן 65, תל אביב ǀ שרונה מרקט, תל אביב ǀ יורדי הסירה 1, תל אביב ǀ דיזינגוף 165, תל אביב ǀ הרצל 12, תל אביב ǀ איינשטיין 40, קניון רמת אביב | ילדי טהרן 7, מתחם city G ראשון לציון ǀ כצנלסון 63, גבעתיים ǀ סוקולוב 46, הוד השרון | רפאל איתן 44, רמת אפעל