ספגטי פנקייק - המתכון והשיגעון
קרדיט תמונה – צילום מסך @brianaarchuleta

ספגטי פנקייק? המתכון שהולך לשדרג לכם את הבוקר

אחרי פנקייק דגני בוקר, פלטת חמאה ואין ספור מתכונים ויראליים שהחלו דרכם בטיקטוק מגיע הלהיט הבא - ספגטי פנקייק לארוחת הבוקר עם שפע תוספות
שיתוף

תוכן עניינים

הרשת החברתית טיקטוק ממשיכה להיטים קולינריים ולקבוע את סדר היום בכל מה שנוגע למתכונים טרנדיים ברשת. רגע אחרי פלטת החמאה שכבשה כל חלקה טובה, מגיע הכוכב התורן מעולמות ארוחות הבוקר עם מתכון פשוט וטוויסט שהופך מנה שגרתית לכאורה למשהו חדש לגמרי – ספגטי פנקייק או פנקייק ספגטי, תחליטו אתם.

ספגטי פנקייק – איך לא חשבנו על זה קודם?

מי שאחראית ללהיט הנוכחי היא בריאנה אצ'ולטה שהעלתה ביום שישי האחרון (30/9) סרטון וידאו בו היא משתפת מתכון לפנקייק שהמציא בעלה במהלכו היא מטגנת בפשטות בלילת פנקייק בצורת רצועות במקום הצורה העגולה המסורתית, מעבירה לקערה ומפזרת מעל אבקת סוכר וסירופ מייפל.

@brianaarchuleta Or as he likes to call squiggle cakes #breakfast

נכון לכתיבת שורות אלו צבר הסרטון כמעט 900 אלף לייקים ו-50 אלף שיתופים, יומיים בלבד לאחר עלייתו. הנסיקה המהירה משכה גם את תשומת ליבו של הבלוגר הידוע פרז הילטון שהעלה סרטון תגובה למתכון הויראלי ואמר "ספגטי פנקייק נשמע כמו רעיון אלוהי. זה גאוני ואני חייב לנסות את זה, נראה טעים".

בעקבות ההצלחה המהירה העלתה בריאנה סרטון נוסף בו בעלה סטיבן, יוצר המתכון המקורי, עונה לשאלות ומדריך את הצופים איך להכין פנקייק ספגטי כהלכתו במשך 4 דקות.

בסרטון סטיבן מעביר את הבלילה לשקית זיפלוק וסוגר אותה וגוזר בפינה כמו שקית זילוף. הוא מורח חמאה על המחבת ומזלף במהירות קווים דקים. סטיבן מטגן עד שמופיעות בועות ומוציא אותן לקערה מבלי לטגן את הצד השני. לבסוף סטיבן מוסיף לפנקייק ספגטי קומפוט דובדבנים ומעט אבקת סוכר וגם מכין גרסא מלוחה עם נקניקיות ומייפל

@brianaarchuleta Replying to @disjointedjewels tried to answer some questions ♥️ #squigglecakes #breakfast ♬ Sensual Seduction – Snoop Dogg

זהו לא סרטון הפנקייקים הראשון שהופך ללהיט בטיקטוק, קדם לו פנקייק דגני בוקר שגרף מליוני לייקים וגרר שפע גרסאות, חיקויים ומחוות.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס