לזלול - מגזין אוכל ישראלי

ספגטי פנקייק? המתכון שהולך לשדרג לכם את הבוקר

אחרי פנקייק דגני בוקר, פלטת חמאה ואין ספור מתכונים ויראליים שהחלו דרכם בטיקטוק מגיע הלהיט הבא - ספגטי פנקייק לארוחת הבוקר עם שפע תוספות
ספגטי פנקייק - המתכון והשיגעון
ספגטי פנקייק - המתכון והשיגעון | תמונה: מערכת לזלול
שיתוף

הרשת החברתית טיקטוק ממשיכה להיטים קולינריים ולקבוע את סדר היום בכל מה שנוגע למתכונים טרנדיים ברשת. רגע אחרי פלטת החמאה שכבשה כל חלקה טובה, מגיע הכוכב התורן מעולמות ארוחות הבוקר עם מתכון פשוט וטוויסט שהופך מנה שגרתית לכאורה למשהו חדש לגמרי – ספגטי פנקייק או פנקייק ספגטי, תחליטו אתם.

ספגטי פנקייק – איך לא חשבנו על זה קודם?

מי שאחראית ללהיט הנוכחי היא בריאנה אצ'ולטה שהעלתה ביום שישי האחרון (30/9) סרטון וידאו בו היא משתפת מתכון לפנקייק שהמציא בעלה במהלכו היא מטגנת בפשטות בלילת פנקייק בצורת רצועות במקום הצורה העגולה המסורתית, מעבירה לקערה ומפזרת מעל אבקת סוכר וסירופ מייפל.

@brianaarchuleta Or as he likes to call squiggle cakes #breakfast

נכון לכתיבת שורות אלו צבר הסרטון כמעט 900 אלף לייקים ו-50 אלף שיתופים, יומיים בלבד לאחר עלייתו. הנסיקה המהירה משכה גם את תשומת ליבו של הבלוגר הידוע פרז הילטון שהעלה סרטון תגובה למתכון הויראלי ואמר "ספגטי פנקייק נשמע כמו רעיון אלוהי. זה גאוני ואני חייב לנסות את זה, נראה טעים".

בעקבות ההצלחה המהירה העלתה בריאנה סרטון נוסף בו בעלה סטיבן, יוצר המתכון המקורי, עונה לשאלות ומדריך את הצופים איך להכין פנקייק ספגטי כהלכתו במשך 4 דקות.

בסרטון סטיבן מעביר את הבלילה לשקית זיפלוק וסוגר אותה וגוזר בפינה כמו שקית זילוף. הוא מורח חמאה על המחבת ומזלף במהירות קווים דקים. סטיבן מטגן עד שמופיעות בועות ומוציא אותן לקערה מבלי לטגן את הצד השני. לבסוף סטיבן מוסיף לפנקייק ספגטי קומפוט דובדבנים ומעט אבקת סוכר וגם מכין גרסא מלוחה עם נקניקיות ומייפל

@brianaarchuleta Replying to @disjointedjewels tried to answer some questions ♥️ #squigglecakes #breakfast ♬ Sensual Seduction – Snoop Dogg

זהו לא סרטון הפנקייקים הראשון שהופך ללהיט בטיקטוק, קדם לו פנקייק דגני בוקר שגרף מליוני לייקים וגרר שפע גרסאות, חיקויים ומחוות.

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

5 טעויות בהכנת פנקייק

5 טעויות בהכנת פנקייק שכולם עושים ואיך להימנע מהן

מדריכים וטיפים
טיפים לפרנץ' טוסט מושלם

9 טיפים לפרנץ' טוסט מושלם בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים
חדש בארה"ב: דוריטוס קטשופ וחרדל

אוהבים נקניקיות? דוריטוס קטשופ וחרדל מגיע למדפים

חדשות האוכל
השיטה המפתיעה לסינון פסטה

איך לא חשבנו על זה? השיטה לסינון פסטה שמשגעת את הרשת

מדריכים וטיפים
איך מכינים גלידת קוטג' של טיקטוק

איך להכין גלידת קוטג': הלהיט הויראלי ששיגע את טיקטוק

מדריכים וטיפים
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
מתכון לרוטב עגבניות קלאסי

איך להכין רוטב עגבניות מושלם: מתכון שעובד בכל פעם

מתכונים
איך להפסיק שיהוקים - 5 מזונות להקלה

איך להפסיק שיהוקים: 5 מאכלים להקלה מיידית

מדריכים וטיפים
איך להתאים רוטב לפסטה?

איך להתאים רוטב לפסטה: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
ארוחת בוקר של האחים בגינה מפנקת

ארוחת הבוקר של "האחים" מציעה מפלט מפנק מהמולת העיר

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
איך להכין פנקייק דגני בוקר

בוקר טוב: מתכון לפנקייק דגני בוקר שמשגע את טיקטוק

מתכונים