איך לא חשבנו על זה? השיטה לסינון פסטה שמשגעת את הרשת

רשת טיקטוק שוב מספקת שיטות חדשות ופשוטות להקל על חיינו במטבח. הפעם מדובר בטיפ לסינון פסטה שלא ברור איך לא חשבנו עליו עד עכשיו.
השיטה המפתיעה לסינון פסטה
השיטה המפתיעה לסינון פסטה | תמונה: מערכת לזלול

זה קורה לכולנו, בישלנו פסטה בסיר עם מים רותחים, הפסטה הגיעה בדיוק למידה הנכונה והגיע הרגע לסנן את המים מהסיר. רגע סינון הפסטה הופך לא מעט פעמים לרגע של חוסר נוחות במקרה הטוב ועוגמת נפש במקרה הרע עם פסטה שמתפזרת לכל עבר בכיור.

סרטון חדש ברשת החברתית טיקטוק מעורר סערה בימים האחרונים עם טריק פשוט להפליא לסינון פסטה שגרם לצופים להחזיק את ראשיהם בפליאה ולא להבין איך הם לא חשבו על זה בעצמם קודם.

עוד טעימה: רוצים אורז מושלם? תבשלו אותו כמו פסטה

עדכונים טעימים למייל!

איך לסנן פסטה במהירות?

כולנו התרגלנו להציב קודם מסננת בכיור, לרוקן את תכולת סיר הפסטה אליו לאחר שהתבשלה בכדי לסנן את מי הבישול ולהחזיר את הפסטה לסיר בכדי להוסיף את הרוטב.

בסרטון החדש שצבר מעל 20 מיליון צפיות בזמן קצר המסננת מוצבת ישירות בסיר מעל הפסטה עם מי הבישול. לאחר מכן מחזיקים היטב את המסננת והסיר יד והופכים אל כיור המטבח. בשיטה הזו כל מי הבישול נשפכים ישירות לכיור מבלי הצורך להוציא את הפסטה מהסיר באף שלב.

@tiger_lee_uk We learn new things everyday 🥰 #cooktok #cookingtiktok #cooking #chef #food #foodtiktok #learnontiktok #learnwithtiktok #lifehack #lifehacks #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #mumsoftiktok #tiger_lee_uk ♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

אמנם השיטה האלטרנטיבית לסינון פסטה נראית קוסמת ברגע הראשון אך כמה צופים העלו מספר בעיות בשיטה הנוכחית. עוקב אחד העיר כי קודם כל המסננת והסיר צריכים להתאים מבחינת גודלם בצורה מושלמת, מה שפעמים רבות איננו המקרה במטבח הביתי.

עוד טעימה: מה אפשר לעשות כשהפסטה נדבקת לעצמה?

צופים אחרים הביעו חשש שהשיטה המוצעת עלולה להיות פחות בטיחותית ושהמסננת עלולה להחליק מהאצבעות בזמן הסינון בגלל הרטיבות והלחות של הסיר ולגרום לפסטה להשפך או לגרום לכוויות. לעומת זאת כמה מן העוקבים בכלל לא הבינו על מה המהומה וטענו כי הם מסננים את הפסטה בצורה הזו כל חייהם.

ומה השיטה שלכם לסינון פסטה? הייתם מנסים את השיטה החדשה או שלא משנה מה, אתם נצמדים לשיטה האהובה והישנה? שתפו אותנו בתגובות.

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
חימום פסטה מהמקרר
אתגר חימום הפסטה מליל אמש – השיטות המובילות
מדריכים וטיפים
איך לתקן פסטה שהתבשלה מדי
אל תזרקו: יש דרך להציל פסטה שהתבשלה יותר מדי
מדריכים וטיפים
פסטה קרבונרה של היינץ
היינץ השיקה פסטה קרבונרה משומרת – והאיטלקים מאבדים את העשתונות
חדשות האוכל
סנדוויץ' חביתה מטוגן
טיקטוק: מתכון לסנדוויץ' חביתה מטוגן משגע את הרשת
מתכונים
טרנדים קולינריים טריים
יום הנוטלה העולמי 2025
יום הנוטלה העולמי 2025: הרבה יותר מממרח
חדשות האוכל
יום הנוטלה העולמי 2025 כבר כאן ולרגל 60 שנה לממרח אגוזי הלוז והקקאו המושחת והאהוב משיקים בפררו שלל אירועים תרבותיים לזללנים ברחבי העולם >>
טחינה מסורתית של אחוה
טעים על המדף: שניצל טופו, טחינה מסורתית, סלמי מילאנו וסומרסבי מנגו-ליים
חדש על המדף
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר, סלמי מילאנו של יחיעם, טחינה מסורתית של אחוה וסומרסבי בטעם מנגו-ליים. מוצרי מזון חדשים וטעימים על המדף. >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כמו מקצוענים: כך תכינו קפה טורקי אותנטי בבית
מדריכים וטיפים
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין אבקת אפייה לסודה לשתייה
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל