ככה סוגרים שנה: פסטיבל כמהין חגיגי במסעדת פאסטל

מסעדת פאסטל והשף גל בן משה חוגגים את סוף השנה ומשיקים את פסטיבל הכמהין עם שלל מנות שעושות כבוד לחומר הגלם היוקרתי והנחשק בעולם.
פסטיבל כמהין במסעדת פאסטל
פסטיבל כמהין במסעדת פאסטל | צילום: חיים יוסף

מסעדת פאסטל התל אביבית של השף גל בן משה חוגגת את סוף השנה ואת שיא עונת פטריות הכמהין עם פסטיבל קולינרי שמוקדש כולו לחומר הגלם המדובר והיוקרתי בעולם.

פסטיבל הכמהין שייערך בין יום חמישי ה-22 בדצמבר ליום שישי ה-30 בדצמבר יציע לאורחים חגיגה יוצאת דופן עם תפריט שכולו כמהין במחיר של עד 100 ש"ח
למנה.

עוד טעימה: שף המישלן ששילם 118 אלף דולר עבור פטריית כמהין אחת

עדכונים טעימים למייל!

פסטיבל כמהין במסעדת פאסטל – מה בתפריט?

בתפריט הספיישל תמצאו מנות כמו סלט תרד עם בקצ'וי, שומשום קלוי וויניגרט טחינה; ריזוטו "קרנולי" עם סלק, אספרגוס ואגוזי לוז; מרק עוף עם שקדי עגל צלויים בגריל פחמים, "ביסק" עוף וקרם ערמונים iארטישוק ירושלמי עם קרם כרישה, ערמונים וגרגר נחלים (68-98 ש"ח).

לסיום הארוחה יציעו בפסטיבל הכמהין של מסעדת פאסטל "חלב ודבש" – קינוח סולת עם ארל גריי וכמהין (54 ש"ח).

בנוסף תוכלו להזמין את כל המנות בתפריט במחיר אחיד של 345 ש"ח לסועד. את הארוחה ילוו יינות איכות מהאוסף הפרטי של הסומלייה של פאסטל מור ברנשטיין שהותאמו במיוחד למנות הספיישל.

בתפריט החגיגי יעשו שימוש בכמהין שחור מחבל פריגור וכמהין לבנות מהעיירה אלבה שבחבל פיימונטה באיטליה הנחשבות ליוקרתיות והמשובחות ביותר. הן גדלות מתחת לאדמה בסמוך לשורשיו של עץ מארח.

עוד טעימה: איך מנקים פטריות לפני הבישול – המדריך המלא

לרגל השקת פסטיבל הכמהין של פאסטל כתב בן משה בעמוד המסעדה באינסטגרם כי:

"זו עונה נהדרת לכמהין והמחירים שפויים – ולכן אין סיבה מבחינתנו שהקהל הישראלי לא ייהנה מהפריבילגיה הזו. כשאיציק ואני שוחחנו על זה היה ברור לנו שזו דרך 'לפנק' את האורחים.

יש פה חומר גלם שמבחינתי משתלב יפה עם הטעמים החורפיים המקומיים כדוגמת ארטישוק ירושלמי, ערמונים והמנה שאולי הכי אהובה על כולנו בחורף: מרק עוף.

בעשייה תמיד אשאף לדבר ולהאדיר את המקומי ואני מקווה שהצוות ואני הצלחנו לעשות זאת גם במקרה הזה.״

רק לפני כשבוע חגגו במסעדת פאסטל זכייה נוספת ומכובדת בפרס עולמי יוקרתי והפעם עם כניסה בפעם הרביעית לרשימת אלף המסעדות הטובות בעולם בדירוג *La Liste* של משרד החוץ הצרפתי.

שף גל בן משה, מנצח על המטבח של פאסטל בחצי השנה האחרונה זאת לאחר שזכה בכוכב מישלן על מסעדת PRISM בברלין בשנת 2020.

מסעדת פאסטל | שד' שאול המלך 27, תל אביב | שבת-חמישי 12:00-23:00 שישי 12:00-15:30, 18:00-23:00 | הזמנות בטלפון 03-644-7441 ובאתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

האם צריך לשטוף פטריות לפני השימוש?

אחת ולתמיד: האם צריך לשטוף פטריות לפני השימוש?

מדריכים וטיפים
איך לשמור פטריות שמפיניון ופורטובלו טריות

אחת ולתמיד: איך לשמור פטריות טריות במקרר?

מדריכים וטיפים
פטריית כמהין בשווי 118 אלף דולר

שיא חדש: שף מישלן רכש פטריית כמהין ב-118 אלף דולר

חדשות האוכל
איך לנקות פטריות לפני הבישול

זו הדרך הנכונה לנקות פטריות לפני הבישול

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

שף ענר בן רפאל

Round Tables 2024: פיין דיינינג יהודי במסעדות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
אירועי Round Tables חוזרים לאחר 5 שנות היעדרות עם ארוחות מטבח עילית המפגישות בין שפים יהודים מובילים למסעדות הישראליות הלוהטות ביותר >>
פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
העוגייה הקרמלית הנחשקת בישראל מגיעה לפופ אפ מושחת במיוחד בדיזנגוף סנטר עם שלל קינוחי לוטוס, משקאות מפתים ופעילויות לכל המשפחה >>

מדריכים שאהבתם

בלי להסתבך: איך להכין רוטב ויניגרט ביתי לסלט

מדריכים וטיפים

הסוד נחשף: השיטה ששומרת על גלידה רכה במקפיא

מדריכים וטיפים

מה לזלול?