לזלול - מגזין אוכל ישראלי

משקה חלב בטעם פיסטוק של יטבתה: צעד אחד רחוק מדי?

כן. זה באמת קורה. אחרי טירוף הקראנץ' פיסטוק של נסטלה בקיץ האחרון, חברת יטבתה משיקה משקה חלב בטעם פיסטוק. יצאנו לטעום וחזרנו ירוקים
משקה חלב בטעם פיסטוק של יטבתה
משקה חלב בטעם פיסטוק של יטבתה | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

פיסטוק לשלטון: על פי סקר חדש של הסוקר שלנו טעים פוקס, לו הבחירות היו נערכות היום מפלגה בראשות פיסטוק ירוק הייתה זוכה ללא פחות מ-40 מנדטים והופכת לסיעה הגדולה בכנסת ישראל.

טוב, מפלגה כזו עדיין אינה קיימת אך עד שזה יקרה, שיגעון הפיסטוק מסרב לגווע עם עוד ועוד מוצרים חדשים בטעם פיסטוק הכובשים את המדפים ואפילו פסטיבל הפיסטוק שכולו מוקדש לקינוחים פיסטוקיים שייערך בסוף השבוע הקרוב בשרונה מרקט בתל אביב.

אחרי הקראנץ' פיסטוק שרכש לעצמו כבר מעמד מיתולוגי, פיצת פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס ועוד שפע מוצרים עם הזהב הירוק, גם חברת יטבתה מצטרפת לחגיגה והפעם עם משקה חלב בטעם פיסטוק שמאיים להפוך למשקה הלוהט של החורף.

משקה פיסטוק יטבתה ממשיך את מסורת המהדורות המיוחדות של משקאות החלב של החברה שכלל בעבר טעמים כמו מרשמלו, בזוקה ומהדורה הזויה במיוחד בדמות משקה חלב בטעם ארטיק ענבים. המשקה החדש מגיע בבקבוקים אישיים של 350 מ"ל ובבקבוק משפחתי של ליטר.

משקה פיסטוק יטבתה – מבחן הטעם

חלב הפיסטוק של יטבתה מושך מידית את תשומת הלב במדף מוצרי החלב בסופר. צבע ירוק על גבול הזרחני שאי אפשר להסיר ממנו את העיניים ומעורר ספקטרום רחב של רגשות מ"מה זה לעזאזל השיקוץ הזה, הגזמתם לגמרי" לבין "אני חייב לטעום את הדבר הזה עכשיו, קחו את הכסף שלי".

לאחר שעברנו את את שלב ההלם הקל, רכשנו לעצמנו בקבוק ירקרק, שקשקנו קלות כי זה מה שאנחנו עושים אוטומטית עם משקאות חלב כדי להקציף אותו מעט משל היה מילקשייק והתחלנו ללגום בחשש מעורב בסקרנות והתרגשות.

המשקה החדש, כמו מוצרים רבים בתעשייה המתהדרים בטעם פיסטוקי אינו מכיל פיסטוק כלל אלא רק חומרי טעם וריח המדמים את הדבר האמיתי. העובדה הזו מעוררת מידית את החשש שמדובר בעוד מוצר שרק רוצה לרכב על הגל בלי לספק באמת את בלוטות הטעם של הפיסטוקאים המושבעים.

למרות חוסר הנוכחות של פיסטוק אמיתי מכל תצורה שהיא, משקה החלב בטעם פיסטוק של יטבתה מספק חוויה טעימה ומפתיעה.

משקה פיסטוק יטבתה - נעים ומספק
משקה פיסטוק יטבתה – נעים ומספק | צילום: מגזין לזלול

כבר עם פתיחתו ריח נעים ועדין של פיסטוקים מציף את החושים. המשקה עצמו קטיפתי ועשיר ומזכיר מילקשייק ביתי מפנק. גם במבחן הטעם יצאנו מרוצים ומסופקים עם טעמים עדינים של פיסטוק שמזכירים יותר מהכל גלידת פיסטוק אולד סקול בתצורת משקה.

סביר להניח שמכורי פיסטוק מקצוענים יירתעו ממשקה פיסטוק שאינו מכיל פיסטוק בכל מקרה, אך הקהל הרחב ייהנה מהמחווה ואולי אף ידרוש להפוך את המהדורה המיוחדת לקבועה לצד משקאות החלב הקבועים והאהובים של יטבתה.

משקה חלב בטעם פיסטוק של יטבתה | 5.90-12.90 ש"ח לבקבוק של 350 מ"ל/1 ליטר | להשיג במקררי החלב ברשתות שיווק נבחרות

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
5 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

טיפים לשייק בריא וטעים

5 טיפים שילמדו אתכם איך להכין שייק בריא וטעים בבית

מדריכים וטיפים
גלידת פיסטוק של אוטלו ג'לטו בנמל תל אביב

אוטלו ג'לטו בנמל ת"א מציעה פנטזיה בגביע גלידה

חדשות האוכל
איך להכין שוקולטה

איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף

מדריכים וטיפים
ארטיק אקסל XL

ארטיק אקסל של משקה האנרגיה XL כבר ניסיתם?

חדש על המדף
קראנץ' פיסטוק - עכשיו במקררי הגלידות בפעם האחרונה

בפעם האחרונה: קראנץ' פיסטוק חוזר למקררי הגלידות

חדשות האוכל
קולקציית הטעמים של גלידריית לג'נדה לקיץ 2022

גלידריית לג'נדה מציגה טעמים חדשים לקיץ 2022

חדש על המדף
גלידת קראנץ פיסטוק - השוק השחור

גלידת קראנץ פיסטוק: עכשיו גם בשוק השחור

חדשות האוכל
פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס

דומינו'ס מציגים: קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן – הפיצה

חדשות האוכל
איפה קונים קראנץ' פיסטוק של נסטלה?

הבהלה לירוק: אז איפה קונים קראנץ' פיסטוק?

חדשות האוכל
פסטיבל גלידות הפיסטוק של אוטלו - מהדורת 2024

השיגעון הירוק חוזר: גלידות הפיסטוק של אוטלו – מהדורת 2024

חדשות האוכל
פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד

זה אמיתי: פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד

חדשות האוכל
הגלידות הטבעוניות של GANEDEN

זו גלידת הפיסטוק הכי טובה שטעמנו השנה והיא טבעונית לגמרי

חדשות האוכל