לזלול - מגזין אוכל ישראלי

סוף העולם שמאלה: קונדיטוריית הבוטיק בלב המדבר חוגגת שנה

המתוקים של פולה, הקונדיטוריה הקטנה והמדוברת מדימונה חוגגת שנה להקמתה עם ספיישלים מתוקים וקינוחים מפתים בלב המדבר
קרואסונים של המתוקים של פולה דימונה
קרואסונים של המתוקים של פולה דימונה | צילום: אפרת רענן
שיתוף

המתוקים של פולה, קונדיטורית הבוטיק המדוברת מדימונה חוגגת שנה להקמתה בה הצליחה למצב עצמה כתחנת חובה לפודיז מביני עניין באשר הם.

עוד טעימה: טרה ז'ולי – קונדיטורית בוטיק בבאר שבע וגם לה גוטה פטיסרי – קונדיטוריה צרפתית קלאסית באשדוד

את הקונדיטוריה הקטנה עם הנוף המדברי האינסופי פתחו לפני שנה הזוג עטרה ואליה ויינר מתוך רצון לספק לתושבי האזור חווית בית קפה וקונדיטוריה חדשה. גם הם לא ציפו לקהל הגדול שיגיע מהיישובים הסמוכים, מהערבה וגם קהל מכל קצוות הארץ שעוצר למשהו מתוק בדרך לאילת.

עוד טעימה: שאקטי – מסעדה טבעונית בבאר שבע

המתוקים של פולה – מה בתפריט?

בין המאפים והקינוחים במקום תמצאו קרואסונים מתפצחים במבחר מילויים כמו קרואסון קרם פטיסייר ופירות; קרואסון קרמל וקרם מסקרפונה עם פופקורן מקורמל; קרם פיסטוק, קרם מסקרפונה וגם קרואסונים מלוחים כמו קרואסון גבינה חרוכה עם סלק ורוקט.

המתוקים של פולה - קונדיטורית בוטיק בדימונה
המתוקים של פולה – קונדיטורית בוטיק בדימונה | צילום: אפרת רענן

עוד תמצאו מבחר פחזניות כמו פחזניות שטרויזל במילוי קרם מסקרפונה, קולי פטל ופטל טרי או פחזניות סנט הונורה קלאסיות וגם קינוחים ייחודים כמו פריך שקדים עם קרם חמאת בוטנים, קרמל ושוקולד; מוס פטל עם ביסקוטי חלב, קולי פטל ומוס קוקוס ושכבות ביסקוויט-פיסטוק עם פירות יער, פיסטוק וגנאש פיסטוק מוקצף.

בנוסף תמצאו במתוקים של פולה מבחר של טארטים אישיים במגוון טעמים כמו טארט קשיו עם שקדים, פרלינה קשיו, קרמל ושנטי קשיו; טארט פיסטוק ופירות יער וטארט לימון קלאסי במתכון סודי. עוד מציעים בקונדיטוריה מבחר של פוקאצ'ות, כריכים, סלטים וכמובן קפה איכותי.

מחירי המאפים והקינוחים נעים בין 18 ל-40 ש"ח.

מאפים מתוקים בלב המדבר - המתוקים של פולה
מאפים מתוקים בלב המדבר – המתוקים של פולה | צילום: אפרת רענן

לאחר תקופה ארוכה שהמתוקים של פולה פעלה במשך יומיים בלבד בשבוע, הוסיפו לאחרונה יום פעילות נוסף במקום וכעת ניתן ליהנות מהמאפים בימים רביעי עד שישי בין השעות 9:00-12:00.

המתוקים של פולה | מעלה שחק, דימונה | רביעי-שישי 09:00-12:00 | כשר | בירורים והזמנות בטלפון 052-5681924

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי

דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי

חדשות האוכל
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

אירועים ופסטיבלים
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי

הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית

חדשות האוכל
קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי

וונדרלנד פטיסרי משיקים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2020

חנוכה 2020: הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2021

חנוכה 2021: כל הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי

טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע

חדשות האוכל