גירל פאוור: מסעדת רביבה וסיליה חוגגת יום הולדת 12

מסעדת רביבה וסיליה המוערכת חוגגת יום הולדת 12 עם סדרת ארוחות מיוחדת של שפיות מובילות מהקבוצה על בסיס חומרי גלם עונתיים.
רביבה וסיליה חוגגת יום הולדת 12
רביבה וסיליה חוגגת יום הולדת 12 | צילום: מיכל אשל

מסעדת רביבה וסיליה המיתולוגית חוגגת 12 שנות פעילות במרכז G בתל אביב (ו-35 שנים בסניף רמת השרון) בסדרת ארוחות מיוחדות במשך שבועיים שיעניקו לסועדים חוויה של קולינריה ויין עם קול נשי ישראלי ייחודי.

במהלך 8 ערבים במהלך חודש מרץ (שני-חמישי 6-9.3 ו-13-16.3) יציעו ברביבה וסיליה תפריט מיוחד של שפית אידית פדידה (רביבה הקומה השנייה בעבר), עדי ברזילי, שף-קונדיטורית ראשית של רביבה וסיליה ואופיר בסנוב, מנהלת תחום היין של הרשת.

עוד טעימה: מה קרה כשמיכאל ביסטרו הגיע לרביבה וסיליה

חגיגות יום הולדת 12 לרביבה וסיליה – מה בתפריט?

בתפריט החורפי המבוסס על חומרי גלם עונתיים ומקומיים יציעו השפיות מנות מדויקות ומוקפדות בעבודת יד עם טעמים עדינים ואסתטיקה בלתי מתפשרת. התפריט המיוחד כולל 7 מנות לחלוקה, 3 קינוחים ו-8 סוגי יינות. במקביל יוגש גם תפריט המסעדה המלא.

בראשונות תמצאו מנות כמו חסה לאליק עם כרובית, שורש סלרי, וינגרט תפוז דם, שקדים וטאסוס פריכים; גבינה בשלה על מאפה עשבים עם עלים ירוקים, אפונת גינה, ויניגרט ברגמוט ושמן אפונה ודג נא קמבוצ'ה תפוז סיני עם סלט פיצוחים, רוקט, רשאד ושומר מוחמץ.

תפריט יום הולדת ברביבה וסיליה | צילום: מיכל אשל

עוד תמצאו טרטר בקר עם סלקים אורגנים נאים, בצל סגול כבוש, סירופ סלק וקרקר צ'ילי; כיסוני זנב שור עם קרם גזר לבן וזרעי כוסברה, דמי גזר ופצפוצי ארטישוק ירושלמי; נתחי מוסר קונפי עם איולי קפיר ליים, צ'ילי, סלרי, נענע וקשיו חמוץ חריף ופילה דג ים עם פירה שורשים, עשבים, קרוטוני מחמצת, חמאת אשכולית ושמן קליפת ליים.

בקינוחים תוכלו לזלול מילפיי עם פטיסייר וניל וקרמל טונקה; טארט לימון עם קמבוצה פירות אדומים ופירות טריים; פנקוטה דולסה עם קונפי הדרים, סלט הדרים וקרמל ומבחר פטיפורים.

את הארוחה ילווה תפריט יינות מיוחד של אופיר בסנוב מ-4 יקבים ישראלים מובחרים: אחת, ננה, מיקה וצפרירים, כולם יקבים המובלים על ידי נשים. אופיר והיינניות יתארחו ימזגו את היין וישתפו את הלקוחות בתהליך יצירתו.

חגיגת יום הולדת 12 לרביבה וסיליה | ניסים אלוני 10, תל אביב | שני-חמישי 6-9.3 ו-13-16.3 החל מהשעה 18:00 | הזמנות בטלפון 03-5466090 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ארוחות בוקר בטאטי אילת
טאטי פיצה. בייקרי. קפה: ארוחת בוקר מול הים באילת
חדשות האוכל
פלאנט איקס (PlantX) בתל אביב
רשת פלאנט איקס פותחת סופר טבעוני ראשון בתל אביב
חדשות האוכל
בית הקפה חברתי "בית היוצר – עדי אופקים"
חדש באופקים: בית קפה חברתי המופעל ע"י בעלי מוגבלויות
חדשות האוכל
ארוחות בוקר בבית הקפה אבטליון
סתלבט בגליל: בית הקפה אבטליון מציע ארוחות מפנקות בטבע
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
יש דרך למנוע מרוטב עגבניות להשפריץ לכל עבר בבישול
טיפים למטבח
אתם לא לבד: זו הסיבה שהציפוי תמיד נופל מהשניצל שלכם
טיפים למטבח
נמאס לקלף עגבניות? תכירו את השיטה שתחסוך לכם זמן ועצבים
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל