רביבה וסיליה חוגגת יום הולדת 12
קרדיט תמונה – מיכל אשל
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת רביבה וסיליה המיתולוגית חוגגת 12 שנות פעילות במרכז G בתל אביב (ו-35 שנים בסניף רמת השרון) בסדרת ארוחות מיוחדות במשך שבועיים שיעניקו לסועדים חוויה של קולינריה ויין עם קול נשי ישראלי ייחודי.

במהלך 8 ערבים במהלך חודש מרץ (שני-חמישי 6-9.3 ו-13-16.3) יציעו ברביבה וסיליה תפריט מיוחד של שפית אידית פדידה (רביבה הקומה השנייה בעבר), עדי ברזילי, שף-קונדיטורית ראשית של רביבה וסיליה ואופיר בסנוב, מנהלת תחום היין של הרשת.

עוד טעימה: מה קרה כשמיכאל ביסטרו הגיע לרביבה וסיליה

חגיגות יום הולדת 12 לרביבה וסיליה – מה בתפריט?

בתפריט החורפי המבוסס על חומרי גלם עונתיים ומקומיים יציעו השפיות מנות מדויקות ומוקפדות בעבודת יד עם טעמים עדינים ואסתטיקה בלתי מתפשרת. התפריט המיוחד כולל 7 מנות לחלוקה, 3 קינוחים ו-8 סוגי יינות. במקביל יוגש גם תפריט המסעדה המלא.

בראשונות תמצאו מנות כמו חסה לאליק עם כרובית, שורש סלרי, וינגרט תפוז דם, שקדים וטאסוס פריכים; גבינה בשלה על מאפה עשבים עם עלים ירוקים, אפונת גינה, ויניגרט ברגמוט ושמן אפונה ודג נא קמבוצ'ה תפוז סיני עם סלט פיצוחים, רוקט, רשאד ושומר מוחמץ.

תפריט יום הולדת ברביבה וסיליה
תפריט יום הולדת ברביבה וסיליה | צילום: מיכל אשל

עוד תמצאו טרטר בקר עם סלקים אורגנים נאים, בצל סגול כבוש, סירופ סלק וקרקר צ'ילי; כיסוני זנב שור עם קרם גזר לבן וזרעי כוסברה, דמי גזר ופצפוצי ארטישוק ירושלמי; נתחי מוסר קונפי עם איולי קפיר ליים, צ'ילי, סלרי, נענע וקשיו חמוץ חריף ופילה דג ים עם פירה שורשים, עשבים, קרוטוני מחמצת, חמאת אשכולית ושמן קליפת ליים.

בקינוחים תוכלו לזלול מילפיי עם פטיסייר וניל וקרמל טונקה; טארט לימון עם קמבוצה פירות אדומים ופירות טריים; פנקוטה דולסה עם קונפי הדרים, סלט הדרים וקרמל ומבחר פטיפורים.

את הארוחה ילווה תפריט יינות מיוחד של אופיר בסנוב מ-4 יקבים ישראלים מובחרים: אחת, ננה, מיקה וצפרירים, כולם יקבים המובלים על ידי נשים. אופיר והיינניות יתארחו ימזגו את היין וישתפו את הלקוחות בתהליך יצירתו.

חגיגת יום הולדת 12 לרביבה וסיליה | ניסים אלוני 10, תל אביב | שני-חמישי 6-9.3 ו-13-16.3 החל מהשעה 18:00 | הזמנות בטלפון 03-5466090 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס