גירל פאוור: מסעדת רביבה וסיליה חוגגת יום הולדת 12

מסעדת רביבה וסיליה המוערכת חוגגת יום הולדת 12 עם סדרת ארוחות מיוחדת של שפיות מובילות מהקבוצה על בסיס חומרי גלם עונתיים.
רביבה וסיליה חוגגת יום הולדת 12
רביבה וסיליה חוגגת יום הולדת 12 | צילום: מיכל אשל

מסעדת רביבה וסיליה המיתולוגית חוגגת 12 שנות פעילות במרכז G בתל אביב (ו-35 שנים בסניף רמת השרון) בסדרת ארוחות מיוחדות במשך שבועיים שיעניקו לסועדים חוויה של קולינריה ויין עם קול נשי ישראלי ייחודי.

במהלך 8 ערבים במהלך חודש מרץ (שני-חמישי 6-9.3 ו-13-16.3) יציעו ברביבה וסיליה תפריט מיוחד של שפית אידית פדידה (רביבה הקומה השנייה בעבר), עדי ברזילי, שף-קונדיטורית ראשית של רביבה וסיליה ואופיר בסנוב, מנהלת תחום היין של הרשת.

עוד טעימה: מה קרה כשמיכאל ביסטרו הגיע לרביבה וסיליה

חגיגות יום הולדת 12 לרביבה וסיליה – מה בתפריט?

בתפריט החורפי המבוסס על חומרי גלם עונתיים ומקומיים יציעו השפיות מנות מדויקות ומוקפדות בעבודת יד עם טעמים עדינים ואסתטיקה בלתי מתפשרת. התפריט המיוחד כולל 7 מנות לחלוקה, 3 קינוחים ו-8 סוגי יינות. במקביל יוגש גם תפריט המסעדה המלא.

בראשונות תמצאו מנות כמו חסה לאליק עם כרובית, שורש סלרי, וינגרט תפוז דם, שקדים וטאסוס פריכים; גבינה בשלה על מאפה עשבים עם עלים ירוקים, אפונת גינה, ויניגרט ברגמוט ושמן אפונה ודג נא קמבוצ'ה תפוז סיני עם סלט פיצוחים, רוקט, רשאד ושומר מוחמץ.

תפריט יום הולדת ברביבה וסיליה | צילום: מיכל אשל

עוד תמצאו טרטר בקר עם סלקים אורגנים נאים, בצל סגול כבוש, סירופ סלק וקרקר צ'ילי; כיסוני זנב שור עם קרם גזר לבן וזרעי כוסברה, דמי גזר ופצפוצי ארטישוק ירושלמי; נתחי מוסר קונפי עם איולי קפיר ליים, צ'ילי, סלרי, נענע וקשיו חמוץ חריף ופילה דג ים עם פירה שורשים, עשבים, קרוטוני מחמצת, חמאת אשכולית ושמן קליפת ליים.

בקינוחים תוכלו לזלול מילפיי עם פטיסייר וניל וקרמל טונקה; טארט לימון עם קמבוצה פירות אדומים ופירות טריים; פנקוטה דולסה עם קונפי הדרים, סלט הדרים וקרמל ומבחר פטיפורים.

את הארוחה ילווה תפריט יינות מיוחד של אופיר בסנוב מ-4 יקבים ישראלים מובחרים: אחת, ננה, מיקה וצפרירים, כולם יקבים המובלים על ידי נשים. אופיר והיינניות יתארחו ימזגו את היין וישתפו את הלקוחות בתהליך יצירתו.

חגיגת יום הולדת 12 לרביבה וסיליה | ניסים אלוני 10, תל אביב | שני-חמישי 6-9.3 ו-13-16.3 החל מהשעה 18:00 | הזמנות בטלפון 03-5466090 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
המבורגר סינטה של טאטי ביסטרו
לחוח שפונדרה וניוקי בזוקה: קפה טאטי חוגגים 20
חדשות האוכל
תפריט עסקיות חדש של קפה סאגה
קפה סאגה משוק הפשפשים ביפו משיקים תפריט עסקיות חדש
חדשות האוכל
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
בית הקפה חברתי "בית היוצר – עדי אופקים"
חדש באופקים: בית קפה חברתי המופעל ע"י בעלי מוגבלויות
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
קריספיות מובטחת: איך לשמור על עוגיות פריכות לשבוע לפחות
טיפים למטבח
אחת ולתמיד: איך לבחור קרש חיתוך למטבח
טיפים למטבח
זו הדרך להכין מקושקשת אוורירית ורכה במיקרוגל
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל