עטוף בלחם: הכריכים של שפרה מיכאלוביץ' מגיעים מהגולן לתל אביב

שפרה מיכאלוביץ' נאלצה לסגור את מפעל חייה שלה בקיבוץ מרום גולן מאז ה-7.10. כעת הכריכים הנחשקים שלה מגיעים לפופ-אפ חד פעמי בתל אביב .
עדכונים טעימים למייל!

מתחם האוכל DNA בקניון עזריאלי תל אביב מארח במשך חודש שלם את אשת הקולינריה שפרה מיכאלוביץ' מקיבוץ מרום גולן, שנאלצה לסגור את דלתות מפעל חייה, "הטובים של שפרה", בעקבות המצב הביטחוני מאז ה-7 באוקטובר.

המטבח של הגולן במרכז תל אביב

שפרה, שמארחת קבוצות ותיירים בבית האירוח שלה בצפון כבר מעל 20 שנה לארוחות גורמה טריות על טהרת התוצרת החקלאית של הגולן, נתקלה כבר עם פרוץ המלחמה בקשיים כשהמקום שהיה מוקד עלייה לרגל לפודיז וחובבי אוכל רבים, הפך ברגע אחד לשומם.

עטוף בלחם - פופ אפ כריכים במתחם DNA עזריאלי ת"א
עטוף בלחם - פופ אפ כריכים במתחם DNA עזריאלי ת"א | צילום: אילן הדר

מיכאלוביץ', שמפעילה כבר שנים את "הטובים של שפרה" במרום גולן, לא זרה לאתגרים. בתקופת הקורונה, כשמגבלות הריחוק מנעו ממנה לארח בבית, היא הקימה את הפופ-אפ "עטוף בלחם", במסגרתו הכינה כריכים חמים וטריים לחובבי גורמה שקשה לעמוד בפניהם.

בעזרת היוזמה של רן דור חי, בעלי מתחם הפודטראקס DNA, מגיעה מיכאלוביץ' לפופ אפ "עטוף בלחם", עם שלל כריכים משובחים שהוכנו באהבה ושפע של טעמים שמזוהים עם המטבח מהקיבוץ.

שפרה מיכאלוביץ' - פופ אפ "עטוף בלחם" בעזריאלי תל אביב
שפרה מיכאלוביץ' – פופ אפ "עטוף בלחם" בעזריאלי תל אביב | צילום: אילן הדר

עטוף בלחם – מה יש לזלול?

בפופ-אפ "עטוף בלחם" יוצעו ארבעה כריכים עיקריים שאפשר לאכול במקום או לקחת הביתה בטייק אווי, כל אחד מהם עם שילוב טעמים ייחודי שמדגיש את הקשר בין המטבח הישראלי לחומרי גלם איכותיים.

  • "מן הארץ" עם כרוב אדום אפוי ביין ותבלינים, קרם דלעת וכמון, כוסברה, פלפל חריף, רוקט, טחינה גולמית ושברי אגוזים מטוגנים (55 ש"ח).
  • "בלאדי" עם קרם חצילים, לימון כבוש, אריסה, טחינה גולמית, אגוזים, סלט עשבים חמצמץ, צנונית ופלפל חריף (55 ש"ח).
  • "מזמור" עם אונטריב בבישול ארוך, בצל כבוש, מיונז סרירצ'ה, כוסברה, רוקט, בצל ירוק וצנונית (58 ש"ח).
  • "תמרות עשן" עם רוסטביף, מיונז לימוני, חרדל, עגבניות, בצל ירוק ורוקט (58 ש"ח).
הסנדוויצ'ים של שפרה מיכאלוביץ' - "עטוף בלחם"
הסנדוויצ'ים של שפרה מיכאלוביץ' – "עטוף בלחם" | צילום: אילן הדר

הפופ-אפ יפעל במשך חודש ימים, בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 12:00 ל-22:00. בין השעות 16:00-20:00 תוכלו גם ליהנות משעות שמחות עם 30% הנחה על תפריט האלכוהול.

פופ אפ "שפרה – עטוף בלחם" | קומת הקרקע, מרכז עזריאלי תל אביב. דרך מנחם בגין 132 | ימים א-ה, 12:00-22:00

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ קבב רומני של מיטש בקפה מטילדה

פיתה צרחות: הקבב הרומני המיתולוגי חוזר לפופ אפ עסיסי

חדשות האוכל
מסעדת פופ אפ מישלן 2023 של אמריקן אקספרס

פופ אפ מישלן: השפים המובילים בעולם מבשלים בתל אביב

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל תל אביב EAT 2024 - מה יש לזלול?

פסטיבל האוכל תל אביב EAT חוזר במהדורת 2024 מנחמת במיוחד

אירועים ופסטיבלים
בל בוי מציגים: פופ אפ דיינר אמריקאי

פופ אפ אמריקאי מופרע בבל בוי: מקוקטייל מילקשייק ועד מרק קורנפלקס

חדשות האוכל

טרי מהתנור

יום כיפור 2024 - זמני הצום וטיפים לארוחה מפסקת

יום כיפור 2024: זמני כניסת ויציאת הצום וטיפים לארוחה מפסקת

מדריכים וטיפים
כל מה שצריך לדעת על יום כיפור 2024 - זמני כניסת ויציאת הצום, איך להתכונן כראוי, מה כדאי לאכול בארוחה מפסקת ואיך לשבור צום בצורה נכונה >>
קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>

מדריכים שאהבתם

בלי פאניקה: איך לנקות כתמי אוכל מהספה בסלון

מדריכים וטיפים

5 טעויות בהכנת חזה עוף שכולם עושים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?