עטוף בלחם: הכריכים של שפרה מיכאלוביץ' מגיעים מהגולן לתל אביב

שפרה מיכאלוביץ' נאלצה לסגור את מפעל חייה שלה בקיבוץ מרום גולן מאז ה-7.10. כעת הכריכים הנחשקים שלה מגיעים לפופ-אפ חד פעמי בתל אביב .
עטוף בלחם - פופ אפ כריכים במתחם DNA עזריאלי ת"א
עטוף בלחם - פופ אפ כריכים במתחם DNA עזריאלי ת"א | צילום: אילן הדר

מתחם האוכל DNA בקניון עזריאלי תל אביב מארח במשך חודש שלם את אשת הקולינריה שפרה מיכאלוביץ' מקיבוץ מרום גולן, שנאלצה לסגור את דלתות מפעל חייה, "הטובים של שפרה", בעקבות המצב הביטחוני מאז ה-7 באוקטובר.

המטבח של הגולן במרכז תל אביב

שפרה, שמארחת קבוצות ותיירים בבית האירוח שלה בצפון כבר מעל 20 שנה לארוחות גורמה טריות על טהרת התוצרת החקלאית של הגולן, נתקלה כבר עם פרוץ המלחמה בקשיים כשהמקום שהיה מוקד עלייה לרגל לפודיז וחובבי אוכל רבים, הפך ברגע אחד לשומם.

מיכאלוביץ', שמפעילה כבר שנים את "הטובים של שפרה" במרום גולן, לא זרה לאתגרים. בתקופת הקורונה, כשמגבלות הריחוק מנעו ממנה לארח בבית, היא הקימה את הפופ-אפ "עטוף בלחם", במסגרתו הכינה כריכים חמים וטריים לחובבי גורמה שקשה לעמוד בפניהם.

עדכונים טעימים למייל!

בעזרת היוזמה של רן דור חי, בעלי מתחם הפודטראקס DNA, מגיעה מיכאלוביץ' לפופ אפ "עטוף בלחם", עם שלל כריכים משובחים שהוכנו באהבה ושפע של טעמים שמזוהים עם המטבח מהקיבוץ.

שפרה מיכאלוביץ' - פופ אפ "עטוף בלחם" בעזריאלי תל אביב
שפרה מיכאלוביץ' – פופ אפ "עטוף בלחם" בעזריאלי תל אביב | צילום: אילן הדר

עטוף בלחם – מה יש לזלול?

בפופ-אפ "עטוף בלחם" יוצעו ארבעה כריכים עיקריים שאפשר לאכול במקום או לקחת הביתה בטייק אווי, כל אחד מהם עם שילוב טעמים ייחודי שמדגיש את הקשר בין המטבח הישראלי לחומרי גלם איכותיים.

  • "מן הארץ" עם כרוב אדום אפוי ביין ותבלינים, קרם דלעת וכמון, כוסברה, פלפל חריף, רוקט, טחינה גולמית ושברי אגוזים מטוגנים (55 ש"ח).
  • "בלאדי" עם קרם חצילים, לימון כבוש, אריסה, טחינה גולמית, אגוזים, סלט עשבים חמצמץ, צנונית ופלפל חריף (55 ש"ח).
  • "מזמור" עם אונטריב בבישול ארוך, בצל כבוש, מיונז סרירצ'ה, כוסברה, רוקט, בצל ירוק וצנונית (58 ש"ח).
  • "תמרות עשן" עם רוסטביף, מיונז לימוני, חרדל, עגבניות, בצל ירוק ורוקט (58 ש"ח).
הסנדוויצ'ים של שפרה מיכאלוביץ' - "עטוף בלחם"
הסנדוויצ'ים של שפרה מיכאלוביץ' – "עטוף בלחם" | צילום: אילן הדר

הפופ-אפ יפעל במשך חודש ימים, בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 12:00 ל-22:00. בין השעות 16:00-20:00 תוכלו גם ליהנות משעות שמחות עם 30% הנחה על תפריט האלכוהול.

פופ אפ "שפרה – עטוף בלחם" | קומת הקרקע, מרכז עזריאלי תל אביב. דרך מנחם בגין 132 | ימים א-ה, 12:00-22:00

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ סיידר תפוחים במלון נורמן תל אביב

רגע לפני השנה החדשה: פופ אפ סיידר תפוחים תוסס במיוחד

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ חלות של ארז קומורבסקי ובית הספר דנון

רק בסופשבוע: היריד שמציע ריבת שמן זית של רהב וחלות של קומרובסקי

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ ראמן של תוםתום ואוקינאווה

לשבועיים בלבד: פופ אפ ראמן של תוםתום באוקינאווה תל אביב

אירועים ופסטיבלים
מיכאל גרטופסקי מגיע עם ביסטרו מיכאל לרביבה וסיליה

מיכאל ביסטרו מגיע לתל אביב לפופ אפ מרגש ברביבה וסיליה

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

חיים בסרט: למה בעצם אנחנו אוכלים פופקורן בקולנוע?

מדריכים וטיפים

כמו מהטאבון: איך להפשיר פיתה במיקרוגל בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?