קראנץ' במבה אדומה: טעמנו את השלגון של קיץ 2024

גלידות נסטלה משיקים את השלגון החדש בסדרת קראנץ' לקיץ 2024 במהדורה מוגבלת - קראנץ' במבה מתוקה (או אדומה). יצאנו לזלול וחזרנו לספר.
קראנץ' במבה אדומה של גלידות נסטלה
קראנץ' במבה אדומה של גלידות נסטלה | צילום: מערכת לזלול

שנתיים חלפו מאז שקראנץ' פיסטוק פרץ אל חיינו בסערה וכבש כל חלקה טובה במקררי הגלידות. מה שהחל בעיבוד תמונה שהעלה יוצר התוכן אוהד ראוך לרשת, משך את תשומת הלב של גלידות נסטלה והפך במהרה לקראנץ' המדובר שהושק במהדורה מוגבלת והפך ללהיט ענק.

מאז הצטרפו לסדרת קראנץ' שחקני חיזוק נוספים לזמן מוגבל עם טעמים ייחודיים שנבחרו בשיתוף פעולה עם קהילת הפודיז רעבים ברעבך ולאחר מבחני טעימה נרחבים.

בשנה שעברה היה זה קראנץ' בטעם החלב של הקורנפלקס שזוכה גם לגרסת מאגדת מיני בקיץ הנוכחי ולפני מספר חודשים הושק גם קראנץ' אלפחורס בטעם ריבת חלב ועוגיות ובציפוי שוקולד לבן עם פצפוצי אורז ושבבי קוקוס קלוי.

עדכונים טעימים למייל!

כעת, מקווים בגלידות נסטלה לשחזר את ההצלחה עם השקת הקראנץ' הרשמי של קיץ 2024 במהדורה מוגבלת – קראנץ' במבה מתוקה. מדובר כמובן במחווה לחטיף המיתולוגי של אסם, שקנה לו קהל מעריצים נאמן לאורך השנים והפך לסוג של גילטי פלז'ר עבור רבים.

קראנץ' במבה מתוקה (אנחנו נמשיך לקרוא לה במבה אדומה לנצח, לא יעזור כלום) הוא למעשה שלגון בטעם תות בציפוי קראנצ'י של שוקולד לבן ואורז תפוח עם ליבת במבה מתוקה טחונה של אסם.

הבמבה המתוקה זוכה לעדנה בשנים האחרונות ובין השאר כיכבה גם במהדורה מיוחדת של במבה במילוי במבה אדומה וגרסה מפתיעה של קרמוגית במבה אדומה.

קראנץ' במבה מתוקה של גלידות נסטלה
קראנץ' במבה מתוקה של גלידות נסטלה | צילום: מערכת לזלול

מה חשבנו על קראנץ' במבה מתוקה?

בתור מי ששייכים לפלח האוכלוסייה שמנשנשים במבה מתוקה/אדומה בכל הזדמנות, הסתקרנו במיוחד לטעום את המהדורה החדשה בתקווה שהטעם האהוב יתורגם היטב גם לצורתו הגלידתית.

אמנם גם כאן מדובר בגלידה משומן צמחי, מנהג מגונה בקרב יצרני הגלידות המקומיים, אך גלידת התות עצמה מצליחה להישאר עדינה יחסית בטעמיה, בלי מתיקות מוגזמת ויוצרת פרץ נוסטלגיה לגלידות התות הקלאסיות של פעם.

ציפוי השוקולד הלבן בא לתת קונטרה לעדינות של השלגון והאורז התפוח מוסיף ממד קראנצ'י כיפי בפה אבל לטעם זללני המערכת הרגיש מתוק יתר על המידה. נחזור על קריאתנו הצנועה ליצרניות הגלידות כמו קאטו הזקן – הגיע הזמן להפסיק לפחד מפחות סוכר.

קראנץ' במבה אדומה: ליבת במבה שגונבת את ההצגה
קראנץ' במבה אדומה: ליבת במבה שגונבת את ההצגה | צילום: מערכת לזלול

מה שהופך את קראנץ' במבה אדומה להרבה יותר מעוד גימיק היא ליבת הבמבה שמפתיעה עם חמצמצות מרעננת ופירותית ומעניקה לשלגון כולו וייב של קיץ ותחושה של ילדות.

קראנץ' במבה מתוקה לא ישחזר כנראה את שיאי הטירוף של קראנץ' פיסטוק (וספק אם יהיה מי שמסוגל), אך הוא מעניק ללא ספק רגע קריר ושונה שילדים ומבוגרים כאחד יכולים להתחבר אליו.

קראנץ' במבה מתוקה של גלידות נסטלה | להשיג במקררי הגלידות וברשתות השיווק הנבחרות

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה
גלידה כתומה: יום הג'ינג'ים הבינלאומי בקיבוץ יטבתה
חדשות האוכל
קראנץ פיסטוק ושוקולד לבן - מקיים את ההבטחה
קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן מקיים את ההבטחה – ובגדול
חדש על המדף
בייגלה שטוחים שוקולד וקרמל
מתוק וחדש: פיסטוק מוקצף, קרמל מלוח, גלידת פופקורן ובייגלה שוקולד
חדש על המדף
בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס
אבל מתוק: בית הקברות לטעמים של בן אנד ג'ריס
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
זה מדעי: רוצים להירגע? לכו לשטוף כלים
מדריכים וטיפים
המדריך לאופה: איזה קמח הכי טוב ללחם שלכם?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל