קראנץ' במבה אדומה: טעמנו את השלגון של קיץ 2024

גלידות נסטלה משיקים את השלגון החדש בסדרת קראנץ' לקיץ 2024 במהדורה מוגבלת - קראנץ' במבה מתוקה (או אדומה). יצאנו לזלול וחזרנו לספר.
קראנץ' במבה אדומה של גלידות נסטלה
קראנץ' במבה אדומה של גלידות נסטלה | צילום: מערכת לזלול

שנתיים חלפו מאז שקראנץ' פיסטוק פרץ אל חיינו בסערה וכבש כל חלקה טובה במקררי הגלידות. מה שהחל בעיבוד תמונה שהעלה יוצר התוכן אוהד ראוך לרשת, משך את תשומת הלב של גלידות נסטלה והפך במהרה לקראנץ' המדובר שהושק במהדורה מוגבלת והפך ללהיט ענק.

מאז הצטרפו לסדרת קראנץ' שחקני חיזוק נוספים לזמן מוגבל עם טעמים ייחודיים שנבחרו בשיתוף פעולה עם קהילת הפודיז רעבים ברעבך ולאחר מבחני טעימה נרחבים.

בשנה שעברה היה זה קראנץ' בטעם החלב של הקורנפלקס שזוכה גם לגרסת מאגדת מיני בקיץ הנוכחי ולפני מספר חודשים הושק גם קראנץ' אלפחורס בטעם ריבת חלב ועוגיות ובציפוי שוקולד לבן עם פצפוצי אורז ושבבי קוקוס קלוי.

כעת, מקווים בגלידות נסטלה לשחזר את ההצלחה עם השקת הקראנץ' הרשמי של קיץ 2024 במהדורה מוגבלת – קראנץ' במבה מתוקה. מדובר כמובן במחווה לחטיף המיתולוגי של אסם, שקנה לו קהל מעריצים נאמן לאורך השנים והפך לסוג של גילטי פלז'ר עבור רבים.

קראנץ' במבה מתוקה (אנחנו נמשיך לקרוא לה במבה אדומה לנצח, לא יעזור כלום) הוא למעשה שלגון בטעם תות בציפוי קראנצ'י של שוקולד לבן ואורז תפוח עם ליבת במבה מתוקה טחונה של אסם.

הבמבה המתוקה זוכה לעדנה בשנים האחרונות ובין השאר כיכבה גם במהדורה מיוחדת של במבה במילוי במבה אדומה וגרסה מפתיעה של קרמוגית במבה אדומה.

קראנץ' במבה מתוקה של גלידות נסטלה
קראנץ' במבה מתוקה של גלידות נסטלה | צילום: מערכת לזלול

מה חשבנו על קראנץ' במבה מתוקה?

בתור מי ששייכים לפלח האוכלוסייה שמנשנשים במבה מתוקה/אדומה בכל הזדמנות, הסתקרנו במיוחד לטעום את המהדורה החדשה בתקווה שהטעם האהוב יתורגם היטב גם לצורתו הגלידתית.

אמנם גם כאן מדובר בגלידה משומן צמחי, מנהג מגונה בקרב יצרני הגלידות המקומיים, אך גלידת התות עצמה מצליחה להישאר עדינה יחסית בטעמיה, בלי מתיקות מוגזמת ויוצרת פרץ נוסטלגיה לגלידות התות הקלאסיות של פעם.

ציפוי השוקולד הלבן בא לתת קונטרה לעדינות של השלגון והאורז התפוח מוסיף ממד קראנצ'י כיפי בפה אבל לטעם זללני המערכת הרגיש מתוק יתר על המידה. נחזור על קריאתנו הצנועה ליצרניות הגלידות כמו קאטו הזקן – הגיע הזמן להפסיק לפחד מפחות סוכר.

קראנץ' במבה אדומה: ליבת במבה שגונבת את ההצגה
קראנץ' במבה אדומה: ליבת במבה שגונבת את ההצגה | צילום: מערכת לזלול

מה שהופך את קראנץ' במבה אדומה להרבה יותר מעוד גימיק היא ליבת הבמבה שמפתיעה עם חמצמצות מרעננת ופירותית ומעניקה לשלגון כולו וייב של קיץ ותחושה של ילדות.

קראנץ' במבה מתוקה לא ישחזר כנראה את שיאי הטירוף של קראנץ' פיסטוק (וספק אם יהיה מי שמסוגל), אך הוא מעניק ללא ספק רגע קריר ושונה שילדים ומבוגרים כאחד יכולים להתחבר אליו.

קראנץ' במבה מתוקה של גלידות נסטלה | להשיג במקררי הגלידות וברשתות השיווק הנבחרות

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
גלידת אוראו וגלידת מילקה של נסטלה
אוראו, מילקה וקרמל: טעמנו את הגלידות החדשות של נסטלה
חדש על המדף
בריוש ג'לאטו בפופ אפ גלידות של קאזה טואה
פופ אפ גלידות בקאזה טואה: בריוש ג׳לאטו כבר טעמתם?
חדשות האוכל
צנצנות שוקולד נוטלה עם צילומי זריחות ישראליות
על המדף: טיק טק בענק, במבה קפואה, לחם PRO ושלל משקאות לקיץ הלוהט
חדש על המדף
בן & ג'ריס שוקולד צ'יפס בצק עוגיות Core
בן אנד ג'ריס משיקים טעמי בצק עוגיות חדשים
חדש על המדף
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אל תזרקו: יש דרך להציל פסטה שהתבשלה יותר מדי
טיפים למטבח
השיטה שעובדת: זו הדרך לרכך חמאה בלי להמיס אותה
טיפים למטבח
הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל