מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה
קרדיט תמונה – פופ תקשורת
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדה בלקנית חדשה וכשרה נפתחה במתחם חצר השוק בפרדס חנה ומביאה את העולמות הקולינריים של טורקיה, בולגריה ויוון באווירה שמחה וצבעונית.

בלקנה מתמקדת במנות בשר ושיפודים לצד מבחר של סלטים, דגים כבושים וירוקים בסגנון בלקני ים תיכוני מחומרי גלם מקומיים מעשה ידיו של השף רותם גרין.

עוד טעימה: גריל בר כשר וחדש של יקי כביר בצפון תל אביב

את החמארה הבלקנית המקומית או השיפודייה המודרנית, תחליטו אתם, הקים היזם גיא יצחקי במתחם חצר השוק של פרדס חנה שכולל גם את המסעדה האיטלקית פיורי ואת מתחם הקפה והאמנות ארט בוקס.

חגיגת בשרים במסעדת בלקנה
חגיגת בשרים במסעדת בלקנה | צילום: פופ תקשורת

מסעדת בלקנה בפרדס חנה – מה בתפריט?

בתפריט של שף רותם גרין תמצאו מבחר מנות ראשונות, סלטים ופתיחים כמו באבא גאנוש, מטיאס, איקרה, סלט ביצים וצלחת חריפים (18 ש"ח) וסלט עגבניות ואנשובי עם לחם קלוי (42 ש"ח).

בעיקריות תוכלו לטעום סופלקי פרגית עם ירקות צלויים; עוף יווני במרינדת אורגנו וצ'ימיצ'ורי לצד פוטטוס; קבב טורקי או חלאבי עם קרם עגבניות, טחינה, לימון כבוש, עמבה וירוקים ועוד (49-58 ש"ח)

מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה
מסעדת בלקנה – חמארה בלקנית בפרדס חנה | צילום: פופ תקשורת

תפריט הקוקטיילים של המקום מציג קוקטיילים חזקים ולא מתנצלים עם אווירה אניסית ושמחה. בין המשקאות תמצאו אבטיחיטו עם וודקה, מוחיטו, אבטיח וסודה; קמפרום איטלקי-קריבי עם רום, קמפרי, מנגו ומיץ אננס; תפוליצ'י עם ג'ין, ליצ'י, מיץ תפוחים, למון גראס וטוניק (42-46 ש"ח) ועוד מבחר של דרינקים על בסיס אוזו וערק בוייב ים תיכוני.

מסעדת בלקנה – חמארה בלקנית | חצר השוק, האורנים 12, פרדס חנה-כרכור | שני-חמישי 17:00-00:00 שישי 12:00-15:00 מוצ"ש 21:00-00:00 | כשר | הזמנות בטלפון 09-7733077 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס