לזלול - מגזין אוכל ישראלי

חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה

מתחם חצר השוק בפרדס חנה מתחדש עם מסעדת בלקנה, חמארה בלקנית שמחה עם סלטים תוצרת בית, חווית בשר משודרגת וקוקטיילים בניחוח אניס
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה | צילום: פופ תקשורת
שיתוף

מסעדה בלקנית חדשה וכשרה נפתחה במתחם חצר השוק בפרדס חנה ומביאה את העולמות הקולינריים של טורקיה, בולגריה ויוון באווירה שמחה וצבעונית.

בלקנה מתמקדת במנות בשר ושיפודים לצד מבחר של סלטים, דגים כבושים וירוקים בסגנון בלקני ים תיכוני מחומרי גלם מקומיים מעשה ידיו של השף רותם גרין.

עוד טעימה: גריל בר כשר וחדש של יקי כביר בצפון תל אביב

את החמארה הבלקנית המקומית או השיפודייה המודרנית, תחליטו אתם, הקים היזם גיא יצחקי במתחם חצר השוק של פרדס חנה שכולל גם את המסעדה האיטלקית פיורי ואת מתחם הקפה והאמנות ארט בוקס.

חגיגת בשרים במסעדת בלקנה
חגיגת בשרים במסעדת בלקנה | צילום: פופ תקשורת

עוד טעימה: התפריט הבולגרי-גלילי של מסעדת ראי

מסעדת בלקנה בפרדס חנה – מה בתפריט?

בתפריט של שף רותם גרין תמצאו מבחר מנות ראשונות, סלטים ופתיחים כמו באבא גאנוש, מטיאס, איקרה, סלט ביצים וצלחת חריפים (18 ש"ח) וסלט עגבניות ואנשובי עם לחם קלוי (42 ש"ח).

בעיקריות תוכלו לטעום סופלקי פרגית עם ירקות צלויים; עוף יווני במרינדת אורגנו וצ'ימיצ'ורי לצד פוטטוס; קבב טורקי או חלאבי עם קרם עגבניות, טחינה, לימון כבוש, עמבה וירוקים ועוד (49-58 ש"ח)

מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה
מסעדת בלקנה – חמארה בלקנית בפרדס חנה | צילום: פופ תקשורת

תפריט הקוקטיילים של המקום מציג קוקטיילים חזקים ולא מתנצלים עם אווירה אניסית ושמחה. בין המשקאות תמצאו אבטיחיטו עם וודקה, מוחיטו, אבטיח וסודה; קמפרום איטלקי-קריבי עם רום, קמפרי, מנגו ומיץ אננס; תפוליצ'י עם ג'ין, ליצ'י, מיץ תפוחים, למון גראס וטוניק (42-46 ש"ח) ועוד מבחר של דרינקים על בסיס אוזו וערק בוייב ים תיכוני.

מסעדת בלקנה – חמארה בלקנית | חצר השוק, האורנים 12, פרדס חנה-כרכור | שני-חמישי 17:00-00:00 שישי 12:00-15:00 מוצ"ש 21:00-00:00 | כשר | הזמנות בטלפון 09-7733077 ובאתר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia

Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו

ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו

חדשות האוכל
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
תפריט סתיו 2022 של קפה אירופה

הופה: קפה אירופה חוגגים עשור עם תפריט צהריים חדש

חדשות האוכל
תפריט תותים של מקס ברנר - חורף 2024

חדשות האוכל לחורף: תבשילים, קינוחים ומפרגנים למילואים

חדשות האוכל
תפריט חורף יווני בקפה גרג

חדשות האוכל: פאפא ג'ונס, אהרוני, פר דרייר, קפה גרג ופופ אנד פופ

חדשות האוכל
קיץ 2024 במסעדת החוף לולי

מה אוכלים השבוע: תפריטי אביב וחידושים מרעננים במסעדות

חדשות האוכל
50 המסעדות הטובות במזרח התיכון 2023

מהפך בצמרת: מי המסעדה הישראלית הטובה במזרח התיכון?

חדשות האוכל
מסעדת מנרה הכשרה בתל אביב

נפתחה מסעדת מנרה הכשרה על חוף ימה של תל אביב

חדשות האוכל
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא

סלקים צלויים, פרושוטו ומנטו: מסעדת אריא משיקה תפריט חורף

חדשות האוכל