חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה

מתחם חצר השוק בפרדס חנה מתחדש עם מסעדת בלקנה, חמארה בלקנית שמחה עם סלטים תוצרת בית, חווית בשר משודרגת וקוקטיילים בניחוח אניס.
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה | צילום: פופ תקשורת

מסעדה בלקנית חדשה וכשרה נפתחה במתחם חצר השוק בפרדס חנה ומביאה את העולמות הקולינריים של טורקיה, בולגריה ויוון באווירה שמחה וצבעונית.

בלקנה מתמקדת במנות בשר ושיפודים לצד מבחר של סלטים, דגים כבושים וירוקים בסגנון בלקני ים תיכוני מחומרי גלם מקומיים מעשה ידיו של השף רותם גרין.

עוד טעימה: גריל בר כשר וחדש של יקי כביר בצפון תל אביב

את החמארה הבלקנית המקומית או השיפודייה המודרנית, תחליטו אתם, הקים היזם גיא יצחקי במתחם חצר השוק של פרדס חנה שכולל גם את המסעדה האיטלקית פיורי ואת מתחם הקפה והאמנות ארט בוקס.

חגיגת בשרים במסעדת בלקנה | צילום: פופ תקשורת

עוד טעימה: התפריט הבולגרי-גלילי של מסעדת ראי

מסעדת בלקנה בפרדס חנה – מה בתפריט?

בתפריט של שף רותם גרין תמצאו מבחר מנות ראשונות, סלטים ופתיחים כמו באבא גאנוש, מטיאס, איקרה, סלט ביצים וצלחת חריפים (18 ש"ח) וסלט עגבניות ואנשובי עם לחם קלוי (42 ש"ח).

בעיקריות תוכלו לטעום סופלקי פרגית עם ירקות צלויים; עוף יווני במרינדת אורגנו וצ'ימיצ'ורי לצד פוטטוס; קבב טורקי או חלאבי עם קרם עגבניות, טחינה, לימון כבוש, עמבה וירוקים ועוד (49-58 ש"ח)

מסעדת בלקנה – חמארה בלקנית בפרדס חנה | צילום: פופ תקשורת

תפריט הקוקטיילים של המקום מציג קוקטיילים חזקים ולא מתנצלים עם אווירה אניסית ושמחה. בין המשקאות תמצאו אבטיחיטו עם וודקה, מוחיטו, אבטיח וסודה; קמפרום איטלקי-קריבי עם רום, קמפרי, מנגו ומיץ אננס; תפוליצ'י עם ג'ין, ליצ'י, מיץ תפוחים, למון גראס וטוניק (42-46 ש"ח) ועוד מבחר של דרינקים על בסיס אוזו וערק בוייב ים תיכוני.

מסעדת בלקנה – חמארה בלקנית | חצר השוק, האורנים 12, פרדס חנה-כרכור | שני-חמישי 17:00-00:00 שישי 12:00-15:00 מוצ"ש 21:00-00:00 | כשר | הזמנות בטלפון 09-7733077 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
תפריט עסקיות חדש במסעדת מנרה
שף בצהריים: מסעדת מנרה משיקה תפריט עסקיות חדש
חדשות האוכל
מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia
Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב
חדשות האוכל
תפריט תותים של מקס ברנר - חורף 2024
חדשות האוכל לחורף: תבשילים, קינוחים ומפרגנים למילואים
חדשות האוכל
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא
סלקים צלויים, פרושוטו ומנטו: מסעדת אריא משיקה תפריט חורף
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
כמו מקצוענים: כך תכינו קפה טורקי אותנטי בבית
טיפים למטבח
זה עובד: קילוף מנגו בפחות מ-10 שניות
טיפים למטבח
שוברי המיתוסים: ביצה עם חלמון כתום טריה יותר?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל