פסטיבל פסטה בבזיליקה עם תפריט ספיישל של שף מנה שטרום

פיצה בזיליקה מאשקלון חוגגת חודש שלם של פסטה עם תפריט ספיישל של מגוון פסטות מחומרי גלם איכותיים שבנה השף מנה שטרום.
עדכונים טעימים למייל!

פיצה בזיליקה מאשקלון חוגגת חודש שכולו פסטה עם תפריט ספיישל של השף המוערך מנה שטרום המשלב בין המטבח הדרום איטלקי לטעמים הישראליים.

במסגרת פסטיבל הפסטה של בזיליקה יוצעו מבחר פסטות טריות עבודת יד במגוון רטבים מהתפריט של שטרום לצד המנות הקבועות של המקום והפיצה הנפוליטנית ששמה יצא למרחוק.

פסטיבל הפסטה של בזיליקה
פסטיבל הפסטה של בזיליקה | צילום: גיל אבירם

חודש הפסטה של בזיליקה – מה יש לזלול?

בין המנות החדשות בתפריט הספיישל פסטות על בסיס עגבניות כמו רדיאטורי ארביאטה עם רוטב עגבניות, שמן זית, שום, בצל, פלפל חריף, צ'ילי שאטה, שרי תמר, זיתי קלמטה, בצל ירוק ועלי פטרוזיליה ופטוצ'יני חמאת עגבניות ומסקרפונה עם שמן זית, שום, קרם מסקרפונה, בזיליקום ופרמזן (62-66 ש"ח).

עוד תמצאו בתפריט פטוצ'יני אליו אוליו עם שמן זית, שרי תמר, שום, זיתי קלמטה, צנוברים קלויים, עלי פטרוזיליה, גרידת לימון ופרמזן; פטוצ'יני שמנת פטריות עם חמאה, שום, בצל, מיקס פטריות, ערמונים, יין לבן, קרם שמנת, מחית כמהין ופרמזן ורדיאטורי בקרם סלק עם שקדים קלויי, גבינת מנצ'גו, גרידת לימון, פרמזן ומיקרו בזיל (62-69 ש"ח).

עוד טעימה: מסעדת לינדה באשקלון הופכת לכשרה

חודש הפסטה של פיצה בזיליקה
חודש הפסטה של פיצה בזיליקה | צילום: גל בר

חובבי הרביולי ימצאו בתפריט הספיישל רביולי גבינות ברוטב רוזה עם פרמזן ומיקרו בזיל; רביולי בטטה בקרם שמנת פרמזן עם בטטה קראנץ׳ ומיקרו בזיל ורביולי סלק עם קרם שמנת, קממבר צאן מקורמלת, זילוף סילאן, מיקרו בזיל ופרמזן (68-69 ש"ח).

במסגרת חודש הפסטה של בזיליקה יוצעו 10% הנחה על כל הפסטות לצד מנות ספיישל מתחלפות.

את בזיליקה פתחו גל בר וטל זוהר לפני כשנתיים באשקלון מתוך רצון להביא לעיר טעמים חדשים וקולינריה איכותית. גל בר שעוסק כבר שנים בעולם הפיצות מייצר בצק נפוליטני לפי הספר עם תסיסה והתפחה מבוקרת של עד 72 שעות שנאפה בטאבון אבן מיוחד לפיצה עם שוליים עבים ואווריריים.

על אגף הפסטות אמון טל זוהר ששוקד על בניית המתכונים ובוחר חומרי גלם טריים וירקות ואיכותיים מחקלאים מקומיים.

חודש הפסטות של בזיליקה | בן גוריון 13 אשקלון | ראשון-רביעי: 11:00-23:00 | חמישי ומוצ״ש 11:00-00:30 | הזמנות בטלפון 08-676-5555

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ביסלי DIP IT ועוד מוצרים חדשים על המדף לשבועות 2024

חדש על המדף לשבועות 2024: פסטות, גבינות, חטיפים ויינות

חדש על המדף
פסטה ברוטב עגבניות למבוגרים

המדריך לבשלן המתחיל: איך להכין פסטה ברוטב עגבניות

מדריכים וטיפים
איך לחמם שאריות פסטה

מהיר וטעים: איך לחמם פסטה מאתמול כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
טעויות נפוצות בבישול פסטה

כל הטעויות הנפוצות בבישול פסטה ואיך תמנעו מהן

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה

במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

אירועים ופסטיבלים
מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל >>
יום כיפור 2024 - זמני הצום וטיפים לארוחה מפסקת

יום כיפור 2024: זמני כניסת ויציאת הצום וטיפים לארוחה מפסקת

מדריכים וטיפים
כל מה שצריך לדעת על יום כיפור 2024 - זמני כניסת ויציאת הצום, איך להתכונן כראוי, מה כדאי לאכול בארוחה מפסקת ואיך לשבור צום בצורה נכונה >>

מדריכים שאהבתם

איך לנקות סיר אורז שרוף ללא מאמץ – השיטה שעובדת

מדריכים וטיפים

5 טעויות בהכנת חזה עוף שכולם עושים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?