פסטיבל פסטה בבזיליקה עם תפריט ספיישל של שף מנה שטרום

פיצה בזיליקה מאשקלון חוגגת חודש שלם של פסטה עם תפריט ספיישל של מגוון פסטות מחומרי גלם איכותיים שבנה השף מנה שטרום.
פסטיבל הפסטה של בזיליקה
פסטיבל הפסטה של בזיליקה | צילום: גיל אבירם

פיצה בזיליקה מאשקלון חוגגת חודש שכולו פסטה עם תפריט ספיישל של השף המוערך מנה שטרום המשלב בין המטבח הדרום איטלקי לטעמים הישראליים.

במסגרת פסטיבל הפסטה של בזיליקה יוצעו מבחר פסטות טריות עבודת יד במגוון רטבים מהתפריט של שטרום לצד המנות הקבועות של המקום והפיצה הנפוליטנית ששמה יצא למרחוק.

חודש הפסטה של בזיליקה – מה יש לזלול?

בין המנות החדשות בתפריט הספיישל פסטות על בסיס עגבניות כמו רדיאטורי ארביאטה עם רוטב עגבניות, שמן זית, שום, בצל, פלפל חריף, צ'ילי שאטה, שרי תמר, זיתי קלמטה, בצל ירוק ועלי פטרוזיליה ופטוצ'יני חמאת עגבניות ומסקרפונה עם שמן זית, שום, קרם מסקרפונה, בזיליקום ופרמזן (62-66 ש"ח).

עדכונים טעימים למייל!

עוד תמצאו בתפריט פטוצ'יני אליו אוליו עם שמן זית, שרי תמר, שום, זיתי קלמטה, צנוברים קלויים, עלי פטרוזיליה, גרידת לימון ופרמזן; פטוצ'יני שמנת פטריות עם חמאה, שום, בצל, מיקס פטריות, ערמונים, יין לבן, קרם שמנת, מחית כמהין ופרמזן ורדיאטורי בקרם סלק עם שקדים קלויי, גבינת מנצ'גו, גרידת לימון, פרמזן ומיקרו בזיל (62-69 ש"ח).

עוד טעימה: מסעדת לינדה באשקלון הופכת לכשרה

חודש הפסטה של פיצה בזיליקה
חודש הפסטה של פיצה בזיליקה | צילום: גל בר

חובבי הרביולי ימצאו בתפריט הספיישל רביולי גבינות ברוטב רוזה עם פרמזן ומיקרו בזיל; רביולי בטטה בקרם שמנת פרמזן עם בטטה קראנץ׳ ומיקרו בזיל ורביולי סלק עם קרם שמנת, קממבר צאן מקורמלת, זילוף סילאן, מיקרו בזיל ופרמזן (68-69 ש"ח).

במסגרת חודש הפסטה של בזיליקה יוצעו 10% הנחה על כל הפסטות לצד מנות ספיישל מתחלפות.

את בזיליקה פתחו גל בר וטל זוהר לפני כשנתיים באשקלון מתוך רצון להביא לעיר טעמים חדשים וקולינריה איכותית. גל בר שעוסק כבר שנים בעולם הפיצות מייצר בצק נפוליטני לפי הספר עם תסיסה והתפחה מבוקרת של עד 72 שעות שנאפה בטאבון אבן מיוחד לפיצה עם שוליים עבים ואווריריים.

על אגף הפסטות אמון טל זוהר ששוקד על בניית המתכונים ובוחר חומרי גלם טריים וירקות ואיכותיים מחקלאים מקומיים.

חודש הפסטות של בזיליקה | בן גוריון 13 אשקלון | ראשון-רביעי: 11:00-23:00 | חמישי ומוצ״ש 11:00-00:30 | הזמנות בטלפון 08-676-5555

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מק אנד צ'יז מושחת במיוחד
איך להכין מק אנד צ'יז עמוס גבינות ומושחת במיוחד
מתכונים
פסטה מבושלת שלא נדבקת לעצמה
השיטה שעובדת: מה עושים כשפסטה נדבקת לעצמה?
מדריכים וטיפים
איך לתקן פסטה שהתבשלה מדי
אל תזרקו: יש דרך להציל פסטה שהתבשלה יותר מדי
מדריכים וטיפים
קאצ'ו א פפה מושלם
מתכון: איך להכין קאצ'ו א פפה מושלם בכל פעם
מתכונים
טרנדים קולינריים טריים
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב משיקה במהלך חודש פברואר תפריט יפני ייחודי המשלב בין מנות קלאסיות עם אינטרפרטציה מודרנית של השף ניצן רז >>
טחינה מסורתית של אחוה
טעים על המדף: שניצל טופו, טחינה מסורתית, סלמי מילאנו וסומרסבי מנגו-ליים
חדש על המדף
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר, סלמי מילאנו של יחיעם, טחינה מסורתית של אחוה וסומרסבי בטעם מנגו-ליים. מוצרי מזון חדשים וטעימים על המדף. >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
מתוק מתוק: איך מכינים אבקת סוכר בבית?
מדריכים וטיפים
שוברי המיתוסים: האם אכילה לפני השינה גורמת לסיוטים בלילה?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל