פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם של בנדיקט
קרדיט תמונה – שרית גופן
שיתוף

תוכן עניינים

פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם של רשת מסעדות בנדיקט חוזר במהדורה חורפית ורומנטית תחת הכותרת Eating Breakfast for Dinner עם מבחר מנות בוקר מרחבי העולם שמתאימות במיוחד לארוחת הערב.

הפסטיבל השנתי יתקיים בחודש הקרוב (6.2-5.3) בקבוצת המסעדות של בנדיקט ברחבי הארץ ויציע מסע סביב העולם מצרפת ועד מקסיקו עם 6 ארוחות בוקר שונות ומפתיעות.

עוד טעימה: מה חשבנו על פסטיבל השקשוקות של בנדיקט?

פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם – מה בתפריט?

תוכלו לטעום לדוגמא בנדיקט אווז היישר מפריז עם שוק אווז קונפי מפורק ומוקפץ עם ערמונים, ציר בקר ועשבי תיבול, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז על קרואסון חמאה לצד קוביית גראטן ועלי רוקט (82 ש"ח).

את תעדיפו את הוייב האיטלקי תוכלו לזלול את בנדיקט פונגי עם מיקס פטריות יער, שימאג'י, שמפניון ופורטובלו בשמן זית ויין לבן, 2 ביצים עלומות ורוטב הולנדייז על לחם בריוש קלוי עם קרם סלרי ופרמזן לצד צ'יפס פרמזן (71 ש"ח).

ארוחת בוקר צרפתית של בנדיקט
ארוחת בוקר צרפתית של בנדיקט | צילום: שרית גופן

חובבי האוכל המקסיקני יוכלו לחגוג עם וובוס קון קרנה הכולל תערובת בשר בקר ברוטב עגבניות מתקתק ומעושן, שעועית אדומה, פיקו דה גאיו, כוסברה ופלפל שאטה גרוס על לחם תירס וביצת עין עם סלט ירוק וסלסלת לחמים (73 ש"ח).

עוד טעימה: כל מה שתמצאו במועדון ארוחת הבוקר של השובך

מי שירצה לנדוד צפונה אל ארוחת הבוקר של ארצות הברית ימצא ברוסט לבן בזיגוג מייפל, רוטב הולנדייז ותפוזים לצד גראטן מטוגן, סלסלת לחמים ועלי רוקט (109 ש"ח).

ארוחת בוקר מקסיקנית של בנדיקט
ארוחת בוקר מקסיקנית של בנדיקט | צילום: שרית גופן

עוד תמצאו בתפריט ארוחות הבוקר לערב מנה קלאסית של סקוטיש אגז מסקוטלנד עם 2 ביצים חצי רכות במעטפת פאנקו ובשר ואיולי חרדל ודבש לצד עלי רוקט וסלסלת לחמים (69 ש"ח).

מי שמעדיף את ארוחת הבוקר/ערב שלו בצד המתוק ימצא את מנת הקרפ דולסה דה לצ'ה היישר מארגנטינה עם קרפ ברולה במילוי ריבת חלב (41 ש"ח).

פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם של בנדיקט | 6.2-5.3 | בסניפי בנדיקט ברחבי הארץ

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס