לזלול - מגזין אוכל ישראלי

לקום מחר בערב: פסטיבל ארוחות הבוקר של בנדיקט חוזר

רשת מסעדות בנדיקט מחזירה את פסטיבל ארוחות הבוקר מסביב לעולם במהדורה חורפית ורומנטית עם מנות בוקר שכיף לאכול במיוחד בערב
פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם של בנדיקט
פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם של בנדיקט | צילום: שרית גופן
שיתוף

פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם של רשת מסעדות בנדיקט חוזר במהדורה חורפית ורומנטית תחת הכותרת Eating Breakfast for Dinner עם מבחר מנות בוקר מרחבי העולם שמתאימות במיוחד לארוחת הערב.

הפסטיבל השנתי יתקיים בחודש הקרוב (6.2-5.3) בקבוצת המסעדות של בנדיקט ברחבי הארץ ויציע מסע סביב העולם מצרפת ועד מקסיקו עם 6 ארוחות בוקר שונות ומפתיעות.

עוד טעימה: מה חשבנו על פסטיבל השקשוקות של בנדיקט?

פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם – מה בתפריט?

תוכלו לטעום לדוגמא בנדיקט אווז היישר מפריז עם שוק אווז קונפי מפורק ומוקפץ עם ערמונים, ציר בקר ועשבי תיבול, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז על קרואסון חמאה לצד קוביית גראטן ועלי רוקט (82 ש"ח).

את תעדיפו את הוייב האיטלקי תוכלו לזלול את בנדיקט פונגי עם מיקס פטריות יער, שימאג'י, שמפניון ופורטובלו בשמן זית ויין לבן, 2 ביצים עלומות ורוטב הולנדייז על לחם בריוש קלוי עם קרם סלרי ופרמזן לצד צ'יפס פרמזן (71 ש"ח).

ארוחת בוקר צרפתית של בנדיקט
ארוחת בוקר צרפתית של בנדיקט | צילום: שרית גופן

חובבי האוכל המקסיקני יוכלו לחגוג עם וובוס קון קרנה הכולל תערובת בשר בקר ברוטב עגבניות מתקתק ומעושן, שעועית אדומה, פיקו דה גאיו, כוסברה ופלפל שאטה גרוס על לחם תירס וביצת עין עם סלט ירוק וסלסלת לחמים (73 ש"ח).

עוד טעימה: כל מה שתמצאו במועדון ארוחת הבוקר של השובך

מי שירצה לנדוד צפונה אל ארוחת הבוקר של ארצות הברית ימצא ברוסט לבן בזיגוג מייפל, רוטב הולנדייז ותפוזים לצד גראטן מטוגן, סלסלת לחמים ועלי רוקט (109 ש"ח).

ארוחת בוקר מקסיקנית של בנדיקט
ארוחת בוקר מקסיקנית של בנדיקט | צילום: שרית גופן

עוד תמצאו בתפריט ארוחות הבוקר לערב מנה קלאסית של סקוטיש אגז מסקוטלנד עם 2 ביצים חצי רכות במעטפת פאנקו ובשר ואיולי חרדל ודבש לצד עלי רוקט וסלסלת לחמים (69 ש"ח).

מי שמעדיף את ארוחת הבוקר/ערב שלו בצד המתוק ימצא את מנת הקרפ דולסה דה לצ'ה היישר מארגנטינה עם קרפ ברולה במילוי ריבת חלב (41 ש"ח).

פסטיבל ארוחות בוקר מסביב לעולם של בנדיקט | 6.2-5.3 | בסניפי בנדיקט ברחבי הארץ

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ארוחת בוקר של האחים בגינה מפנקת

ארוחת הבוקר של "האחים" מציעה מפלט מפנק מהמולת העיר

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
ארוחת בוקר של אלנה במלון נורמן

בשורה לזללנים: אחת מארוחות הבוקר הטובות בתל אביב חוזרת

חדשות האוכל
מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות

ג'הג'ה מציגה: פיצות חדשות לקיץ וארוחת בוקר של אופים

חדשות האוכל
דגני בוקר מיני פנקייק של IHOP

דגני בוקר מיני פנקייק – בקרוב על המדפים

חדשות האוכל
מועדון ארוחת הבוקר של שחר לוי בשובך קפה

השובך מציג: מועדון ארוחת הבוקר של שחר לוי

חדשות האוכל
למה לאוכל יש טעם מר אחרי צחצוח שיניים

זו הסיבה שלאוכל ושתייה יש טעם מוזר אחרי צחצוח שיניים

מדריכים וטיפים
בראנץ' זוגי בטייסטינג רום

טייסטינג רום: בראנץ' זוגי חדש ומושחת במתחם שרונה

חדשות האוכל
פסטיבל השקשוקות של בנדיקט 2022

יצאנו לזלול: פסטיבל השקשוקות של בנדיקט 2022

אירועים ופסטיבלים
ארוחת בוקר רומנטית במלון עכותיקה בעכו

כמה אהבה: מצאנו ארוחת בוקר חדשה ורומנטית מול הים

חדשות האוכל
סירופ מייפל נצנצים

להתעורר עם גלאם: סירופ מייפל נצנצים מגיע אל המדפים

חדשות האוכל