רומא פינת דיזנגוף: הבראנץ' האיטלקי החדש של קפה מרטיני

הבר-ביסטרו החדש והמדובר קפה מרטיני ברחוב דיזנגוף בתל אביב משיק לראשונה בראנץ' שישי מושחת עם שלל מנות בוקר קלאסיות מאיטליה.
בראנץ' שישי של קפה מרטיני
בראנץ' שישי של קפה מרטיני | צילום: יהונתן בן חיים

קפה מרטיני, הביסטרו-בר החדש ברחוב דיזנגוף בתל אביב משיק לראשונה בראנץ' איטלקי מפנק באווירה רומאית עם ארוחות בוקר מפנקות ושלל קוקטיילים מרעננים.

CAFFÉ MARTINI מקבוצת DNA Concept Israel (בעלי מסעדת Miss Kô בפריז) התמקם לפני מספר חודשים בפינת הרחובות דיזנגוף וגורדון עם תפריט איטלקי בוייב צרפתי של השף עידן פרץ (פופינה) לצד מנות מיתולוגיות של יונה ששון (לוקה ולינו, טופולינו).

עוד טעימה: תפריט איטלקי חדש במסעדת אוליברי

המקום מתגאה במיוחד בתפריט הקוקטיילים שמכיל לא פחות מ-11 גרסאות לקוקטייל הקלאסי מרטיני שנרקחו על ידי המיקסולוגית מור קורל (בר 223), בעלת מותג הקוקטיילים "מאצ'ו קוואטרו".

האדריכל הישראלי-בינלאומי סער צפריר עיצב את החלל הפנימי של קפה מרטיני מעוצב כבר אפרטיבו איטלקי משנות ה-60 ואת החצר החיצונית המעוצבת כגן איטלקי עם עצי לימון ועגלת לימונדה, לוקיישן קלאסי לבראנץ' שישי רגוע.

עוד טעימה: בראנץ' חדש גם בטייסטינג רום

בראנץ' בקפה מרטיני – מה יש לזלול?

בתפריט הבראנץ' החדש שמוגש מדי יום שישי בין השעות 11:00-16:00 תמצאו מבחר מנות בוקר קלאסיות כמו בנדיקט עם תרד, פטריות, הולנדז וכמהין; טוסט כמהין עם אמנטל וביצת עין וטוסט אבוקדו עם ביצה עלומה ורוטב עגבניות-חמאה

בנוסף תמצאו ארוחת בוקר איטלקית מלאה עם 3 ביצים לבחירה לצד מבחר לחמים, ממרחים, סלטים ושתייה וגם תוספות צד קטנות בתשלום כמו חצי כדור מוצרלה עם שמן זית. אוהבי המתוק ימצאו בתפריט קולקציית פרנץ' טוסט ב-4 גרסאות מושחתות כמו פרנץ' טוסט פיסטוק, אוכמניות וקצפת או עם קרמל מלוח ופירות הדר.

את הבראנץ' ילוו מגוון קוקטיילים מרעננים כמו "Martinez" עם ג'ין, וורמוט אדום, מרסקינו וביטר תפוז, "Vesper" עם ג'ין, וודקה, קינה, וורמוט לבן וטוויסט לימון) או "King Pistachio"עם רום, פיסטוק פלרנום, תפוזים, אבסינת ומלחים.

עוד טעימה: הכול על הבראנץ' הירדני של חצר גולדמן

ומה בתפריט הקבוע?

בתפריט הקבוע של המקום תמצאו מבחר מנות איטלקיות מסורתיות המשתלבות במטבח הישראלי הים תיכוני המקומי כמו למשל גראטן ארטישוק עם כמהין; ארנצ'יני פתיתים עם פקורינו, ויניגרט עגבניות ורוטב קאצ'ו א פפה ופיצטה עם גבינת סטראצ'יאטלה, שום קונפי ובלסמי.

לצד אלו תמצאו מבחר מנות פסטה כמו קאצ'ו א פפה עם פקורינו, פלפל שחור ופירורי לחם פריכים; טורטליני פקיילה עם לבנה ביתית, מנגולד, סומאק וצנוברים; ספגטי גבינה כחולה עם חמאה, צ'יפס כרישה, מרווה ושקדים וניוקי פריטה עבודת יד עם פקורינו ורוטב ארביאטה פיקנטי.

מנות פסטה בקפה מרטיני
מנות פסטה בקפה מרטיני | צילום: יהונתן בן חיים

באגף הקינוחים בניצוחה של שף-קונדיטורית רבקה אמו תמצאו קלאסיקות עם טוויסט כמו טארט לימון עם קרם לימונצ'לו ומרנג איטלקי; מוס שוקולד; טירמיסו לפי הספר; אפוגטו; פרופיטרול במילוי גלידת וניל ורוטב שוקולד ועוד.

בראנץ' שישי של קפה מרטיני | דיזנגוף 130 | שישי 11:00-16:00 | לא כשר | הזמנות בטלפון 077-9386465

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' ירדני מלכותי של חצר גולדמן

רוח מזרחית: המסעדה שמציעה בראנץ' ירדני מלכותי מול הים

חדשות האוכל
בראנץ' שישי של בושוויק עושה קאמבק

מושחת מתמיד: הבראנץ' של בושוויק חוזר לצהרי שישי

חדשות האוכל
בראנץ טבעוני של מסעדת J17

שובו של הבופה: מסעדת J17 משיקה בראנץ טבעוני חדש

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל

טרי מהתנור

מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>
מרק ירקות לשבירת צום יום כיפור

5 מאכלים מומלצים לשבירת צום יום כיפור שלא מכבידים על הבטן

מדריכים וטיפים
בכדי הימנע מבעיות עיכול לאחר יום כיפור, חשוב לשבור את הצום בצורה נכונה ולהקפיד על מזונות מתאימים. אספנו 5 מאכלים שכדאי לצרוך לאחר הצום. >>

מדריכים שאהבתם

פעם אחת ולתמיד: כמה זמן מותר לשמור סלמון במקרר?

מדריכים וטיפים

וניל או מוקה: כמה קלוריות יש בקרמבו?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?