לזלול - מגזין אוכל ישראלי

קפטן הוק: המסעדה ביפו שתגיש לכם משאוושה שרימפס

מסעדת קפטן הוק מיפו שמציעה פיש אנד צ'יפס ערבי ושלל מנות דגים עם טוויסט מחדשת את התפריט לקראת החורף עם מגוון מנות מפתיעות
מסעדת קפטן הוק ביפו
מסעדת קפטן הוק ביפו | צילום: אנטולי מיכאלו
שיתוף

מסעדת קפטן הוק של השף עומר עילוואן (עלה גפן, דיאנה) בשוק הפשפשים ביפו משיקה תפריט חורף חדש ומחמם לב עם מבחר מנות דגים מהמטבח הערבי עם נגיעות עכשוויות.

עוד טעימה: האלכימאי – בר הקוקטיילים החדש שמשגע את יפו

המסעדה נפתחה לפני כשנה על ידי עילוואן ובלאל אבו ריא האמון על הייעוץ הקולינרי כמסעדת פיש אנד צ'יפס עם טאץ' ערבי עם שלל דגים ופירות ים שטוגנו בבלילה עד קריספיות מושלמת.

לצד מנת הפיש אנד צ'יפס של קפטן הוק שהפכה במהרה לאחת המדוברות והמוערכות בעיר, הציעו במסעדה מיום הקמתה מגוון מנות מהמטבח הערבי שזוכה כעת לחיזוק נוסף בתפריט החורף החדש.

מנות חדשות במסעדת קפטן הוק

בין המנות החדשות תמצאו שילובים מסקרנים כמו משאוושה שרימפס מוקפצים בחמאה לימונית, שום, יוגורט, גרגרי חומוס וטחינה גולמית; דג חלאבי צרוב על הפלאנצ'ה ברוטב מאשוויה, חציל, עגבניות, בצל, שום, פלפל חריף וטחינה; מוסבחה חציל ושרימפס מוקפץ בחמאה לימונית עם קוביות חציל מטוגן, יוגורט, גרגרי חומוס וקרוטונים ועוד.

משוואשה שרימפס של קפטן הוק
משוואשה שרימפס של קפטן הוק | צילום: אנטולי מיכאלו

עוד בתפריט – סיגר דגים מבצק פילו במילוי קבב דג טרי לצד טחינה, עמבה, חריסה ביתית ולימון כבוש; סיר מולים שחורים ברוטב חמאה, יין, שום ולימון ושרימפס ג'מבו בלאק טייגר מבושל בחמאת ערק עם זעתר טרי, בצל ירוק, שמיר, שום ולימון.

אלו יוצעו לצד מנות הדגל של פיש אנד צ'יפס קלאסי מפילה דג קוד נורווגי, קלמרי, שרימפס או סלמון בבלילת הבירה של הקפטן.

עוד תמצאו מבחר ממרחים, סלטים עם פירות ים, מבחר נתחי דגים נאים או על הפלנצ'ה כולל ברבוניות בצ'ימיצ'ורי או מוחמר דג עם פיתה קריספית, טחינה, בצל מאודה, סומאק ותבלינים וגם פישווארמה מפילה אמנון מטוגן עם פיתה, טחינה, עמבה וחמוצים.

לקינוח מציעים בקפטן הוק מתוקים קלאסיים כמו מלבי אותנטי של הקפטן עם סירופ ורדים, קוקוס, בוטנים מקורמלים ופיסטוק חלאבי או פנקוטה וניל עם קולי פירות יער (24-27 ש"ח)

קפטן הוק | עמיעד 13, פינת רבי חנינא 1, תל אביב | שני-שישי 11:00-01:00, שבת 11:00-00:00 | הזמנות בטלפון 03-6445440 ובאתר

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת טייסט אוף קולומביה Taste of Colombia

Taste of Colombia: שיר אהבה לאוכל קולומביאני בתל אביב

חדשות האוכל
מסעדת מסט - טברנה טורקית אותנטית בתל אביב

איסטנבול פינת לוינסקי: הטברנה הטורקית שמרימה את תל אביב

חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו

ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו

חדשות האוכל
ארוחת הסולטן במסעדת ארמון סהרה בגליל

ארוחת הסולטן: מסעדת ארמון סהרה משיקה סעודה בת 9 מנות

חדשות האוכל
מסעדת קיסר באקה אל גרבייה

ארוחת קיסרים: מה מחכה לכם במסעדת השף הערבית החדשה

חדשות האוכל
יקב גלאי במושב ניר עקיבא

בואו לפרגן: 6 עסקים קולינריים בצפון הנגב שנפתחים מחדש

חדשות האוכל
בוטיק 180 - בר אוכל חדש על הטיילת של תל אביב

בוטיק 180: בר אוכל חדש ושמח על הטיילת של תל אביב

חדשות האוכל
בצקי יופקה להכנה ביתית של Sari's

בורקס מים ובקלאווה טורקית: ניסינו את בצקי היופקה החדשים

חדש על המדף
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
איפה צופים בגמר ליגת האלופות 2024 ואוכלים טוב

גמר ליגת האלופות 2024: איפה לצפות במשחק ולאכול טוב?

אירועים ופסטיבלים
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל