לזלול - מגזין אוכל ישראלי

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

מלון קולוני חיפה יציע לראשונה פותח את ארוחות הבוקר שהיו שמורות לאורחי המלון בלבד גם לקהל הרחב עם בופה מפנק ושלל מנות בוקר מקוריות
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב | צילום: חגית סרדס
שיתוף

מלון קולוני, מלון הבוטיק הוותיק במושבה הגרמנית בחיפה פותח לראשונה אחרי שנים את ארוחות הבוקר של המקום לקהל הרחב ולא רק לאורחי המלון.

המלון שנוסד כבר בשנת 1905 באזור המושבה הגרמנית ושירת בין השאר את חיילי השלטון העות'מני וקצינים מהצבא הבריטי, הפך עם השנים לאחד המלונות הפופולריים בחיפה.

כעת מתחזק צוות המטבח עם השף אנדריי בובר ששידרג את ארוחת הבופה הקבוע והעשירה של המקום עם שלל מאפים טריים, סלטים, גבינות ודגים כבושים איכותיים.

עוד טעימה: מלון בעכו שהוא פנינה קולינרית מקומית

ארוחת בוקר במלון קולוני – מה יש לזלול?

בין המנות בתפריט תמצאו ממרח דגים מטיאס לבן עם מלפפון חמוץ, תפוחי אדמה, בצל מטוגן ומיונז; חומוס תוצרת בית; מאפה סירנקי תוצרת בית מסולת עם ביצים וגבינת טבורוג, צימוקים לבנים ושמנת חמוצה ועוד.

עוד יציעו בתפריט שקשוקה ירוקה מקורית עם כרישה, אפונה ירוקה, ברוקולי, בצל ירוק, תרד וכרובית ברוטב חלב קוקוס וקארי ירוק ושקשוקה אדומה קלאסית עם עגבניות בבישול ארוך.

ארוחת הבופה של מלון קולוני חיפה מוגש בימים ראשון-חמישי בין השעות 07:00-10:00 והיא כוללת מיצים טריים וקפה ללא הגבלה. מחיר הארוחה עומד על 75 ש"ח לסועד.

עוד טעימה: סקאץ קפה – קפה דו מימדי שמשגע את חיפה

מלון קולוני שוכן במבנה טמפלרי היסטורי מתחילת המאה סמוך לגנים הבהאיים הפופולריים של חיפה. במקום פעל מלון "אפינגר" עד סוף שנות השבעים ובשנת 2009 נפתח מחדש תחת השם קולוני עם 40 חדרים ומיני סוויטות המעוטרים מגוון פריטי ריהוט ועיצוב היסטוריי לצד אבזור מודרני.

בחלק מן החדרים ישנה מרפסת המשקיפה למושבה הגרמנית ומגג המלון תוכלו להשקיף אל הנוף הבלתי נשכח של הגנים הבהאיים ונמל חיפה. המלון קרוב לתחנת הרכבת מרכז השמונה ולאזורי הבילוי עם שפע מסעדות, ברים ואטרקציות.

מלון קולוני | שד' בן גוריון 28, המושבה הגרמנית, חיפה | כשר | הזמנות בטלפון 04-8513344 ובאתר המלון

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

חדשות האוכל
ארוחת בוקר של האחים בגינה מפנקת

ארוחת הבוקר של "האחים" מציעה מפלט מפנק מהמולת העיר

חדשות האוכל
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה

ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה

חדשות האוכל
פלייגראונד - מסעדה ובר יין במלון PLAY מידטאון

בואו לשחק: המסעדה של בוגר משחקי השף נפתחת לקהל הרחב

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
ארוחת בוקר של אלנה במלון נורמן

בשורה לזללנים: אחת מארוחות הבוקר הטובות בתל אביב חוזרת

חדשות האוכל
מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות

ג'הג'ה מציגה: פיצות חדשות לקיץ וארוחת בוקר של אופים

חדשות האוכל
תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה

גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים

חדשות האוכל
דגני בוקר מיני פנקייק של IHOP

דגני בוקר מיני פנקייק – בקרוב על המדפים

חדשות האוכל
גאמברי צרובים במסעדת דל מאר של שף עידו מלכין

דל מאר: מסעדת שף חדשה בחיפה עם נוף שלא רואים כל יום

חדשות האוכל