ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב
קרדיט תמונה – חגית סרדס
שיתוף

תוכן עניינים

מלון קולוני, מלון הבוטיק הוותיק במושבה הגרמנית בחיפה פותח לראשונה אחרי שנים את ארוחות הבוקר של המקום לקהל הרחב ולא רק לאורחי המלון.

המלון שנוסד כבר בשנת 1905 באזור המושבה הגרמנית ושירת בין השאר את חיילי השלטון העות'מני וקצינים מהצבא הבריטי, הפך עם השנים לאחד המלונות הפופולריים בחיפה.

כעת מתחזק צוות המטבח עם השף אנדריי בובר ששידרג את ארוחת הבופה הקבוע והעשירה של המקום עם שלל מאפים טריים, סלטים, גבינות ודגים כבושים איכותיים.

עוד טעימה: מלון בעכו שהוא פנינה קולינרית מקומית

ארוחת בוקר במלון קולוני – מה יש לזלול?

בין המנות בתפריט תמצאו ממרח דגים מטיאס לבן עם מלפפון חמוץ, תפוחי אדמה, בצל מטוגן ומיונז; חומוס תוצרת בית; מאפה סירנקי תוצרת בית מסולת עם ביצים וגבינת טבורוג, צימוקים לבנים ושמנת חמוצה ועוד.

עוד יציעו בתפריט שקשוקה ירוקה מקורית עם כרישה, אפונה ירוקה, ברוקולי, בצל ירוק, תרד וכרובית ברוטב חלב קוקוס וקארי ירוק ושקשוקה אדומה קלאסית עם עגבניות בבישול ארוך.

ארוחת הבופה של מלון קולוני חיפה מוגש בימים ראשון-חמישי בין השעות 07:00-10:00 והיא כוללת מיצים טריים וקפה ללא הגבלה. מחיר הארוחה עומד על 75 ש"ח לסועד.

מלון קולוני שוכן במבנה טמפלרי היסטורי מתחילת המאה סמוך לגנים הבהאיים הפופולריים של חיפה. במקום פעל מלון "אפינגר" עד סוף שנות השבעים ובשנת 2009 נפתח מחדש תחת השם קולוני עם 40 חדרים ומיני סוויטות המעוטרים מגוון פריטי ריהוט ועיצוב היסטוריי לצד אבזור מודרני.

בחלק מן החדרים ישנה מרפסת המשקיפה למושבה הגרמנית ומגג המלון תוכלו להשקיף אל הנוף הבלתי נשכח של הגנים הבהאיים ונמל חיפה. המלון קרוב לתחנת הרכבת מרכז השמונה ולאזורי הבילוי עם שפע מסעדות, ברים ואטרקציות.

מלון קולוני | שד' בן גוריון 28, המושבה הגרמנית, חיפה | כשר | הזמנות בטלפון 04-8513344 ובאתר המלון

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס