שובו של הגרמקנודל: פופ אפ חורפי ומושחת מגיע לתל אביב

בשטפן בייקרי אוסטרי ברחוב טשרניחובסקי ייערך במהלך סוף השבוע הקרוב פופ אפ חורפי וחגיגי במיוחד עם גרמקנודל קלאסי חם ומפנק לכל דורש.
פופ אפ גרמקנודל בשטפן בייקרי אוסטרי
פופ אפ גרמקנודל בשטפן בייקרי אוסטרי | צילום: יהונתן בן חיים

גרמקנודל – הקאמבק: אם עדיין לא הייתם בטוחים שהחורף באמת כבר כאן, הקינוח החורפי שכבש את המדינה לפני כשנתיים עושה קאמבק מושחת ומחמם לב ולכם יש הזדמנות חד פעמית לזלול אותו בין טיפות הגשם ומזג האוויר הסגרירי.

בסוף השבוע הקרוב (2-3.12) בין השעות 10:00-16:00 יציע שף קונדיטור שטפן מאכר בבית המאפה האוסטרי שלו ברחוב טשרניחובסקי בתל אביב מנת גרמקנודל לפי הספר עם זרעי פרג, המון ריבת שזיפים ושפע של קרם מעל.

גרמקנודל – קינוח אוסטרי מסורתי מפנק

אמנם חובבי הקונדיטוריה האוסטרית הכירו את הקינוח המושחת הזה כבר שנים ארוכות אך את הפריצה הגדולה לתודעה עשה הגרמקנודל לפני כשנתיים בריאליטי מאסטר שף כשהמתמודדת עדן גינדי הכינה את הגרסא שלה לקינוח האוסטרי המסורתי והגישה אותו באודישן הגורלי שלה.

עדכונים טעימים למייל!

כבר לאחר שידור התוכנית הציע מאכר את הגרסא הקלאסית למאפה האהוב לזמן מוגבל וכעת הוא נותן לקהל הרחב והרעב הזדמנות נוספת ליומיים בלבד לטעום את הכופתה האוסטרית המסקרנת.

גרמקנודל אוסטרי קלאסי של שטפן אוסטרי בייקרי בתל אביב
גרמקנודל אוסטרי קלאסי של שטפן אוסטרי בייקרי בתל אביב | צילום: יהונתן בן חיים

בבייקרי האוסטרי שלו מציע שטפן, יליד וינה בעצמו, מגוון קינוחים אוסטריים בדיוק כמו באירופה מעוגת זאכר טורט קלאסית ושטרודל תפוחי עץ חם ומנחם ועד עוגת לינצר טורט מפוארת ומבחר עשיר של גלידות עבודת יד שנעשות במקום יום ביומו.

גרמקנודל הוא מאפה שמרים חם בתוספת זרעי פרג ומילוי של ריבת פודיבל שזיפים מסורתית. את הכופתאה מגישים במתכון המסורתי ברוטב חמאה מומסת אך רבים נוטים לשנות את המתכון המקורי ולהכין אותו גם עם רוטב וניל נגיש יותר.

בשביל המאפה המלכותי והעדין הזה תצטרכו לכתת את רגליכם עד למאפייה של שטפן מאחר והוא איננו עמיד במשלוחים, אבל תאמינו לנו, זה שווה את זה.

לצד הגרמקנודל של שטפן, יציעו גלוויין תוצרת בית (יין חם גרמני עם תבלינים וברנדי) שירים לכם את מצב הרוח ויסדר לכם את סוף השבוע.

בקיץ האחרון הציעו בבייקרי של שטפן גם גרסא קייצית למאפה האהוב בדמות אייס קנודל קר ומפנק עם גלידה.

שטפן בייקרי אוסטרי Stefan Austrian Bakery | טשרניחובסקי 21, תל אביב | ראשון-חמישי 12:00-22:00 שישי-שבת 10:00-22:00 | הזמנות בטלפון 03-679-9788 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

חדשות האוכל
פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים
מגדל פנקייק עננים יפני

מתכון לפנקייק עננים יפני שאי אפשר להפסיק לזלול

מתכונים
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>

מדריכים שאהבתם

הדרך הנכונה והבטוחה להפשיר עוף קפוא במהירות

מדריכים וטיפים

המדריך לבשלן: איך להכין ביצה רכה עם חלמון קרמי בדיוק במידה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?