שובו של הגרמקנודל: פופ אפ חורפי ומושחת מגיע לתל אביב

בשטפן בייקרי אוסטרי ברחוב טשרניחובסקי ייערך במהלך סוף השבוע הקרוב פופ אפ חורפי וחגיגי במיוחד עם גרמקנודל קלאסי חם ומפנק לכל דורש.
פופ אפ גרמקנודל בשטפן בייקרי אוסטרי
פופ אפ גרמקנודל בשטפן בייקרי אוסטרי | צילום: יהונתן בן חיים

גרמקנודל – הקאמבק: אם עדיין לא הייתם בטוחים שהחורף באמת כבר כאן, הקינוח החורפי שכבש את המדינה לפני כשנתיים עושה קאמבק מושחת ומחמם לב ולכם יש הזדמנות חד פעמית לזלול אותו בין טיפות הגשם ומזג האוויר הסגרירי.

בסוף השבוע הקרוב (2-3.12) בין השעות 10:00-16:00 יציע שף קונדיטור שטפן מאכר בבית המאפה האוסטרי שלו ברחוב טשרניחובסקי בתל אביב מנת גרמקנודל לפי הספר עם זרעי פרג, המון ריבת שזיפים ושפע של קרם מעל.

גרמקנודל – קינוח אוסטרי מסורתי מפנק

אמנם חובבי הקונדיטוריה האוסטרית הכירו את הקינוח המושחת הזה כבר שנים ארוכות אך את הפריצה הגדולה לתודעה עשה הגרמקנודל לפני כשנתיים בריאליטי מאסטר שף כשהמתמודדת עדן גינדי הכינה את הגרסא שלה לקינוח האוסטרי המסורתי והגישה אותו באודישן הגורלי שלה.

עדכונים טעימים למייל!

כבר לאחר שידור התוכנית הציע מאכר את הגרסא הקלאסית למאפה האהוב לזמן מוגבל וכעת הוא נותן לקהל הרחב והרעב הזדמנות נוספת ליומיים בלבד לטעום את הכופתה האוסטרית המסקרנת.

גרמקנודל אוסטרי קלאסי של שטפן אוסטרי בייקרי בתל אביב | צילום: יהונתן בן חיים

בבייקרי האוסטרי שלו מציע שטפן, יליד וינה בעצמו, מגוון קינוחים אוסטריים בדיוק כמו באירופה מעוגת זאכר טורט קלאסית ושטרודל תפוחי עץ חם ומנחם ועד עוגת לינצר טורט מפוארת ומבחר עשיר של גלידות עבודת יד שנעשות במקום יום ביומו.

גרמקנודל הוא מאפה שמרים חם בתוספת זרעי פרג ומילוי של ריבת פודיבל שזיפים מסורתית. את הכופתאה מגישים במתכון המסורתי ברוטב חמאה מומסת אך רבים נוטים לשנות את המתכון המקורי ולהכין אותו גם עם רוטב וניל נגיש יותר.

בשביל המאפה המלכותי והעדין הזה תצטרכו לכתת את רגליכם עד למאפייה של שטפן מאחר והוא איננו עמיד במשלוחים, אבל תאמינו לנו, זה שווה את זה.

לצד הגרמקנודל של שטפן, יציעו גלוויין תוצרת בית (יין חם גרמני עם תבלינים וברנדי) שירים לכם את מצב הרוח ויסדר לכם את סוף השבוע.

בקיץ האחרון הציעו בבייקרי של שטפן גם גרסא קייצית למאפה האהוב בדמות אייס קנודל קר ומפנק עם גלידה.

שטפן בייקרי אוסטרי Stefan Austrian Bakery | טשרניחובסקי 21, תל אביב | ראשון-חמישי 12:00-22:00 שישי-שבת 10:00-22:00 | הזמנות בטלפון 03-679-9788 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פסטיבל הקינוחים של ירושלים מהדורת חנוכריסמס
פסטיבל הקינוחים של ירושלים חוזר במהדורת חורף חגיגית
אירועים ופסטיבלים
הכנת קצפת מהירה
כל אחד יכול: איך להכין קצפת מושלמת ב-5 דקות
מדריכים וטיפים
פופ אפ קרואסון שטוח בקניון TLV
קרואסון שטוח, אגז בנדיקט ואביב בגליל המערבי: אירועי האוכל של השבוע
אירועים ופסטיבלים
פופ אפ פאן אפריקאי של אלעזר טמנו בקן הקוקיה
שף אלעזר טמנו מציג: פופ אפ אפריקאי עם בראנץ' מסקרן במיוחד
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
בדקנו: זו הדרך הנכונה לאחסן ג'ינג'ר במטבח
מדריכים וטיפים
חותכים עניין: איך לנקות סכיני מטבח מחלודה וכתמים
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל