לה קפוזה פיצה בר בכפר סבא
קרדיט תמונה – גיל אבירם

לה קפוזה: פיצה שף בר וטרטוריה איטלקית בלב כפר סבא

שף רז דניאלי מגיש במסעדת קפוזה בר מבחר של פיצות שף, פסטות מגוונות ומנות קז'ואל איטלקיות עם טאץ' ים תיכוני-ישראלי מחומרי גלם מקומיים
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת לה קפוזה בכפר סבא נפתחה לפני כחצי שנה והספיקה להפוך למוקד עלייה לרגל לתושבי העיר עם שפע של פיצות ופסטות עם תוספות מפתיעות ומנות ספיישל מהמטבח האיטלקי.

עוד טעימה: פיצה פוזה פותחת סניף בתל אביב
שבוע פיצות מוגזמות יוצא לדרך בפיצה פורטו
אפרטיבו חדש ומפנק בלה טיגרה פיצה

מי שהקים את הטרטוריה המקומית והפיצה שף בר הוא שף רז דניאלי שעבד בין השאר במסעדת גוז' ודניאל הנחשבת והיה בין מקימי המזנון של אייל שני. לאחר שעסק גם בעריכת ארוחות פרטיות החליט לפתוח יחד עם היזם נדב גן אור פיצה בר וטרטוריה משלו באזור התעשייה של כפר סבא.

התפריט בלה קפוזה מתמקד בקז'ואל פוד איטלקי עם נגיעות ים תיכוניות ומציע לצד מנות ראשונות, פיצות ופסטות, גם מנות ספיישל מתחלפות עם חומרי גלם מקומיים מתוצרת מקומית של מגדלים נבחרים באזור השרון.

המטבח בלה קפוזה הוא בסגנון הפתוח עם טאבון גדול במרכזו המאפשר לסועדים לצפות בתהליך ההכנה של המנות מחלל הישיבה הפנימי. בנוסף ישנה מרפסת חיצונית באוויר הפתוח.

לה קפוזה – מה בתפריט?

במנות הראשונות של לה קפוזה תמצאו פוקאצ'ה עם שום קונפי, שמן שום, מלח אטלנטי וסלסה חריפה; גרין קראנץ' עם שעועית ירוקה טרייה, זוקיני, בצל ירוק, אספרגוס, חמאה, שום, שקדים קלויים גרוסים, שמן זית ומלח אטלנטי; בוראטה רכה על קרם שרי צהוב עם עגבניות מגי, בצל טאבון, בזיליקום ובלסמי מצומצם וחצילאבנה שרוף עם דואה, פלפל חריף, בצל סגול, ירק קצוץ, שום, שמן אריסה ומלח אטלנטי (22-62 ש"ח).

בתפריט הפיצות תוכלו לטעום את הקלאסיקה בדמות המלכה מרגריטה עם רוטב עגבניות מסורתי, מוצרלה פרסקה, פרמג'נו רג'אנו ובזיל לצד שפע פיצות מיוחדות עם רטבים תוצרת בית.

בין הפיצות הצמחוניות בתפריט תמצאו את מסיבת טבע עם רוטב שמנת פרמז'ן, פטריות מלך היער, פורטבלו, שמפניון, מוצרלה פרסקה, ארוגולה ושמן כמהין; קרם דה לה קרם עם רוטב שמנת, מוצרלה פרסקה, שום קונפי, פרמג'נו רג'אנו ובזיל; קרצ'יופי א-לה רומאנה עם רוטב עגבניות, ארטישוק, מוצרלה פרסקה, פרמג'נו רג'אנו ובזיל; האלים מתהפכים בטאבון עם רוטב עגבניות, זיתי קלמטה, מוצרלה, עגבניות שרי, פטה ובצל סגול; זוקיני וגבינת עיזים עם רוטב עגבניות, מוצרלה, ארוגולה ובלסמי מצומצם וסקורפיון עם רוטב עגבניות, פלפל ירוק חריף, מוצרלה, טבסקו סקורפיון, בצל סגול וארוגולה (49-72 ש"ח).

באגף הפיצות הבשריות של לה קפוזה תוכלו לטעום פיצת קינג פרושוטו עם רוטב עגבניות, מוצרלה, בצל סגול וארוגולה; הפפרוני עם רוטב עגבניות, מוצרלה ופרמג'נו רג'אנו; פיצה צ'דר ובייקון בייטס עם בצל ירוק ועירית ופיצ'וריסוס עם רוטב עגבניות, צ'וריסו עבודת יד, מוצרלה פרסקה, רוטב עמבה עדין, פרמג'נו רג'אנו וארוגולה (67-85 ש"ח).

על הפיצות אפשר להערים תוספות אקסטרא כמו שום קונפי, פטריות, גבינה כחולה, אנשובי אורטיז, שינקן ועוד (12-17 ש"ח), עוד מציעים בתפריט קפוזינו – כיסון פוקאצ'ה משולש במילוי רוטב פיצה עם 3 תוספות לבחירה והר פרמז'ן מלמעלה (41 ש"ח).

קפוזינו של לה קפוזה
קפוזינו של לה קפוזה | גיל אבירם

אם חשקה נפשכם בפסטה, בלה קפוזה מציעים אותה בשלל ווריאציות קלאסיות וייחודיות כמו אליו אוליו עם שום, שמן זית, צ'ילי יבש, פרמז'ן, קריספי בייקון, פלפל שחור ופטרוזיליה; פסטה לימון מוסיף המון עם חמאה, שמנת, לימון, שום, פרמז'ן, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור; פסטה פסטו עם בייבי מוצרלה, עגבניות שרי ופרמג'נו רג'אנו; בייבי טומאטו עם רוטב עגבניות, שום, בייבי מוצרלה ופטרוזיליה וקרבונרה אותנטיקו עם חמאה, קוביות שינקין, עגבניות שרי, פרמז'ן, פלפל שחור ושמן זית (45-62 ש"ח).

מעת לעת מתווספות לתפריט גם מנות ספיישל לזמן מוגבל כמו למשל פיצה בייקון ומייפל שהושקה השבוע עם רוטב עגבניות, מוצרלה, בייקון, מייפל, פלפל חריף, פרמז'ן וארוגולה או פיצה סגולה עם בטטה סגולה, בזיל סגול ורוטב שמנת או מנות פסטה כמו פטסלה – לינגוויני עם שווארמה טלה.

בנוסף מציעים במקום סלטים טריים וכמה קינוחים קלאסיים כמו עוגת גבינה פירורים, עוגת שוקולד נמסיס, קסטה מסקרפונה ופאי לימון.

לה קפוזה | התע״ש 14 כפר סבא | שני-שבת 17:00-23:00 | לא כשר | הזמנות בטלפון 09-7661444 ובוולט

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.

כתבות בשבילך

חבל לפספס