פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו
שיתוף

תוכן עניינים

מקדש ההמבורגרים התל אביבי לוקאל בורגר (LOKAL) מגיע לפופ אפ חד פעמי ומושחת במיוחד במסעדת מרינדו מול הכניסה לקיבוץ עין גב ומעניק לתושבי הצפון הזדמנות לטעום את הקציצות המדוברות.

אלון פלד ואביב כהן מלוקאל יפעילו את הפופ אפ המדובר למשך 3 שבועות החל מהשבוע הבא (29.1-18.2) בצמוד למסעדת מרינדו בעין גב ויציעו את הבורגר סמאש מנתחי טלה ובקר שהפך כבר לשם דבר בעיר הגדולה לצד מנות בשר שמנוניות ומושחתות אחרות.

עוד טעימה: נוקאאוט סמאשופ – המבורגר חדש ומושחת בחיפה

פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב – מה בתפריט?

בין המנות בתפריט תמצאו בורגר סמאש לוקאל קלאסי או סמאש טלה חריף עם איולי אריסה, בצל בסומק, סמאש אמריקאי עם בייקון טלה מרינדו ובצל מקורמל, פלפל חריף שרוף שלם וצ'יפס; כריך כנפיים בלי עצמות ברוטב באפלו ווינגס עם קולסלאו, כרוב, בצל ירוק וצ'יפס; כריך שורט ריב על העצם ברוטב ברביקיו ותותים מעושנים; מינוט דנוור טלה של מרינדו עם צ'יפס טברייני בתיבול נענע יבשה ושום ועוד (59-89 ש"ח).

כריך שורט ריב של לוקאל בורגר
כריך שורט ריב של לוקאל בורגר | צילום: אנטולי מיכאלו

הפופ אפ של לוקאל מגיע לאחר עבודה מאומצת של כמה חודשים בכדי להציע למטיילים ולתושבי האזור המבורגרים למתקדמים מנתחים מיוחדים של קצביית מרינדו והטאץ' האישי של השפים.

ממשלוחים בדירה בפלורנטין למזללת בורגרים

לוקאל בורגר נפתחה לפני קצת יותר משנה ברחוב העם בתל אביב, קצרה מחמאות והפכה במהרה לנקודת חובה לחובבי סמאש בורגר והמבורגרים בכלל. המקום הגיע לעולם לאחר ששירות המשלוחים הביתי של אלון פלד צבר פופולריות בימי השיא של הקורונה עם מנת דגל של קריספי צ'יקן מושרה בריוויון בלחמניית חלב יפנית תוצרת בית.

הקצביה הראשונה של רשת מרינדו הוקמה כבר בשנת 2006 ברמת השרון כבשנת 2007 נפתחה קצבייה ומסעדה מבית מרינדו בכניסה לקיבוץ עין גב לצד מפעל בשר ומעדניה. הרשת מתפעלת סניפים גם בתל אביב וביוקנעם.

Lokal כנרת במסעדת מרינדו | מול הכניסה לקיבוץ עין גב | 29.1-18.2 | ראשון-חמישי 13:00-21:00, שישי-שבת 12:00-21:00 | פרטים בטלפון 04-6658555

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס