לזלול - מגזין אוכל ישראלי

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

לוקאל, מקדש ההמבורגרים המושחתים מתל אביב פותח פופ אפ מפתה ועמוס סמאש בורגרס למשך 3 שבועות במסעדת מרינדו בקיבוץ עין גב
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב | צילום: אנטולי מיכאלו
שיתוף

מקדש ההמבורגרים התל אביבי לוקאל בורגר (LOKAL) מגיע לפופ אפ חד פעמי ומושחת במיוחד במסעדת מרינדו מול הכניסה לקיבוץ עין גב ומעניק לתושבי הצפון הזדמנות לטעום את הקציצות המדוברות.

אלון פלד ואביב כהן מלוקאל יפעילו את הפופ אפ המדובר למשך 3 שבועות החל מהשבוע הבא (29.1-18.2) בצמוד למסעדת מרינדו בעין גב ויציעו את הבורגר סמאש מנתחי טלה ובקר שהפך כבר לשם דבר בעיר הגדולה לצד מנות בשר שמנוניות ומושחתות אחרות.

עוד טעימה: נוקאאוט סמאשופ – המבורגר חדש ומושחת בחיפה

פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב – מה בתפריט?

בין המנות בתפריט תמצאו בורגר סמאש לוקאל קלאסי או סמאש טלה חריף עם איולי אריסה, בצל בסומק, סמאש אמריקאי עם בייקון טלה מרינדו ובצל מקורמל, פלפל חריף שרוף שלם וצ'יפס; כריך כנפיים בלי עצמות ברוטב באפלו ווינגס עם קולסלאו, כרוב, בצל ירוק וצ'יפס; כריך שורט ריב על העצם ברוטב ברביקיו ותותים מעושנים; מינוט דנוור טלה של מרינדו עם צ'יפס טברייני בתיבול נענע יבשה ושום ועוד (59-89 ש"ח).

כריך שורט ריב של לוקאל בורגר
כריך שורט ריב של לוקאל בורגר | צילום: אנטולי מיכאלו

הפופ אפ של לוקאל מגיע לאחר עבודה מאומצת של כמה חודשים בכדי להציע למטיילים ולתושבי האזור המבורגרים למתקדמים מנתחים מיוחדים של קצביית מרינדו והטאץ' האישי של השפים.

עוד טעימה: מה חדש בתפריט של בורגר לגנדס?

ממשלוחים בדירה בפלורנטין למזללת בורגרים

לוקאל בורגר נפתחה לפני קצת יותר משנה ברחוב העם בתל אביב, קצרה מחמאות והפכה במהרה לנקודת חובה לחובבי סמאש בורגר והמבורגרים בכלל. המקום הגיע לעולם לאחר ששירות המשלוחים הביתי של אלון פלד צבר פופולריות בימי השיא של הקורונה עם מנת דגל של קריספי צ'יקן מושרה בריוויון בלחמניית חלב יפנית תוצרת בית.

הקצביה הראשונה של רשת מרינדו הוקמה כבר בשנת 2006 ברמת השרון כבשנת 2007 נפתחה קצבייה ומסעדה מבית מרינדו בכניסה לקיבוץ עין גב לצד מפעל בשר ומעדניה. הרשת מתפעלת סניפים גם בתל אביב וביוקנעם.

Lokal כנרת במסעדת מרינדו | מול הכניסה לקיבוץ עין גב | 29.1-18.2 | ראשון-חמישי 13:00-21:00, שישי-שבת 12:00-21:00 | פרטים בטלפון 04-6658555

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
JBurger - פופ אפ המבורגר טבעוני מושחת במסעדת J17

JBurger: המבורגר טבעוני חדש ומושחת מגיע לתל אביב

חדשות האוכל
M32 Burgers הוד השרון - המבורגר מבית רוזנברג

M32: סמאש בורגר חדש ומושחת בהוד השרון

חדשות האוכל
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
צליית המבורגר ביתי

איך להכין המבורגר עסיסי בבית: 5 טיפים לקציצה המושלמת

מדריכים וטיפים
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
סמוקי מק רויאל של מקדונלד'ס

ברוכים הבאים לגיהינום: מקדונלד'ס בהשקה נוסטלגית במיוחד

חדשות האוכל
יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

הזלילה הגדולה: יום העצמאות האמריקאי 2023 במסעדות ובברים

חדשות האוכל
המבורגר בטעם בשר אדם?

הייתם טועמים? המבורגר בטעם בשר אדם הושק בשוודיה

חדשות האוכל