לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם

לאחר מספר ביקורים קצרים שהסתיימו בתורים אין סופיים, מאפיית מטרלו הפופולרית מקיבוץ עין זיוון חוזרת לתל אביב - והפעם לחודש שלם
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

לאחר שערכה מספר ביקורים קצרים בתל אביב בשנתיים האחרונות עם אירועי פופ אפ קצרצרים ותורים שהשתרכו עד אין קץ, אימפריית הקרואסונים מרמת הגולן, הלא היא מאפיית מטרלו, חוזרת לתל אביב ומתמקמת למשך חודש ימים במתחם שרונה מרקט.

פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט
פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט (צילום: מערכת האתר)

מאפיית מטרלו היא אחד מסיפורי ההצלחה הקולינריים הגדולים ביותר של צפון הארץ והתורים האין סופיים בקיבוץ עין זיוון הפכו מזמן לאגדה. כעת, בעקבות הלחימה המתמשכת, החליטו במטרלו לנדוד שוב אל מתחם שרונה מרקט בתל אביב, והפעם לחודש שלם של שפע כריכים, קרואסונים ומאפים שלא ניתן לעמוד בפניהם.

עוד טעימה: קרוקי – קרואסון עם בצק עוגיות שמשגע את טיקטוק

פופ אפ מטרלו בתל אביב – מה בתפריט?

בין המטעמים בפופ האפ המורחב של מטרלו בתל אביב תמצאו את כריכי קרואסון כמו קרואסון מקושקשת עם פרמזן, קממבר וריבת בצל או כמהין; קרואסון דג נא עם תירס חרוך, קרם שקדים מלוח ופלפל חריף; קרואסון פטריות וגבינת עיזים או קרואסון שרימפס ובצל חרוך ועוד שילובים כמו פורל וצזיקי או תפוח אדמה וגרבלקס (44-70 ש"ח)

הפופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט תל אביב
הפופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט תל אביב (צילום: מערכת האתר)

ומה במתוקים?

עם כל הכבוד לכריכים, הזללנים הרבים יגיעו למטרלו על מנת להתנפל על שלל המתוקים שיש למקום להציע במשכן הקבע בצפון הארץ. בין השאר תמצאו קרואסון גנאש שוקולד חלב ומריר בתיבול טונקה; קרואסון משולש במילוי קרם ומגדל בצק זעפרן עם קרם גבינה, פירות העונה וזעתר.

עוד תמצאו עוגת אגוזי לוז וחמאה חומה עם גנאש קרמי; מאפה קרם חלב וטופי; מאפה קדאיף עם פיסטוקים קלויים וקרם ירקרק ובהיר, הל וקרם פרש; מאפה אגסים ביין אדום וגנאש מוקצף של שוקולד לבן והל; קווין אמאן עם חמאה מלוחה ופרלינה פיסטוק ועוד שלל שילובים לא שגרתיים (18-20 שח").

הקונדיטור עדי פרץ פתח את מטרלו לפני כ-3 שנים בקיבוץ עין זיוון שברמת הגולן. פרץ, שעבד שנים בתחום הצילום, גם מהזווית הקולינרית, החליט עד מהרה להתמסר לתשוקה האמיתית – מאפים.

פופ אפ אפיית מטרלו בשרונה מרקט | החל מיום רביעי הקרוב – 21.2-22.3 | כל יום החל מ-8:00 ועד שהכל נגמר ונזלל

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
בצקי יופקה להכנה ביתית של Sari's

בורקס מים ובקלאווה טורקית: ניסינו את בצקי היופקה החדשים

חדש על המדף
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי

דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי

חדשות האוכל