מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם

לאחר מספר ביקורים קצרים שהסתיימו בתורים אין סופיים, מאפיית מטרלו הפופולרית מקיבוץ עין זיוון חוזרת לתל אביב - והפעם לחודש שלם.
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב | צילום: מערכת לזלול

לאחר שערכה מספר ביקורים קצרים בתל אביב בשנתיים האחרונות עם אירועי פופ אפ קצרצרים ותורים שהשתרכו עד אין קץ, אימפריית הקרואסונים מרמת הגולן, הלא היא מאפיית מטרלו, חוזרת לתל אביב ומתמקמת למשך חודש ימים במתחם שרונה מרקט.

פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט
פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט (צילום: מערכת האתר)

מאפיית מטרלו היא אחד מסיפורי ההצלחה הקולינריים הגדולים ביותר של צפון הארץ והתורים האין סופיים בקיבוץ עין זיוון הפכו מזמן לאגדה. כעת, בעקבות הלחימה המתמשכת, החליטו במטרלו לנדוד שוב אל מתחם שרונה מרקט בתל אביב, והפעם לחודש שלם של שפע כריכים, קרואסונים ומאפים שלא ניתן לעמוד בפניהם.

עוד טעימה: קרוקי – קרואסון עם בצק עוגיות שמשגע את טיקטוק

עדכונים טעימים למייל!

פופ אפ מטרלו בתל אביב – מה בתפריט?

בין המטעמים בפופ האפ המורחב של מטרלו בתל אביב תמצאו את כריכי קרואסון כמו קרואסון מקושקשת עם פרמזן, קממבר וריבת בצל או כמהין; קרואסון דג נא עם תירס חרוך, קרם שקדים מלוח ופלפל חריף; קרואסון פטריות וגבינת עיזים או קרואסון שרימפס ובצל חרוך ועוד שילובים כמו פורל וצזיקי או תפוח אדמה וגרבלקס (44-70 ש"ח)

הפופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט תל אביב
הפופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט תל אביב (צילום: מערכת האתר)

ומה במתוקים?

עם כל הכבוד לכריכים, הזללנים הרבים יגיעו למטרלו על מנת להתנפל על שלל המתוקים שיש למקום להציע במשכן הקבע בצפון הארץ. בין השאר תמצאו קרואסון גנאש שוקולד חלב ומריר בתיבול טונקה; קרואסון משולש במילוי קרם ומגדל בצק זעפרן עם קרם גבינה, פירות העונה וזעתר.

עוד תמצאו עוגת אגוזי לוז וחמאה חומה עם גנאש קרמי; מאפה קרם חלב וטופי; מאפה קדאיף עם פיסטוקים קלויים וקרם ירקרק ובהיר, הל וקרם פרש; מאפה אגסים ביין אדום וגנאש מוקצף של שוקולד לבן והל; קווין אמאן עם חמאה מלוחה ופרלינה פיסטוק ועוד שלל שילובים לא שגרתיים (18-20 שח").

הקונדיטור עדי פרץ פתח את מטרלו לפני כ-3 שנים בקיבוץ עין זיוון שברמת הגולן. פרץ, שעבד שנים בתחום הצילום, גם מהזווית הקולינרית, החליט עד מהרה להתמסר לתשוקה האמיתית – מאפים.

פופ אפ אפיית מטרלו בשרונה מרקט | החל מיום רביעי הקרוב – 21.2-22.3 | כל יום החל מ-8:00 ועד שהכל נגמר ונזלל

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קרואסון טרופי של פא אנד פאף בייקרי Pâte & Puff
קפיצה מתוקה לפריז: מאפיית פאט אנד פאף כובשת את תל אביב
חדשות האוכל
פופ אפ קבב רומני של מיטש בקפה מטילדה
פיתה צרחות: הקבב הרומני המיתולוגי חוזר לפופ אפ עסיסי
חדשות האוכל
פופ אפ חלות של ארז קומורבסקי ובית הספר דנון
רק בסופשבוע: היריד שמציע ריבת שמן זית של רהב וחלות של קומרובסקי
אירועים ופסטיבלים
פסטיבל הבורקס תל אביב
שחיתות בנמל: מה תמצאו בפסטיבל הבורקס הראשון של ישראל
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
7 טעויות בהכנת בצל מקורמל שכולם עושים
מדריכים וטיפים
חמינדוס בקלי קלות: הכנת ביצים חומות מושלמות בבית
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל