מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב – והפעם לחודש שלם

לאחר מספר ביקורים קצרים שהסתיימו בתורים אין סופיים, מאפיית מטרלו הפופולרית מקיבוץ עין זיוון חוזרת לתל אביב - והפעם לחודש שלם.
עדכונים טעימים למייל!

לאחר שערכה מספר ביקורים קצרים בתל אביב בשנתיים האחרונות עם אירועי פופ אפ קצרצרים ותורים שהשתרכו עד אין קץ, אימפריית הקרואסונים מרמת הגולן, הלא היא מאפיית מטרלו, חוזרת לתל אביב ומתמקמת למשך חודש ימים במתחם שרונה מרקט.

פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט
פופ אפ מאפיית מטרלו בשרונה מרקט (צילום: מערכת האתר)

מאפיית מטרלו היא אחד מסיפורי ההצלחה הקולינריים הגדולים ביותר של צפון הארץ והתורים האין סופיים בקיבוץ עין זיוון הפכו מזמן לאגדה. כעת, בעקבות הלחימה המתמשכת, החליטו במטרלו לנדוד שוב אל מתחם שרונה מרקט בתל אביב, והפעם לחודש שלם של שפע כריכים, קרואסונים ומאפים שלא ניתן לעמוד בפניהם.

מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב
מאפיית מטרלו חוזרת לתל אביב | צילום: מערכת לזלול

עוד טעימה: קרוקי – קרואסון עם בצק עוגיות שמשגע את טיקטוק

פופ אפ מטרלו בתל אביב – מה בתפריט?

בין המטעמים בפופ האפ המורחב של מטרלו בתל אביב תמצאו את כריכי קרואסון כמו קרואסון מקושקשת עם פרמזן, קממבר וריבת בצל או כמהין; קרואסון דג נא עם תירס חרוך, קרם שקדים מלוח ופלפל חריף; קרואסון פטריות וגבינת עיזים או קרואסון שרימפס ובצל חרוך ועוד שילובים כמו פורל וצזיקי או תפוח אדמה וגרבלקס (44-70 ש"ח)

הפופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט תל אביב
הפופ אפ של מאפיית מטרלו בשרונה מרקט תל אביב (צילום: מערכת האתר)

ומה במתוקים?

עם כל הכבוד לכריכים, הזללנים הרבים יגיעו למטרלו על מנת להתנפל על שלל המתוקים שיש למקום להציע במשכן הקבע בצפון הארץ. בין השאר תמצאו קרואסון גנאש שוקולד חלב ומריר בתיבול טונקה; קרואסון משולש במילוי קרם ומגדל בצק זעפרן עם קרם גבינה, פירות העונה וזעתר.

עוד תמצאו עוגת אגוזי לוז וחמאה חומה עם גנאש קרמי; מאפה קרם חלב וטופי; מאפה קדאיף עם פיסטוקים קלויים וקרם ירקרק ובהיר, הל וקרם פרש; מאפה אגסים ביין אדום וגנאש מוקצף של שוקולד לבן והל; קווין אמאן עם חמאה מלוחה ופרלינה פיסטוק ועוד שלל שילובים לא שגרתיים (18-20 שח").

הקונדיטור עדי פרץ פתח את מטרלו לפני כ-3 שנים בקיבוץ עין זיוון שברמת הגולן. פרץ, שעבד שנים בתחום הצילום, גם מהזווית הקולינרית, החליט עד מהרה להתמסר לתשוקה האמיתית – מאפים.

פופ אפ אפיית מטרלו בשרונה מרקט | החל מיום רביעי הקרוב – 21.2-22.3 | כל יום החל מ-8:00 ועד שהכל נגמר ונזלל

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

3 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש

למהדרין: פסטיבל האוכל הכשר חוזר לפופ אפ בבית שמש

אירועים ופסטיבלים
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף

טרטוריה מקומית: מסעדת פופ אפ איטלקית חדשה בגליל

חדשות האוכל
פופ אפ מקסיקני Playa Patron במסעדת קוקו תאי

טקילה! פופ אפ מקסיקני לוהט מגיע לקוקו תאי של נדב ודניאל

אירועים ופסטיבלים
קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי

וונדרלנד פטיסרי משיקים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

חדשות האוכל

טרי מהתנור

תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול >>
פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>

מדריכים שאהבתם

אחת ולתמיד: איך לאחסן חמאה בצורה הנכונה

מדריכים וטיפים

המדריך לבשלן המתחיל: איך מבשלים כוסמת לפי הספר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?