יובל בן נריה משיק ארוחות אומקסה אינטימיות במסעדת a

בארוחת האומקסה של מסעדת a יציע השף יובל בן נריה קונספט קולינרי אישי עם ארוחת טעימות המורכבת ממנות לבחירת השף ממיטב התוצרת המקומית הישראלית.
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה | צילום: יח"צ

לפני מספר שבועות השיקו במסעדת a של השף יובל בן נריה מסורת קולינרית חדשה של ארוחות אומקסה (Omakase) מדי יום ראשון בערב.

התרגום המילולי של אומקסה מיפנית הוא "אשאיר את זה לך", ביטוי בו נעשה שימוש בעיקר במסעדות יפניות בהן האורחים משאירים את בחירת המנות וחומרי הגלם שיוגשו להם לשף עצמו.

במסעדת a מדובר בארוחת טעימות בת 15 מנות (2 מהן קינוחים) העשויות מחומרי גלם עונתיים ומקומיים ודגה מובחרת על פי בחירת השף, חלקן מתפריט המסעדה הקבוע, אך רובן משתנות מעת לעת. הישיבה בארוחות היא סביב בר המסעדה בלבד כששאר מתחם המסעדה מוחשך בכדי לייצר חוויה אינטימית ואישית יותר.

עדכונים טעימים למייל!

הדגש על האווירה האישית ממשיך עם חווית הארוחה עצמה שמתפתחת בהדרגתיות תוך כדי שיח עם הסועדים ושיתוף סיפורים והסברים של בן נריה ואורחים על המנות וחומרי הגלם. את הערב מלווים צוות הסו-שפים של המסעדה שמשתתפים גם הם באופן אקטיבי בהצגת המנות לסועדים.

עוד טעימה: עסקיות צהרים למבוגרים וקטנטנים במסעדת a וזה מה שקרה בחגיגות השנה למסעדת a

ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה | צילום: יח"צ

ארוחת אומקסה – מה בתפריט?

חווית האומקסה כאמור מתמקדת בהתמסרות לשף בכל מה שקשור לבחירת המנות, כך שלא ניתן לדעת מראש מה יהיו המנות שתזכו לטעום, אך אפשר לקבל את הכיוון הכללי על פי מנות שהוגשו בערבים שהתקיימו עד כה.

מנות כמו ניגירי אריאן מיושן לשבוע; טאקויאקי טרטר שרימפס עם קוויאר וצ'יפס; אויסטר ג'ילרדו נא עם טארה שרימפס; טרטר טלה עם איולי יוזו וקרם חלמון; בשר סרטנים כחולים עם אטריות סומן.

בגזרת המתוקה הוגשו קינוחים כמו פאדג' שוקולד מריר עם טופי פלפל שחור או קרם דליס דה בורגון עם ענבים וטונקה.

ארוחת האומקסה של מסעדת a נערכת מדי יום ראשון עם סבב הושבה המותאם ל-36 סועדים בלבד, הראשון מביניהם בשעה 18:45 והשני ב-21:15.

מחיר הארוחה מתמקם ברף הגבוה של ארוחות הטעימות בתל אביב ועומד על 580 שקלים לסועד כולל מים מינרלים ומוגזים. המנות בתפריט אינן ניתנות לשינוי.

עוד טעימה: "המסעדה הטובה בישראל" – דוקו-אוכל אינטימי על השף יובל בן נריה

ארוחת אומקסה במסעדת a

כתובת: מנחם בגין 121, תל אביב

שעות פעילות: מדי יום ראשון ב-18:46 וב-21:15

מחיר: 580 ש"ח לסועד

טלפון להזמנות: 074-7588818

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת צפונה בנגה בפר דרייר ביפו
צפונה בנגה: מסעדת החורף הצפונית של ארז קומרובסקי מגיעה ללב יפו
חדשות האוכל
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022
אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר
אירועים ופסטיבלים
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה
חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו
חדשות האוכל
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך להכין גבינת ריקוטה ביתית עם 3 מרכיבים בלבד
מדריכים וטיפים
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין מלח שולחן למלח ים?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל