יובל בן נריה משיק ארוחות אומקסה אינטימיות במסעדת a

בארוחת האומקסה של מסעדת a יציע השף יובל בן נריה קונספט קולינרי אישי עם ארוחת טעימות המורכבת ממנות לבחירת השף ממיטב התוצרת המקומית הישראלית.
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה | צילום: יח"צ
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה | צילום: יח"צ

לפני מספר שבועות השיקו במסעדת a של השף יובל בן נריה מסורת קולינרית חדשה של ארוחות אומקסה (Omakase) מדי יום ראשון בערב.

התרגום המילולי של אומקסה מיפנית הוא "אשאיר את זה לך", ביטוי בו נעשה שימוש בעיקר במסעדות יפניות בהן האורחים משאירים את בחירת המנות וחומרי הגלם שיוגשו להם לשף עצמו.

במסעדת a מדובר בארוחת טעימות בת 15 מנות (2 מהן קינוחים) העשויות מחומרי גלם עונתיים ומקומיים ודגה מובחרת על פי בחירת השף, חלקן מתפריט המסעדה הקבוע, אך רובן משתנות מעת לעת. הישיבה בארוחות היא סביב בר המסעדה בלבד כששאר מתחם המסעדה מוחשך בכדי לייצר חוויה אינטימית ואישית יותר.

הדגש על האווירה האישית ממשיך עם חווית הארוחה עצמה שמתפתחת בהדרגתיות תוך כדי שיח עם הסועדים ושיתוף סיפורים והסברים של בן נריה ואורחים על המנות וחומרי הגלם. את הערב מלווים צוות הסו-שפים של המסעדה שמשתתפים גם הם באופן אקטיבי בהצגת המנות לסועדים.

עוד טעימה: עסקיות צהרים למבוגרים וקטנטנים במסעדת a וזה מה שקרה בחגיגות השנה למסעדת a

ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה
ארוחת אומקסה במסעדת a של שף יובל בן נריה | צילום: יח"צ

ארוחת אומקסה – מה בתפריט?

חווית האומקסה כאמור מתמקדת בהתמסרות לשף בכל מה שקשור לבחירת המנות, כך שלא ניתן לדעת מראש מה יהיו המנות שתזכו לטעום, אך אפשר לקבל את הכיוון הכללי על פי מנות שהוגשו בערבים שהתקיימו עד כה.

מנות כמו ניגירי אריאן מיושן לשבוע; טאקויאקי טרטר שרימפס עם קוויאר וצ'יפס; אויסטר ג'ילרדו נא עם טארה שרימפס; טרטר טלה עם איולי יוזו וקרם חלמון; בשר סרטנים כחולים עם אטריות סומן.

בגזרת המתוקה הוגשו קינוחים כמו פאדג' שוקולד מריר עם טופי פלפל שחור או קרם דליס דה בורגון עם ענבים וטונקה.

ארוחת האומקסה של מסעדת a נערכת מדי יום ראשון עם סבב הושבה המותאם ל-36 סועדים בלבד, הראשון מביניהם בשעה 18:45 והשני ב-21:15.

מחיר הארוחה מתמקם ברף הגבוה של ארוחות הטעימות בתל אביב ועומד על 580 שקלים לסועד כולל מים מינרלים ומוגזים. המנות בתפריט אינן ניתנות לשינוי.

עוד טעימה: "המסעדה הטובה בישראל" – דוקו-אוכל אינטימי על השף יובל בן נריה

ארוחת אומקסה במסעדת a

כתובת: מנחם בגין 121, תל אביב

שעות פעילות: מדי יום ראשון ב-18:46 וב-21:15

מחיר: 580 ש"ח לסועד

טלפון להזמנות: 074-7588818

הדבש התגבש? למה זה קורה ואיך לרכך אותו ברגע

מדריכים וטיפים

כמו מהטאבון: איך להפשיר פיתה במיקרוגל בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים
שתפו והגיבו
בפייסבוק
וואטסאפ
אימייל
ציוץ

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חגיגות עשור למסעדת פופינה

רהב, קומרובסקי וניצן: פופינה חוגגת עשור עם השפים המובילים

אירועים ופסטיבלים
חיים כהן וישראל אהרוני מבשלים בדיקסי

מפגש פסגה: ישראל אהרוני וחיים כהן מבשלים במסעדת דיקסי

חדשות האוכל
אביתר מלכה מארח את מושיק רוט בבר היין וינונה פוראבר

פסגת שפים: מושיק רוט ואביתר מלכה מבשלים ערב חד פעמי

אירועים ופסטיבלים
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

טרי מהתנור

צ'יזבורגר פיצה בפאפא ג'ונס

מה לזלול בחו"ל: צ'יזבורגר פיצה בפאפא ג'ונס, צ'יפס צ'ורוס במקדונלד'ס ועוד

חדשות האוכל
צ'יפס מסאלה או צ'ורוס של מקדונלד'ס, קריספי צ'יקן וופל ב-KFC, צ'יזבורגר פיצה בפאפא ג'ונס, לחם שום עמוס תוספות וגם החור של הדונאט לקינוח >>
קוקי בראוני צ'יזקייק של ביסקוטי - שבועות 2024

שבועות 2024: 5 עוגות גבינה שוברות שגרה בקונדיטוריות

חדשות האוכל
גבינה ובראוניז, מוס יוגורט ואוכמניות, עוגת גזר ומסקרפונה, עוגת ביסקוויטים או מסקרפונה ופקאן. 5 עוגות גבינה מפתיעות בקונדיטוריות לשבועות 2024 >>

מדריכים שאהבתם

מה לזלול?