פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי
קרדיט תמונה – יח"צ

חדש על המדף בארה"ב: פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי ענק

הכירו את פאי ריסס - גירסא משפחתית וגדולה במיוחד של חטיף חמאת הבוטנים והשוקולד ריסס פינאט באטר קאפס שהושק לקראת חג ההודיה. ויש גם מתכון.
שיתוף

תוכן עניינים

חברת הרשי השיקה לקראת חג ההודיה האחרון מהדורה מיוחדת של חטיף חמאת הבוטנים ריסס (Reese's) ובגדול. פאי ריסס בקוטר 22 ס"מ עם אותם המרכיבים והטעם האהוב שמספיק לכל המשפחה.

פאי ריסס עם חמאת בוטנים ושוקולד שוקל כקילו וחצי (שווה ערך לכ-40 חטיפי ריסס רגילים). המלאי הוצע למכירה בכמות מוגבלת במיוחד של כ-3,000 יחידות. כל פאי נמכר ב-45 דולר והמלאי כצפוי, אזל תוך פחות משעתיים.

בו ג'ונס, מנהג מותג בכיר בריסס אמר בהודעה לתקשורת: "כשהמשפחה והחברים נאספים לארוחת חג ההודיה, אף שולחן אינו שלם ללא קינוח. בריסס, רצינו ליצור קינוח חדש על המדף שכולם ירצו חתיכה ממנו. אתם יכולים להודות לנו אחר כך."

עוד טעימה: הקראק פאי של הולי מקיים את ההבטחה
קפה גן סיפור מציגים שייקים עם שוקולד הרשי
חטיף עוגת ריסס חמאת בוטנים לארוחת הבוקר?

לאחר שמלאי העוגות אזל הגיבו בחברה וכתבו: "אנחנו המומים שכל עוגות הריסס לחג ההודיה נמכרו בתוך פחות משעתיים. ידענו שהמעריצים יתרגשו וירצו אותה לחגיגות. כרגע אני לא מתכננים לייצר עוד עוגות ריסס אבל אף פעם אי אפשר לדעת מה שנת 2022 תביא."

קנדיס לורי, יוצרת וידאו מסיאטל, סירבה להשלים עם העובדה שלא הספיקה לרכוש את הפאי הענקי של ריסס והחליטה לשחזר אותו בעצמה ולפרסם את המתכון ל-80 אלף עוקביה בעמוד האינסטגרם שלה.

המתכון מכיל חמאה, שוקולד חלב ומריר, חמאת בוטנים קרמית, אבקת סוכר וגרהם קרקר (המקבילה האמריקאית לביסקוויטים נוסח פתי בר הישראלים)

בפוסט כתבה לורי: "אוקיי ריסס, גרמתם לי לעשות את זה. העוגות נמכרו כל כך מהר, אז עשיתי אחת בעצמי. זה לא טוב לכם, אבל זה טוב לנשמה שלכם. זה מתכון ללא אפיה ונהדר לחגים. לא הייתי בטוחה לגבי הביסקוויטים אבל זה בדיוק המרקם של ריסס."

מתכון – פאי ריסס ענקי

(קוטר 22 ס"מ)

מרכיבים

מעטפת שוקולד

  • כוס שוקולד חלב
  • כוס וחצי שוקולד מריר
  • כף שמן קוקוס

מלית חמאת בוטנים

  • כוס חמאת בוטנים חלקה
  • כוס עוגיות פתי בר מרוסקות
  • כוס אבקת סוכר
  • 2.5 כפות חמאה מומסת

הוראות הכנה

  • המיסו את השוקולדים בבן מארי או במיקרוגל.
  • שפכו חצי מהשוקולד לתוך תבנית פאי משומנת כולל השוליים והכניסו למקרר.
  • ערבבו את כל מרכיבי המלית, ניתן לחמם 20 שניות במיקרוגל בכדי לערבב יותר בקלות.
  • פזרו ושטחו על השוקולד בתבנית הקרה מבלי שהמלית תיגע בצדדים.
  • כסו עם שארית השוקולד והחזירו למקרר עד התייצבות והגישו.
מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס