לזלול - מגזין אוכל ישראלי

חדש מעלית: רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול

עלית מחזירה למדפים לראשונה מאז משבר הסלמונלה את המותג האהוב במהדורה חדשה - רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול, שניהם ללא חלב
רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול
רבע לשבע טבעוני בטעמי מרשמלו וסינמון רול | צילום: מערכת לזלול
שיתוף

רבים ממי שנחשפו לראשונה לפרסום של עלית שטראוס אודות הטעמים החדשים של המותג רבע לשבע, היו בטוחים שמדובר בפוטושופ ובמתיחה תמוהה אך מתברר כי רבע לשבע סינמון רול עם קרם קינמון ורבע לשבע מרשמלו הם מוצרים אמיתיים לחלוטין וכן, גם קצת מוזרים.

בכדי להתגבר על המחסור בשוקולד מאז פרוץ משבר הסלמונלה, יצרו בשטראוס את המהדורה החדשה של רבע לשבע שלראשונה אינה כוללת שוקולד כלל. הטעמים החדשים מהווים ניסיון ראשון של שטראוס-עלית להחיות את מותג הוופלים המגולגלים שנעלם מן המדפים באפריל יחד עם שאר מוצרי השוקולד של החברה.

לכאורה, המרוויחים המידיים מן המהלך הם טבעונים, שזוכים לרבע לשבע טבעוני למהדרין אך הבחירה בטעמים לא שגרתיים על גבול הביזאריים גרמה לנו להרים גבה ולחשוש מעט מהסיבה שהובילה לבחירה המאוד נישתית בקינמון ומרשמלו.

בסופו של דבר, רבע לשבע החדש הוא גרסא מינימליסטית של הדבר האמיתי ללא ציפוי או מילוי שוקולד חלב, לבן או מריר, כך שמי שמחפש את החוויה הקלאסית של רבע לשעה, עלול להתאכזב.

רבע לשבע מרשמלו של עלית
רבע לשבע מרשמלו של עלית (צילום: מערכת האתר)

למרות זאת, יש משהו מענג קונספטואלית בגלילי וופל נוסח רבע לשבע או רולעדין. שכבות שכבות של עלי וופל דקיקים ופריכים שמגולגלים סביב עצמם, כאילו קוראים לך לקלף אותם אט אט ולהתענג על כל פיסת וופל עד שמגיע המילוי. נגיסה חסרת התחשבות רנדומלית מרגישה אקט אלים כמעט.

עוד טעימה: ריסז קאפס ללא חלב – עכשיו על המדפים

רבע לשבע טבעוני – הקינמון כיפי המרשמלו ביזארי

אז איפה היינו? כן. הוופל של רבע לשבע הוא כיפי, פריך ועדין. בנוגע למילויים, אל הטעימה של רבע לשבע מרשמלו הגענו עם ציפיות נמוכות מראש כך שלא התאכזבנו במיוחד. מדובר במילוי סתמי, מתוק מדי ולא ברור אם אפשר להגדיר אותו כטעם של מרשמלו או טעם של משהו חוץ מ"טעם ורוד".

הפתעה נעימה התגלתה דווקא בטעם השני בסדרה, המילוי של רבע לשבע סינמון רול היה מאוזן הרבה יותר, עם טעמי קינמון בולטים ומעקצצים בלשון והקרם הרגיש לרגעים כמו קרם לוטוס ממזרי.

עד מהרה הסינמון רול הפך לכוכב הערב וגלילית אחרי גלילית של וופל במילוי קרם קינמון נחטפו להן בזמן שהאריזה הוורודה עם קרם המרשמלו נשארה מיותמת ובוכייה בצד.

על פי שטראוס, שני טעמים נוספים צפויים להצטרף לסדרת רבע לשבע טבעוני במהלך חודש יולי וגם אותם, ביזאר או לא, אנחנו נטעם.

רבע לשבע סינמון רול ורבע לשבע מרשמלו | 9.90-13.90 ש"ח | להשיג במרכולים וברשתות השיווק

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

איך להכין תפוח מסוכר

אדום בוהק: איך להכין תפוח מסוכר כמו של פעם

מדריכים וטיפים
חטיף בננית וחטיף תותית במהדורה חדשה

אחוה מציגים: חטיף בננית ותותית – הקאמבק

חדש על המדף
קנדי הוטל - מוזיאון סלפי מתקתק לקיץ

המוזיאון הכי מתוק של הקיץ: קנדי הוטל מגיע לישראל

אירועים ופסטיבלים
כמה קלוריות יש בקרמבו

וניל או מוקה: כמה קלוריות יש בקרמבו?

מדריכים וטיפים
לואקר חמאת בוטנים

זה טעים? טעמנו את לואקר חמאת בוטנים החדש

חדש על המדף
האם מסוכן לבלוע מסטיק?

זה מה שקורה בגוף כשבולעים מסטיק

מדריכים וטיפים
רול אפס במשלוח עד הבית דרך וולט

זה קורה: רול אפס עכשיו בוולט עם משלוח עד הבית

חדשות האוכל
פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי

חדש על המדף בארה"ב: פאי ריסס חמאת בוטנים משפחתי ענק

חדשות האוכל
פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש: פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש על המדף
תערובת תבלינים של טוויקס

חדש: תערובת תבלינים של טוויקס לארוחה הבאה שלכם

חדשות האוכל
חדש על המדף לחגים

כריות מרשמלו, שוקו בזוקה וחטיפים מתוקים לחגים

חדש על המדף
חדש על המדף אוגוסט 2023 - קינדר טרונקי

לוהט פה: כל מה שטעים וחדש על המדף באוגוסט הקרוב

חדש על המדף