פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף
קרדיט תמונה – איתמר גינזבורג
שיתוף

תוכן עניינים

מסורת לא שוברים: עם תחילתה של העונה הקרה והגשומה, מלון ענבל הירושלמי קורא לקהל הרחב להכין את הכפות ולהגיע להתנחם עם שלל מרקים מחממי לב וגוף במסורת השנתית שתערך החל מהיום (27.11) ועד לסוף חודש מרץ.

האירוע הוותיק והמזוהה עם מלון ענבל יציע חורף של מרקים בימים ראשון עד חמישי במתכונת של הגשה עצמית וללא הגבלה במחיר של 87 ש"ח לסועד. בכל יום יוצעו 5 סוגי מרקים משתנים, קטיפתיים, עשירים ומפנקים מתוך מבחר של עשרות מרקים שיוצעו במהלך החורף.

חורף של מרקים במלון ענבל – חורף 2023-4 – מה יש לזלול?

בין המרקים שיוצעו תוכלו למצוא קלאסיקות כמו מרק בצל ביין ומינסטרונה; תיבולים אסיאתיים מעקצצים בסגנון דלעת אסיאתית עם ג'ינג'ר וחלב קוקוס; מרק בוטנים אפריקאי עם אורז ופפריקה; ניחוחות מקומיים כמו פריקה מעושנת, ארטישוק ירושלמי או סולת, שום וכוסברה ועוד ועוד.

לצד המרקים יוצעו שלל תוספות כמו קרוטונים, גרעיני חמנייה ודלעת, שקדי מרק ומגוון לחמניות ולחמים, טוסטים עם גבינת אמנטל מוקרמת, לחמי מחמצת, פוקאצ'ות בשמן זית מהטאבון, ממרחים טריים ועוד הפתעות.

חורף של מרקים במלון ענבל בירושלים חוזר
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר | צילום: איתמר גינזבורג

מרקים על בסיס תוצרת חקלאית מיישובי העוטף

כל המרקים מבוססים על תוצרת חקלאית מקומית בדגש על חקלאות מיישובי העוטף. מתפוחי אדמה מקיבוץ מגן ובטטות מפרי גן ועד עגבניות ממושב מבטחים, שרי מניר עם וחסות וירק מקיבוץ זיקים.

מלון ענבל מארח בימים אלה אורחים מרחבי הארץ. ממפונים מיישובי קו העימות בצפון, תושבי העוטף ומשלחות סולידריות שמגיעות מרחבי העולם להביע תמיכה בישראל בעת הזו.

חורף של מרקים במלון ענבל | זאב ז'בוטינסקי 3, ירושלים | כשר | ארוחה בסגנון אכול כפי יכולתך ובשירות עצמי ב-87 ש"ח לאדם | ראשון-חמישי 12:00-22:00 | פרטים ב-02-6756666

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס