לזלול - מגזין אוכל ישראלי

לימים הקרים: חורף של מרקים מגיע למלון ענבל בירושלים

העונה הקרה והגשומה בפתח וחורף של מרקים חוזר אל מלון ענבל בירושלים עם שלל מרקים מנחמים שיחממו לכם את הגוף והנפש
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף | צילום: איתמר גינזבורג
שיתוף

מסורת לא שוברים: עם תחילתה של העונה הקרה והגשומה, מלון ענבל הירושלמי קורא לקהל הרחב להכין את הכפות ולהגיע להתנחם עם שלל מרקים מחממי לב וגוף במסורת השנתית שתערך החל מהיום (27.11) ועד לסוף חודש מרץ.

האירוע הוותיק והמזוהה עם מלון ענבל יציע חורף של מרקים בימים ראשון עד חמישי במתכונת של הגשה עצמית וללא הגבלה במחיר של 87 ש"ח לסועד. בכל יום יוצעו 5 סוגי מרקים משתנים, קטיפתיים, עשירים ומפנקים מתוך מבחר של עשרות מרקים שיוצעו במהלך החורף.

עוד טעימה: כל מה שצריך לדעת על סופלייר – המרקייה הכי לוהטת בתל אביב

חורף של מרקים במלון ענבל – חורף 2023-4 – מה יש לזלול?

בין המרקים שיוצעו תוכלו למצוא קלאסיקות כמו מרק בצל ביין ומינסטרונה; תיבולים אסיאתיים מעקצצים בסגנון דלעת אסיאתית עם ג'ינג'ר וחלב קוקוס; מרק בוטנים אפריקאי עם אורז ופפריקה; ניחוחות מקומיים כמו פריקה מעושנת, ארטישוק ירושלמי או סולת, שום וכוסברה ועוד ועוד.

לצד המרקים יוצעו שלל תוספות כמו קרוטונים, גרעיני חמנייה ודלעת, שקדי מרק ומגוון לחמניות ולחמים, טוסטים עם גבינת אמנטל מוקרמת, לחמי מחמצת, פוקאצ'ות בשמן זית מהטאבון, ממרחים טריים ועוד הפתעות.

חורף של מרקים במלון ענבל בירושלים חוזר
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר | צילום: איתמר גינזבורג

מרקים על בסיס תוצרת חקלאית מיישובי העוטף

כל המרקים מבוססים על תוצרת חקלאית מקומית בדגש על חקלאות מיישובי העוטף. מתפוחי אדמה מקיבוץ מגן ובטטות מפרי גן ועד עגבניות ממושב מבטחים, שרי מניר עם וחסות וירק מקיבוץ זיקים.

מלון ענבל מארח בימים אלה אורחים מרחבי הארץ. ממפונים מיישובי קו העימות בצפון, תושבי העוטף ומשלחות סולידריות שמגיעות מרחבי העולם להביע תמיכה בישראל בעת הזו.

חורף של מרקים במלון ענבל | זאב ז'בוטינסקי 3, ירושלים | כשר | ארוחה בסגנון אכול כפי יכולתך ובשירות עצמי ב-87 ש"ח לאדם | ראשון-חמישי 12:00-22:00 | פרטים ב-02-6756666

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

7 מזונות על לחיזוק המערכת החיסונית בחורף

7 מזונות על לחיזוק המערכת החיסונית בחורף

מדריכים וטיפים
מסעדת קלארו חוגגת את חודש הרי יהודה וירושלים

אוויר הרים צלול: חודש הרי יהודה וירושלים במסעדת קלארו

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל אוטו אוכל 2023 בירושלים

אוטו אוכל 2023: פסטיבל האוכל של ירושלים חוזר – ובגדול

אירועים ופסטיבלים
איך להכין שוקולטה

איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף

מדריכים וטיפים
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה

ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה

חדשות האוכל
פסטיבל מרקים של קפה פיינברג בחדרה

באו לחמם: קפה פיינברג משיקים פסטיבל מרקים חורפי ומפנק

חדשות האוכל
פלייגראונד - מסעדה ובר יין במלון PLAY מידטאון

בואו לשחק: המסעדה של בוגר משחקי השף נפתחת לקהל הרחב

חדשות האוכל
איך להכין סחלב חם ומנחם לחורף

בול בזמן לחורף: איך מכינים משקה סחלב חם ומנחם בבית

מדריכים וטיפים
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
פסטיבל המרקים של אשדוד 2023

דרום לוהט: פסטיבל המרקים של אשדוד יוצא לדרך

אירועים ופסטיבלים