לימים הקרים: חורף של מרקים מגיע למלון ענבל בירושלים

העונה הקרה והגשומה בפתח וחורף של מרקים חוזר אל מלון ענבל בירושלים עם שלל מרקים מנחמים שיחממו לכם את הגוף והנפש.
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף
פסטיבל המרקים של מלון ענבל חוזר לחמם את החורף | צילום: איתמר גינזבורג

מסורת לא שוברים: עם תחילתה של העונה הקרה והגשומה, מלון ענבל הירושלמי קורא לקהל הרחב להכין את הכפות ולהגיע להתנחם עם שלל מרקים מחממי לב וגוף במסורת השנתית שתערך החל מהיום (27.11) ועד לסוף חודש מרץ.

האירוע הוותיק והמזוהה עם מלון ענבל יציע חורף של מרקים בימים ראשון עד חמישי במתכונת של הגשה עצמית וללא הגבלה במחיר של 87 ש"ח לסועד. בכל יום יוצעו 5 סוגי מרקים משתנים, קטיפתיים, עשירים ומפנקים מתוך מבחר של עשרות מרקים שיוצעו במהלך החורף.

עוד טעימה: כל מה שצריך לדעת על סופלייר – המרקייה הכי לוהטת בתל אביב

עדכונים טעימים למייל!

חורף של מרקים במלון ענבל – חורף 2023-4 – מה יש לזלול?

בין המרקים שיוצעו תוכלו למצוא קלאסיקות כמו מרק בצל ביין ומינסטרונה; תיבולים אסיאתיים מעקצצים בסגנון דלעת אסיאתית עם ג'ינג'ר וחלב קוקוס; מרק בוטנים אפריקאי עם אורז ופפריקה; ניחוחות מקומיים כמו פריקה מעושנת, ארטישוק ירושלמי או סולת, שום וכוסברה ועוד ועוד.

לצד המרקים יוצעו שלל תוספות כמו קרוטונים, גרעיני חמנייה ודלעת, שקדי מרק ומגוון לחמניות ולחמים, טוסטים עם גבינת אמנטל מוקרמת, לחמי מחמצת, פוקאצ'ות בשמן זית מהטאבון, ממרחים טריים ועוד הפתעות.

חורף של מרקים במלון ענבל בירושלים חוזר
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר | צילום: איתמר גינזבורג

מרקים על בסיס תוצרת חקלאית מיישובי העוטף

כל המרקים מבוססים על תוצרת חקלאית מקומית בדגש על חקלאות מיישובי העוטף. מתפוחי אדמה מקיבוץ מגן ובטטות מפרי גן ועד עגבניות ממושב מבטחים, שרי מניר עם וחסות וירק מקיבוץ זיקים.

מלון ענבל מארח בימים אלה אורחים מרחבי הארץ. ממפונים מיישובי קו העימות בצפון, תושבי העוטף ומשלחות סולידריות שמגיעות מרחבי העולם להביע תמיכה בישראל בעת הזו.

חורף של מרקים במלון ענבל | זאב ז'בוטינסקי 3, ירושלים | כשר | ארוחה בסגנון אכול כפי יכולתך ובשירות עצמי ב-87 ש"ח לאדם | ראשון-חמישי 12:00-22:00 | פרטים ב-02-6756666

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ אוכל כורדי של שולה משתולה בתל אביב
שולה משתולה חוזרת לפופ אפ אוכל כורדי בתל אביב
חדשות האוכל
יריד הקינוחים של ירושלים 2022
כמה מתוק: יריד הקינוחים של ירושלים חוזר למתחם התחנה
אירועים ופסטיבלים
מרק עדשים כתומות קלאסי
מתכון למרק עדשים כתומות קלאסי שחובה לנסות
מתכונים
גלידות אלדו החדשות לחורף 2023
חורף איטלקי: טעמנו את הגלידות החדשות של אלדו לעונה הקרה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
מארז עם 2 בקבוקי יין - קברנה סוביניון 2023 יין אדום יבש ושרדונה 2023 יין לבן יבש של יקב תבור עם 2 כוסות יין מהודרות
היינות הכי שווים לפסח 2025 – מה למזוג בכל כוס?
חדשות האוכל
תשכחו מ"היין הקבוע": הכנו לכם את המדריך שיעשה סדר בארבע כוסות עם יינות מומלצים, מארזים מיוחדים ובחירות שלא תצטערו עליהן >>
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
תל אביב מזמינה אתכם לחגיגה מתוקה של עוגות וסיפורים ובתי קפה – עם מופעים, סיורים, תערוכות וסדנאות לכל המשפחה. גולת הכותרת - תחרות עוגת העיר >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
הסודות נחשפים: איך להכין בצל מקורמל כמו השפים
מדריכים וטיפים
עוף צלוי עסיסי ופריך: הרכיב הסודי שמבטיח עור קריספי במיוחד
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל