לזלול - מגזין אוכל ישראלי

השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס

שף ישראל אהרוני יבשל יחד עם השף צ'רלי פדידה ממסעדת זוס החיפאית תפריט ספיישל זוגי בניחוח ים תיכוני לערב פופ אפ אחד בלבד
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד | צילום: יעל בונפיס
שיתוף

אחד מהשפים המוכרים והמוערכים בישראל, שף ישראל אהרוני, יתארח ביום רביעי ה-3.8 במסעדת זוס החיפאית ויבשל יחד עם שף המסעדה צ'רלי פדידה תפריט ספיישל חד פעמי בניחוח ים תיכוני.

עוד טעימה: מסעדת שף חדשה בחיפה – דל מאר

במסגרת ארוחת הפופ אפ הזוגית יוגשו 5 מנות לבחירה והמחיר לארוחה עומד על 359 ש"ח לזוג.

שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס של צ'רלי פדידה – מה בתפריט?

במסגרת הארוחה תוכלו לבחור 2 מנות ראשונות מבין טרטר דג ים עם גספצ'יו עגבניות צהובות ושמן בזיליקום; אקורדיון פילו פריך במילוי ארטישוק, זיתים ועשבים ירוקים ופרפרי סרדינים כבושים במלחי ים עם ברוסקטת פלפלים קלויים ועגבניות שרי צלויות מהטאבון.

ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

בעיקריות תוכלו לטעום בלאק אנגוס צלוי עם שעועית טורקית מהגריל, מחית תפוחי אדמה מתובלת וציר בקר מצומצם אולברק שלם ללא אדרות מהטאבון עם סקורדיליה, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה מוקפצת.

לסיום יוגש קינוח זוגי של עוגת סולת אפויה עם סירופ תבלינים, גבינת מינורי ותאנים מקורמלות או אטריות קדאיף אפויות בסירופ תבלינים ים תיכוני וגבינה מתקתקה.

בנוסף מציעים במסעדת זוס בראנץ' זוגי יווני חדש של השף צ'רלי פדידה שיוגש מדי יום שישי בין השעות 9:30 ל-11:30. במסגרת הבראנץ' תוגש פלטת מייזות זוגית עם 8 סוגי סלטים משתנים בהתאם לחומרי הגלם בשוק, מאפים ים תיכוניים, לחמים וקוקטיילים מרעננים לקיץ במחיר של 149 ש"ח

בראנץ' שישי יווני חדש בזוס
בראנץ' שישי יווני חדש בזוס (צילום: יעל בונפיס)

בין המנות בבראנץ' תמצאו לחם יווני חם מהטאבון עם מגוון של צלחות קטנות וייחודיות כמו סקורדיליה קלאסית; פורל מעושן; שומר מוחמץ; מיני סלט חוריאטיקי; זוקני אפוי וגבינת פטה; כרישה אפיה עם חלמון צלוי למחצה ועוד.

במסעדה השיקו גם תפריט קיץ לשאר ימות השבוע ואף הצטרפו לשירות המשלוחים של וולט עם השקתו בחיפה לפני מספר שבועות.

שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס | מתחם האודיטוריום, שדרות הנשיא 134, חיפה | 3.8 סבב ראשון ב-19:30, סבב שני ב-21:45 | 359 ש"ח לזוג | הזמנת מקומות בטלפון 04-8677783

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת בעתו מארחת את כוכבי משחקי השף

אבק של כוכבים: משתתפי משחקי השף מגיעים לבשל לכם

חדשות האוכל
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

אירועים ופסטיבלים
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
ארוחת הבוקר של מלון קולוני חיפה נפתח לקהל הרחב

בוקר חדש: מלון קולוני חיפה משיק ארוחות בוקר לקהל הרחב

חדשות האוכל
בראנץ' ספרדי לקיץ של בית קנדינוף

בין יפו לספרד: הבראנץ' הקליל של בית קנדינוף לקיץ

חדשות האוכל
מסעדת בר ים בעיר התחתית בחיפה

בר ים: בר-אוכל אינטימי בעיר התחתית בחיפה

חדשות האוכל
הבראנץ' של שף עומר מילר במתחם DNA

בראנץ' & מרקט: שף עומר מילר מגיע לעזריאלי עם בראנץ' יווני

חדשות האוכל
בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין

ברטה: המסעדה החדשה והאישית של אסף גרניט בברלין

חדשות האוכל
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
בראנץ' יווני של גרקו ביץ' תל אביב

גרקו ביץ': בראנץ' יווני אותנטי על חוף הים של תל אביב

חדשות האוכל
תפריט סתיו/חורף בבר האוכל בעתו בחיפה

גשם בְּעִתּוֹ: בר האוכל החיפאי מתחדש בתפריט לימים הקרים

חדשות האוכל