ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
קרדיט תמונה – יעל בונפיס
שיתוף

תוכן עניינים

אחד מהשפים המוכרים והמוערכים בישראל, שף ישראל אהרוני, יתארח ביום רביעי ה-3.8 במסעדת זוס החיפאית ויבשל יחד עם שף המסעדה צ'רלי פדידה תפריט ספיישל חד פעמי בניחוח ים תיכוני.

עוד טעימה: מסעדת שף חדשה בחיפה – דל מאר

במסגרת ארוחת הפופ אפ הזוגית יוגשו 5 מנות לבחירה והמחיר לארוחה עומד על 359 ש"ח לזוג.

שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס של צ'רלי פדידה – מה בתפריט?

במסגרת הארוחה תוכלו לבחור 2 מנות ראשונות מבין טרטר דג ים עם גספצ'יו עגבניות צהובות ושמן בזיליקום; אקורדיון פילו פריך במילוי ארטישוק, זיתים ועשבים ירוקים ופרפרי סרדינים כבושים במלחי ים עם ברוסקטת פלפלים קלויים ועגבניות שרי צלויות מהטאבון.

ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד

בעיקריות תוכלו לטעום בלאק אנגוס צלוי עם שעועית טורקית מהגריל, מחית תפוחי אדמה מתובלת וציר בקר מצומצם אולברק שלם ללא אדרות מהטאבון עם סקורדיליה, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה מוקפצת.

לסיום יוגש קינוח זוגי של עוגת סולת אפויה עם סירופ תבלינים, גבינת מינורי ותאנים מקורמלות או אטריות קדאיף אפויות בסירופ תבלינים ים תיכוני וגבינה מתקתקה.

בנוסף מציעים במסעדת זוס בראנץ' זוגי יווני חדש של השף צ'רלי פדידה שיוגש מדי יום שישי בין השעות 9:30 ל-11:30. במסגרת הבראנץ' תוגש פלטת מייזות זוגית עם 8 סוגי סלטים משתנים בהתאם לחומרי הגלם בשוק, מאפים ים תיכוניים, לחמים וקוקטיילים מרעננים לקיץ במחיר של 149 ש"ח

בראנץ' שישי יווני חדש בזוס
בראנץ' שישי יווני חדש בזוס (צילום: יעל בונפיס)

בין המנות בבראנץ' תמצאו לחם יווני חם מהטאבון עם מגוון של צלחות קטנות וייחודיות כמו סקורדיליה קלאסית; פורל מעושן; שומר מוחמץ; מיני סלט חוריאטיקי; זוקני אפוי וגבינת פטה; כרישה אפיה עם חלמון צלוי למחצה ועוד.

במסעדה השיקו גם תפריט קיץ לשאר ימות השבוע ואף הצטרפו לשירות המשלוחים של וולט עם השקתו בחיפה לפני מספר שבועות.

שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס | מתחם האודיטוריום, שדרות הנשיא 134, חיפה | 3.8 סבב ראשון ב-19:30, סבב שני ב-21:45 | 359 ש"ח לזוג | הזמנת מקומות בטלפון 04-8677783

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס