גירוס קפריסאי של מסעדת זוס - תפריט קיץ 2022
קרדיט תמונה – דניאל לילה

מסעדת זוס החיפאית מתחדשת עם תפריט קיץ בניחוח יווני

מסעדת זוס החיפאית בהובלת השף צ'רלי פדידה משיקה תפריט קיץ חדש עם מנות קלילות ממרכיבים עונתיים וקוקטיילים מיוחדים שיקררו לכם את הלילות החמים
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת זוס בהובלת השף צ'רלי פדידה נפתחה רק בנובמבר האחרון והספיקה להפוך לאחת ממסעדות השף המדוברות בחיפה. כעת משיקים בזוס תפריט קיץ חדש עם מנות קלילות ומרעננות.

עוד טעימה: יומיים של טברנה יוונית במרינה הרצליה

תפריט הקיץ של מסעדת זוס 

תפריט הקיץ של זוס ממשיך בקו של מטבח ישראלי מקומי עם השפעות יווניות וים תיכוניות. בראשונות יתווספו מנות כמו אבטיח צונן במילוי גבינת פטה ונענע לצד גספצ'יו אבטיח וקליפות אבטיח מסוכרות; סלט טיס קתרינה עם עדשים שחורות, סלקים, יוגורט כבשים ודבש ו"סלק ותפוח של קיץ" – קרפצ'יו סלק אדום וסלט תפוחי עץ מתובלים בחומץ תפוחים, דבש וכוכב אניס עם גבינת פטה ואגוזים קלויים.

סלט טיס קתרינה - תפריט קיץ בזוס
סלט טיס קתרינה – תפריט קיץ בזוס (צילום: דניאל לילה)

במנות העיקריות של תפריט הקיץ תמצאו מנות כמו גירוס קפריסאי עם נתחי פרגית, בצל וסלסת עגבניות בפיתה עבודת יד מהטאבון; פלטה מייזה עם 5 מייזות משתנות ולחם מהטאבון; מוסקה קפריסאית עם שכבות של בשר עגל, חצילים, עגבניות, גבינת חלומי וגבינת פטה; לברק אפוי בטאבון במילוי טפנד זיתי קלמטה עם קרם כרובית וירקות קלויים ו"טווס ישראלי" – ,ווריאציה על מעורב ירושלמי עם כבדי עוף, לבבות, נתחי פרגית, בצל, פלפלים אדומים ותפוחי אדמה במעטפת בצק מהטאבון. (75-165 ש"ח)

עוד טעימה: בראנץ' חדש לקיץ במסעדת זוס החיפאית

לקינוח תוכלו לטעום רביולי אננס במילוי קרם מסקרפונה ופסיפלורה או רוואני – עוגת סמולינה ותפוזים אפויה עם גבינת מנורי מקורמלת (38-42 ש"ח)

גירוס קפריסאי של מסעדת זוס - תפריט קיץ 2022
גירוס קפריסאי של מסעדת זוס – תפריט קיץ 2022 | צילום: דניאל לילה

מלבד כל אלו תוכלו לטעום שלל מנות בניחוח יווני ומנות בשר שכבר הפכו למיתולוגיות כמו נתח טומהוק על העצם צלוי באש חיה או בלאק אנגוס 300 גרם.עם רצועות חזה אווז. בנוסף תוכלו ללגום בזוס מתפריט קוקטיילים קיציים של מוש בודניק.

עוד טעימה: נפתחה מסעדת ראסיף 33 של שף חמודי עוקלה

זוס אף הצטרפה לשירות המשלוחים של וולט שהושק בחיפה רק בשבוע שעבר ומציעה גם שם מנות מהתפריט הקבוע כמו ספנקופיתה – מאפה פריך עשוי בצק פילו במילוי תרד מוקפץ, גבינת פטה, ריקוטה, שום וקורנית; גרידס – שרימפס מוקפץ עם שום, תרד, עגבניות, צ׳ילי אדום, אוזו וציר דגים מצומצם וצ'יפורה – פילה דניס צלוי ב 450 מעלות.

מסעדת זוס | שדרות הנשיא 123, חיפה | שני עד שבת 12:00-00:00 | הזמנת מקומות ב-04-8677783 | משלוחים בוולט

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס