יריד הקינוחים של ירושלים 2022
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר ההצלחה של הפעמים הקודמות עם אלפי מבקרים שהגיעו לטעום מבחר של מתוקים, יריד הקינוחים של ירושלים חוזר בפעם השלישית במהדורה סתווית במיוחד בימים רביעי עד שישי, 26-28 באוקטובר במתחם התחנה הראשונה.

עוד טעימה: וזה מה שקרה בפסטיבל הקינוחים של אשדוד

במסגרת הפסטיבל יציעו מאפיות וקונדיטוריות מובחרות מירושלים עשרות קינוחים שונים ומגוונים שמתאימים לכל אחד. מצליאקים, צמחונים וטבעונים ועד לשומרי כשרות. את כל הקינוחים אפשר לאכול במקום או לרכוש הביתה לסוף השבוע.

עוד טעימה: מתכון לספינג' שחייבים לנסות

יריד הקינוחים של ירושלים – מה יש לזלול?

במסגרת יריד הקינוחים של ירושלים (JLM Dessert Fair) במתחם התחנה הראשונה תוכלו לטעום מבחר של קינוחים אישיים או זוגיים לחלוקה של מגוון יצרנים מוערכים בעיר עם ייצוג גם לאופים הביתיים. רשימה מתעדכנת.

קינוחי צנצנת של הודיה מאזוז

קינוחי צנצנת אישיים במגוון טעמים כמו סניקרס, פאי לימון מפורק, גבינה לוטוס, שוקולד מריר-פטל ועוגיות אמסטרדם.

פאדג’ננה של אוראל אפללו

פאדג' מושחת עם מבחר קרמים כמו פאדג' ריבת חלב, קינדר בואנו, אגוזי לוז, אננס, פררו רושה ומרשמלו.

“הוטוק” של אפרת דיין

קינוח קוריאני טבעוני העשוי מבצק מטוגן במילוי סוכר חום, קינמון ושברי אגוזים.

קרם ברולה של לירן כהן, Sweet To Meet

קרם ברולה צרפתי קלאסי עם קרם וניל אפוי בציפוי סוכר מקורמל.

ספינג’ של סמדר רפיעי

ספינג' מטוגן בטעמי לימון, וורדים, פיסטוק, שוקולד או מייפל ובזילוף שמנת

פסטיבל הקינוחים של ירושלים 2022
פסטיבל הקינוחים של ירושלים 2022 | צילום: יח"צ

קיורטושים של Iluz

מאפה השמרים ההונגרי המפורסם בטעם קינמון ובציפוי סוכר מקורמל במילוי שוקולד, גלידת וניל, קצפת ותוספות מושחתות

מיני פאי מבית Ita Pie

עוגות פאי קטנות בטעמי וניל עוגיות, שוקולד צ'יפס, שוקולד קרמל מלוח, קרם לוטוס, חד קרן ועוגת יומולדת. לטבעונים יוצעו מיני פאי אוכמניות או קראמבל תפוחים ויש גם אופציה פרווה בדמות מיני פאי לימונענע מרנג.

בקלאווה פיוז’ן וכתר מלוכה של תהילה באדי Royal Cake

בקלאווה פיוז’ן עם שכבות עלי פילו, פיסטוק טחון וזילופי שנטי שוקולד לבן-ורדים וגם קינוח כתר מלוכה של קרם ברולה חצי קפוא בציפוי שוקולד לבן עם שברי אגוזי לוז קלויים.

קרואסונים מיוחדים של שיר מזרחי

קרואסונים צרפתיים ענקיים וטריים במילויים מושחתים עם ציפויים, קישוטים ותוספות מגוונות לבחירה.

המתוקים של ריקי הודוס

קינוחים אירופאיים קלאסיים ומדויקים כמו סנט הונורה על בסיס בצק עלים בכריכה ידנית ופאי לימון ופטל.

פצצות השוקולד של אלישבע לוי

פצצות שוקולד מריר, חלב או שוקולד לבן במילוי אבקת שוקו ומרשמלו שמכניסים לספל עם חלב או מים רותחים לקבל שוקו ייחודי ומפנק. יש גם גרסא טבעונית או ללא גלוטן.

בראוניז וצ'אנקי מאנקי של אבישג כהן

קוביות בראוניז קינדר עם מטבעות שוקולד לבן וצ’אנקי מאנקי – כדורי סינבון חמים במילוי שוקולד חלב ולבן עם רוטב קרמל מלוח.

טירמיסו ועוגה ברזילאית של "עץ קפה"

טירמיסו במתכון איטלקי משפחתי עם מסקרפונה, עוגיות ושוקולד בציפוי קקאו וגם עוגת גורמה ברזילאית עם שכבות עוגה רכה, קרם קצפת, פירות, אגוזים ושוקולדים

קבאנה בר

קראק פאי קלאסי ומושחת עם קרמל וטופי על בסיס שיבולת שועל.

המתוקים של קרן רלוי

טארט לימונענע-ברולה חמצמץ או פיננסייר פיסטוק עם קרם לימוני.

בריז’ קרפרי

קרפים במבחר טעמים מיוחדים, עם תוספות, רטבים, אגוזים, שוקולדים וספיישלים מפתיעים.

עוגיות אמסטרדם של שיר מזרחי

עוגיות אמסטרדם מושחתות, חמות וגדולות

יריד הקינוחים של ירושלים – JLM Dessert Fair | התחנה הראשונה, ירושלים | רביעי 26.10, 18:00-23:00 | חמישי 27.10, 19:00-00:00 | שישי 28.10, 10:00-15:00 | הכניסה חופשית.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס