סלקים צלויים, פרושוטו ומנטו: מסעדת אריא משיקה תפריט חורף

מסעדת אריא המוערכת של שף מושיקו אברהם מתכוננת לעונה הקרה ומשיקה תפריט חורף עם מנות על בסיס חומרי גלם עונתיים ומקומיים.
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא | צילום: אסף קרלה

מסעדת אריא של השף מושיקו אברהם מתאימה עצמה לאווירת הקרירה ומשיקה תפריט חורף חדש על בסיס חומרי גלם עונתיים עם טעמים וניחוחות מהאדמה והים.

תפריט החורף החדש יוגש בימים שלישי עד שבת החל מהשעה 19:00 לצד מנות אהובות מתפריטים קודמים.

תפריט חורף במסעדת אריא

בין מנות הדגים בתפריט החורף החדש של אריא תמצאו פרוסות דג ים עם קמבוצה הדרים, קושו הדרים ועלי חמציץ; טרטר דג עם ויניגרט חלפיניו ופלפל ירוק מותסס, תפוח ירוק ושמן זית צעיר וצלע אינטיאס מיושנת 25 ימים.

עדכונים טעימים למייל!
צלע אינטיאס - תפריט חורף 2023 במסעדת אריא
צלע אינטיאס – תפריט חורף 2023 במסעדת אריא | צילום: אסף קרלה

עוד תמצאו בתפריט החדש סלקים צלויים גם גסטריק שומר, דואה מצרית וגבינת פרי מגדים; פרושוטו ברווז עם חסה ערבית צלויה וויניגרט צימוק אוזבקי ומנטו – כיסונים מאודים במילוי בשר טלה, בצל לבן וזרעי כמון על יוגורט כבשים ושמן צ'ילי (64-122 ש"ח).

שישברק וצ'יבורק

המנות החדשות יצטרפו למבחר מנות שימשיכו גם אל העונה הקרה. בראשונות תוכלו לטעום למשל שישברק גבינות מלוחות במילוי קישוא וגבינת המאירי עם קציפת יוגורט כבשים; צ׳יבורק טלה מבצק רבוך במילוי בקר, כוסברה וקימל עם סלטון עלים ארומטיים ושקדי עגל על קרם כרוב, ציר בקר, טוויל אורז וזעפרן וצ'יפס קייל

בעיקריות תוכלו לטעום מנות כמו פסטה קלמארי עם רוטב לימונים כבושים, זרעי כוסברה ומנגולד; סטייק כרובית צרובה בחמאה חומה על קציפת כרובית, שקדים קלויים ופירורי לחם מושחמים בסמנה וצלעות טלה על גריל פחמים עם אורז פרסי עשיר, נענע ופטרוזיליה, שקדים, פיסטוק, ורדים מסוכרים וציר טלה.

בחודש אוגוסט האחרון אירח השף מושיקו אברהם במסעדה סדרת ערבי ספיישל בהם בישל עם הדור הבא של השפים הישראלים ארוחות על בסיס חומרי גלם מקומיים עם טאץ' אישי. במסגרת הסדרה התארחו השפים עמרי בר, למי ניפוסי, ירדן שי (קפה אירופה) וגיל דהאן.

באפריל השיקו במסעדת אריא בראנץ' עשיר ומפנק בקונספט ארוחת טעימות בהשראת המטבח הבוכרי והאיראני עם הפרשנות האישית של אברהם.

תפריט חורף במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב | שלישי-שבת החל מ-19:00 | הזמנות בטלפון 03-5296054 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

תפריט לימונים ספיישל במסעדת סילו

מוסיף המון: מסעדת סילו משיקה תפריט ספיישל על טהרת הלימון

חדשות האוכל
קיץ 2024 במסעדת החוף לולי

מה אוכלים השבוע: תפריטי אביב וחידושים מרעננים במסעדות

חדשות האוכל
תפריט סתיו 2022 של קפה אירופה

הופה: קפה אירופה חוגגים עשור עם תפריט צהריים חדש

חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו

ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו

חדשות האוכל

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

אחת ולתמיד: האם צריך לשטוף פטריות לפני השימוש?

מדריכים וטיפים

זה עובד: כך תמנעו מעור של דג להידבק למחבת

מדריכים וטיפים

מה לזלול?