מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא
קרדיט תמונה – אסף קרלה
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת אריא של השף מושיקו אברהם מתאימה עצמה לאווירת הקרירה ומשיקה תפריט חורף חדש על בסיס חומרי גלם עונתיים עם טעמים וניחוחות מהאדמה והים.

תפריט החורף החדש יוגש בימים שלישי עד שבת החל מהשעה 19:00 לצד מנות אהובות מתפריטים קודמים.

תפריט חורף במסעדת אריא

בין מנות הדגים בתפריט החורף החדש של אריא תמצאו פרוסות דג ים עם קמבוצה הדרים, קושו הדרים ועלי חמציץ; טרטר דג עם ויניגרט חלפיניו ופלפל ירוק מותסס, תפוח ירוק ושמן זית צעיר וצלע אינטיאס מיושנת 25 ימים.

צלע אינטיאס - תפריט חורף 2023 במסעדת אריא
צלע אינטיאס – תפריט חורף 2023 במסעדת אריא | צילום: אסף קרלה

עוד תמצאו בתפריט החדש סלקים צלויים גם גסטריק שומר, דואה מצרית וגבינת פרי מגדים; פרושוטו ברווז עם חסה ערבית צלויה וויניגרט צימוק אוזבקי ומנטו – כיסונים מאודים במילוי בשר טלה, בצל לבן וזרעי כמון על יוגורט כבשים ושמן צ'ילי (64-122 ש"ח).

שישברק וצ'יבורק

המנות החדשות יצטרפו למבחר מנות שימשיכו גם אל העונה הקרה. בראשונות תוכלו לטעום למשל שישברק גבינות מלוחות במילוי קישוא וגבינת המאירי עם קציפת יוגורט כבשים; צ׳יבורק טלה מבצק רבוך במילוי בקר, כוסברה וקימל עם סלטון עלים ארומטיים ושקדי עגל על קרם כרוב, ציר בקר, טוויל אורז וזעפרן וצ'יפס קייל

בעיקריות תוכלו לטעום מנות כמו פסטה קלמארי עם רוטב לימונים כבושים, זרעי כוסברה ומנגולד; סטייק כרובית צרובה בחמאה חומה על קציפת כרובית, שקדים קלויים ופירורי לחם מושחמים בסמנה וצלעות טלה על גריל פחמים עם אורז פרסי עשיר, נענע ופטרוזיליה, שקדים, פיסטוק, ורדים מסוכרים וציר טלה.

בחודש אוגוסט האחרון אירח השף מושיקו אברהם במסעדה סדרת ערבי ספיישל בהם בישל עם הדור הבא של השפים הישראלים ארוחות על בסיס חומרי גלם מקומיים עם טאץ' אישי. במסגרת הסדרה התארחו השפים עמרי בר, למי ניפוסי, ירדן שי (קפה אירופה) וגיל דהאן.

באפריל השיקו במסעדת אריא בראנץ' עשיר ומפנק בקונספט ארוחת טעימות בהשראת המטבח הבוכרי והאיראני עם הפרשנות האישית של אברהם.

תפריט חורף במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב | שלישי-שבת החל מ-19:00 | הזמנות בטלפון 03-5296054 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס