סלקים צלויים, פרושוטו ומנטו: מסעדת אריא משיקה תפריט חורף

מסעדת אריא המוערכת של שף מושיקו אברהם מתכוננת לעונה הקרה ומשיקה תפריט חורף עם מנות על בסיס חומרי גלם עונתיים ומקומיים.
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא
מנטו - תפריט חורף חדש במסעדת אריא | צילום: אסף קרלה

מסעדת אריא של השף מושיקו אברהם מתאימה עצמה לאווירת הקרירה ומשיקה תפריט חורף חדש על בסיס חומרי גלם עונתיים עם טעמים וניחוחות מהאדמה והים.

תפריט החורף החדש יוגש בימים שלישי עד שבת החל מהשעה 19:00 לצד מנות אהובות מתפריטים קודמים.

תפריט חורף במסעדת אריא

בין מנות הדגים בתפריט החורף החדש של אריא תמצאו פרוסות דג ים עם קמבוצה הדרים, קושו הדרים ועלי חמציץ; טרטר דג עם ויניגרט חלפיניו ופלפל ירוק מותסס, תפוח ירוק ושמן זית צעיר וצלע אינטיאס מיושנת 25 ימים.

צלע אינטיאס – תפריט חורף 2023 במסעדת אריא | צילום: אסף קרלה

עוד תמצאו בתפריט החדש סלקים צלויים גם גסטריק שומר, דואה מצרית וגבינת פרי מגדים; פרושוטו ברווז עם חסה ערבית צלויה וויניגרט צימוק אוזבקי ומנטו – כיסונים מאודים במילוי בשר טלה, בצל לבן וזרעי כמון על יוגורט כבשים ושמן צ'ילי (64-122 ש"ח).

שישברק וצ'יבורק

המנות החדשות יצטרפו למבחר מנות שימשיכו גם אל העונה הקרה. בראשונות תוכלו לטעום למשל שישברק גבינות מלוחות במילוי קישוא וגבינת המאירי עם קציפת יוגורט כבשים; צ׳יבורק טלה מבצק רבוך במילוי בקר, כוסברה וקימל עם סלטון עלים ארומטיים ושקדי עגל על קרם כרוב, ציר בקר, טוויל אורז וזעפרן וצ'יפס קייל

בעיקריות תוכלו לטעום מנות כמו פסטה קלמארי עם רוטב לימונים כבושים, זרעי כוסברה ומנגולד; סטייק כרובית צרובה בחמאה חומה על קציפת כרובית, שקדים קלויים ופירורי לחם מושחמים בסמנה וצלעות טלה על גריל פחמים עם אורז פרסי עשיר, נענע ופטרוזיליה, שקדים, פיסטוק, ורדים מסוכרים וציר טלה.

בחודש אוגוסט האחרון אירח השף מושיקו אברהם במסעדה סדרת ערבי ספיישל בהם בישל עם הדור הבא של השפים הישראלים ארוחות על בסיס חומרי גלם מקומיים עם טאץ' אישי. במסגרת הסדרה התארחו השפים עמרי בר, למי ניפוסי, ירדן שי (קפה אירופה) וגיל דהאן.

באפריל השיקו במסעדת אריא בראנץ' עשיר ומפנק בקונספט ארוחת טעימות בהשראת המטבח הבוכרי והאיראני עם הפרשנות האישית של אברהם.

תפריט חורף במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב | שלישי-שבת החל מ-19:00 | הזמנות בטלפון 03-5296054 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה
חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה
חדשות האוכל
בראנץ' פתיחת שולחן בלאונג' דה פקטו
5 בראנצ'ים חדשים באווירה לוהטת לקיץ 2024
חדשות האוכל
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
תפריט תותים של מקס ברנר - חורף 2024
חדשות האוכל לחורף: תבשילים, קינוחים ומפרגנים למילואים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
טיפ מתוק: איך ממיסים שוקולד במיקרוגל בדרך הנכונה
טיפים למטבח
מבריק בכל פעם: איך לנקות כיור מטבח בקלות ובמהירות
טיפים למטבח
המדריך לבשלן: איך להכין ביצה רכה עם חלמון קרמי בדיוק במידה
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל