מסעדת אריא של השף מושיקו אברהם מתאימה עצמה לאווירת הקרירה ומשיקה תפריט חורף חדש על בסיס חומרי גלם עונתיים עם טעמים וניחוחות מהאדמה והים.
תפריט החורף החדש יוגש בימים שלישי עד שבת החל מהשעה 19:00 לצד מנות אהובות מתפריטים קודמים.
תפריט חורף במסעדת אריא
בין מנות הדגים בתפריט החורף החדש של אריא תמצאו פרוסות דג ים עם קמבוצה הדרים, קושו הדרים ועלי חמציץ; טרטר דג עם ויניגרט חלפיניו ופלפל ירוק מותסס, תפוח ירוק ושמן זית צעיר וצלע אינטיאס מיושנת 25 ימים.
עוד תמצאו בתפריט החדש סלקים צלויים גם גסטריק שומר, דואה מצרית וגבינת פרי מגדים; פרושוטו ברווז עם חסה ערבית צלויה וויניגרט צימוק אוזבקי ומנטו – כיסונים מאודים במילוי בשר טלה, בצל לבן וזרעי כמון על יוגורט כבשים ושמן צ'ילי (64-122 ש"ח).
שישברק וצ'יבורק
המנות החדשות יצטרפו למבחר מנות שימשיכו גם אל העונה הקרה. בראשונות תוכלו לטעום למשל שישברק גבינות מלוחות במילוי קישוא וגבינת המאירי עם קציפת יוגורט כבשים; צ׳יבורק טלה מבצק רבוך במילוי בקר, כוסברה וקימל עם סלטון עלים ארומטיים ושקדי עגל על קרם כרוב, ציר בקר, טוויל אורז וזעפרן וצ'יפס קייל
בעיקריות תוכלו לטעום מנות כמו פסטה קלמארי עם רוטב לימונים כבושים, זרעי כוסברה ומנגולד; סטייק כרובית צרובה בחמאה חומה על קציפת כרובית, שקדים קלויים ופירורי לחם מושחמים בסמנה וצלעות טלה על גריל פחמים עם אורז פרסי עשיר, נענע ופטרוזיליה, שקדים, פיסטוק, ורדים מסוכרים וציר טלה.
בחודש אוגוסט האחרון אירח השף מושיקו אברהם במסעדה סדרת ערבי ספיישל בהם בישל עם הדור הבא של השפים הישראלים ארוחות על בסיס חומרי גלם מקומיים עם טאץ' אישי. במסגרת הסדרה התארחו השפים עמרי בר, למי ניפוסי, ירדן שי (קפה אירופה) וגיל דהאן.
באפריל השיקו במסעדת אריא בראנץ' עשיר ומפנק בקונספט ארוחת טעימות בהשראת המטבח הבוכרי והאיראני עם הפרשנות האישית של אברהם.
תפריט חורף במסעדת אריא | נחלת בנימין 66, תל אביב | שלישי-שבת החל מ-19:00 | הזמנות בטלפון 03-5296054 ובאתר