פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים
קרדיט תמונה – דניאל לילה

שישי שום: פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים

מאפיית לחמים מתגייסת למען ענף השום הישראלי עם Garlic Friday - פופ אפ שום עם מאפים, ממרחים ורטבים שמריחים למרחוק (בקטע טוב)
שיתוף

תוכן עניינים

מאפיית לחמים הוותיקה תארח בשישי הקרוב (18.11) פופ אפ מיוחד שכולו מחווה לשום הישראלי עם שפע של מאפים, ממרחים ורטבים על טהרת השום.

הפופ אפ בשיתוף היזמיות רינת צדוק ודנה סידס הוא חלק מפרויקט העלאת המודעות למשבר החריף בו מצוי שוק השום הישראלי בשנים האחרונות והתגייסות לתמיכה בחקלאים ומגדלי שום מקומיים.

במסגרת Garlic Friday במאפיית לחמים סניף החשמונאים יוכלו המבקרים לטעום ולרכוש הביתה מגוון של מוצרים וחומרי גלם איכותיים על טהרת שום ישראלי טרי.

עוד טעימה: הכל על פסטיבל הקרואסונים של לחמים

פופ אפ שישי שום במאפיית לחמים – מה בתפריט?

בין השאר תוכלו לטעום בפופ אפ השום הישראלי של מאפיית לחמים פוקאצ'ת שום קונפי עם טימין, קממבר, דבש ופלפל שחור, לרכוש שום קונפי טרי או ממרח סקורדיליה יווני עם שום, שקדים ושמן זית; חמאת שום עם פטרוזיליה, כוסברה ושמיר; רוטב שמן זית עם שום וכוסברה ועוד (19-40 ש"ח).

Garlic Friday במאפיית לחמים חשמונאים
Garlic Friday במאפיית לחמים חשמונאים | צילום: דניאל לילה

בחג הסוכות האחרון נערך בקפה אסיף בתל אביב ספיישל עם מבחר מנות על טהרת השום הישראלי בפרשנות אישיות של שפיות ובשלניות ישראליות ביניהן נועה לוי, רינת צדוק; מיכל וקסמן ועוד רבות וטובות.

שוק השום הישראלי מצוי במשבר מתמשך בשנים האחרונות, בין השאר בעקבות ירידה משמעותית באיכות הגידולים, בעיקר בגלל רגישות לווירוסים בנוסף לביטול מכסי המגן על שום מיובא מסין שהפך את הגידול ללא כלכלי.

Garlic Friday – פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים | החשמונאים 103 תל אביב | שישי 18.11, 08:00-14:00 | מומלץ להגיע מוקדם

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.

כתבות בשבילך

חבל לפספס