לזלול - מגזין אוכל ישראלי

שישי שום: פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים

מאפיית לחמים מתגייסת למען ענף השום הישראלי עם Garlic Friday - פופ אפ שום עם מאפים, ממרחים ורטבים שמריחים למרחוק (בקטע טוב)
פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים
פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים | צילום: דניאל לילה
שיתוף

מאפיית לחמים הוותיקה תארח בשישי הקרוב (18.11) פופ אפ מיוחד שכולו מחווה לשום הישראלי עם שפע של מאפים, ממרחים ורטבים על טהרת השום.

הפופ אפ בשיתוף היזמיות רינת צדוק ודנה סידס הוא חלק מפרויקט העלאת המודעות למשבר החריף בו מצוי שוק השום הישראלי בשנים האחרונות והתגייסות לתמיכה בחקלאים ומגדלי שום מקומיים.

במסגרת Garlic Friday במאפיית לחמים סניף החשמונאים יוכלו המבקרים לטעום ולרכוש הביתה מגוון של מוצרים וחומרי גלם איכותיים על טהרת שום ישראלי טרי.

עוד טעימה: הכל על פסטיבל הקרואסונים של לחמים

פופ אפ שישי שום במאפיית לחמים – מה בתפריט?

בין השאר תוכלו לטעום בפופ אפ השום הישראלי של מאפיית לחמים פוקאצ'ת שום קונפי עם טימין, קממבר, דבש ופלפל שחור, לרכוש שום קונפי טרי או ממרח סקורדיליה יווני עם שום, שקדים ושמן זית; חמאת שום עם פטרוזיליה, כוסברה ושמיר; רוטב שמן זית עם שום וכוסברה ועוד (19-40 ש"ח).

Garlic Friday במאפיית לחמים חשמונאים
Garlic Friday במאפיית לחמים חשמונאים | צילום: דניאל לילה

בחג הסוכות האחרון נערך בקפה אסיף בתל אביב ספיישל עם מבחר מנות על טהרת השום הישראלי בפרשנות אישיות של שפיות ובשלניות ישראליות ביניהן נועה לוי, רינת צדוק; מיכל וקסמן ועוד רבות וטובות.

שוק השום הישראלי מצוי במשבר מתמשך בשנים האחרונות, בין השאר בעקבות ירידה משמעותית באיכות הגידולים, בעיקר בגלל רגישות לווירוסים בנוסף לביטול מכסי המגן על שום מיובא מסין שהפך את הגידול ללא כלכלי.

Garlic Friday – פופ אפ שום ישראלי במאפיית לחמים | החשמונאים 103 תל אביב | שישי 18.11, 08:00-14:00 | מומלץ להגיע מוקדם

Picture of שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
איך להוריד ריח של שום מהידיים

איך להוריד ריח של שום מהידיים – השיטות המובילות

מדריכים וטיפים
איך לקלף שום במהירות - כל השיטות

איך לקלף שום במהירות: השיטות המובילות – מדורגות

מדריכים וטיפים
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

אירועים ופסטיבלים
איך לנקות כותש שום

הטיפ המפתיע לניקוי כותש שום שיחסוך לכם שפשופים ותסכול

מדריכים וטיפים
איך לשמור על שום טרי לאורך זמן

המדריך השלם: איך לשמור על שום טרי לאורך זמן

מדריכים וטיפים
איך לטגן שום בלי לשרוף אותו

הסודות של השפים: איך לטגן שום בלי לשרוף אותו

מדריכים וטיפים