פסטיבל הבירה בירושלים 2022
קרדיט תמונה – עידו ניתאי
שיתוף

תוכן עניינים

פסטיבל הבירה בירושלים חוזר במהדורת 2022 לגן העצמאות ברביעי וחמישי (6-7.7) עם יותר מ-150 בירות של מותגים בינלאומיים, מגוון מבשלות בוטיק מקומיות ובירות שנרקחו במיוחד לפסטיבל.

עוד טעימה: כל מה שצריך לדעת על פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים
ופסטיבל הקינוחים חוזר לירושלים

הפסטיבל שיתקיים בעיר הבירה בפעם ה-17, יציע גם דוכני אוכל, אקססוריז והופעות חיות של שוטי הנבואה, נונו, מרסדס בנד, טונה, Garden City Movement והיהודים. את שני הערבים ינחה הסטנדאפיסט גדי וילצ’רסקי.

פסטיבל הבירה בירושלים 2022 – מה בתפריט?

בין המבשלות והבירות הבולטות בפסטיבל אפשר לציין את מבשלת אלכסנדר עם בירות הקראפט הידועות שלה; בירבזאר שיציעו גם סיידרים אלכוהוליים מסקרנים כמו לימונענע או תפוח-רימון; מבשלת שפירא שצפויה להשיק בפסטיבל הבירה בירושלים בירה קיצית במהדורה מוגבלת ומותאמת לימים החמים ומבשלת שריגים שתציע בירה בהירה שנרקחה במיוחד לפסטיבל, טריפל בלגית 11% מסדרת עמק האלה.

בין המשתתפים הבינלאומיים נציין את מבשלת קרומבאכר, מבשלת הבירה הפרטית הגדולה בגרמניה ואת בירה בנדיקטר שבושלה לראשונה במנזר בחבל בוואריה עוד בשנת 1609.

עוד במשתתפים בפסטיבל הבירה בירושלים 2022: קוסטריצר, ג'מס, Trappe La, קרומבכר, האטצ', ביטבורגר, בנדקטינר, שבט, הגיבור, לף, Lager Wilder, בלאק ג'אק, צאנג, בהינדי, סטלה ארטואה, רייזל, מלכת העמק, הוגרדן, בירה עשר, רונן, דארק מאטר, גאלגר, עמק האלה, וויטני ופרשר דרופ.

פסטיבל הבירה בירושלים
פסטיבל הבירה בירושלים (צילום: עידו ניתאי)

בירה נוספת וראויה לציון במיוחד היא זו של בירה קדימה, הבירה החברתית הראשונה בישראל שמיוצרת על ידי בעלי מוגבלויות בשיתוף פעולה עם עמותת צעד קדימה בירושלים.

מחיר הכניסה לפסטיבל עומד על 90 ש"ח במכירה מוקדמת ומחירי הבירות בפסטיבל יעמדו על עד 22 ש"ח לשליש בירה ועד 27 ש"ח לחצי, ניתן לרכוש כוס רב פעמית עם קליפס נשיאה ב-8 ש"ח.

כמובן שעם כל הבירה הזו צריך גם אוכל טוב. בדוכני האוכל בפסטיבל תוכלו לזלול סמבוסק במוסד הירושלמי מפגש השיח, בשרים מעושנים של טרייגר, שווארמה טבעונית משוק מחנה יהודה, טורטיות של טרנטינו, המבורגרים של שגב ועוד רבים וטובים.

פסטיבל הבירה בירושלים 2022 | 7-6 ביולי משעה 18:00 | 90 ש"ח | גן העצמאות, ירושלים | פרטים והזמנת כרטיסים באתר הפסטיבל | הגשה או מכירה באירוע מעל מגיל 18.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס