מסעדת מארי של שף אביב משה
קרדיט תמונה – אמיר מנחם
שיתוף

תוכן עניינים

הפרויקט החדש של שף אביב משה בשיתוף המסעדן איציק רוסו לא מפחד לשדר יוקרה ושפע גם בתקופה הזו. מארי (Maree) היא מסעדת רופטופ כשרה וגדולה שמשתרעת על לא פחות מ-900 מ"ר על גג מלון וורט (Vert) בנתניה ומשקיפה על חוף הים של העיר.

עוד טעימה: מסעדת פופה הכשרה של שף אביב משה
מסעדת מנרה הכשרה של שף נמרוד הדס בתל אביב

מארי מחולקת לכמה אגפים כשבמרכזה ממוקם מטבח פתוח 360 מעלות שמאפשר לכל הסועדים לצפות בהכנת המנות בזמן הארוחה. המקום מוגדר כ"סקיי לאונג" ומתיימר להעניק חווית אירוח קולינרית כוללת מהודרת אך לא מחייבת.

מסעדת מארי לאונג' בר – גורמה על חוף הים

התפריט של מארי מציע מנות קטנות כמו טרטר טונה על ברוסקטה עם טחינה, ביצה רכה וקרם שקדים (72 ש"ח, קרפצ'יו טונה עם סורבה חרדל ושומשום קלוי (68 ש"ח) סשימי דג עם ויניגרט מטבוחה. (72 ש"ח) כבד אווז, פופקוצ׳אי וקרמבל לימון (98 ש"ח) ועוד.

עוד טעימה: על פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש

מסעדת מארי של שף אביב משה
מסעדת מארי של שף אביב משה | צילום: אמיר מנחם

במנות העיקריות תמצאו מנות בשרים ודגים כמו פילה לברק עם ניוקי תפוחי אדמה וראגו פטריות (138 ש"ח) סוכריות בטטה עם קרם שומר וקראמבל זעתר (78 ש"ח) עוד.

בקינוחים מציעים במארי מילפיי תות מפורק, פנקוטה וניל עם זרעי כוסברה ועוד.

עוד טעימה: מסעדת המקדש נפתחת מחדש בפתח תקווה

פנקוטה וניל של מארי
פנקוטה וניל של מארי / אמיר מנחם

מארי פתוחה בשלבי ההרצה בימי חול בשעות הערב בלבד ובשבת החל מאחת בצהריים (המסעדה פתוחה בשבת כהחרגה כמסעדת בית מלון ושומרת על כשרותה עם הגשת טאפאס קרים בלבד).

עוד טעימה: גריל בר צפון – מסעדת גריל כשרה של יקי כביר

מסעדת מארי לאונג' בר

כתובת: מלון Lagoon Vert נתניה, קומה 15.

שעות פתיחה: ראשון-חמישי 18:30-23:30, שישי 13:00-19:00, שבת 13:00-23:30.

טלפון: 09-7410909

כשר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס