אביב משה פותח את מסעדת מארי הכשרה בנתניה

שף אביב משה משיק את מסעדת מארי עם לאונג' בר עצום מימדים המציע מנות קלילות ועיקריות גורמה כשרות באווירה רומנטית על חוף ימה של נתניה.
מסעדת מארי של שף אביב משה
מסעדת מארי של שף אביב משה | צילום: אמיר מנחם

הפרויקט החדש של שף אביב משה בשיתוף המסעדן איציק רוסו לא מפחד לשדר יוקרה ושפע גם בתקופה הזו. מארי (Maree) היא מסעדת רופטופ כשרה וגדולה שמשתרעת על לא פחות מ-900 מ"ר על גג מלון וורט (Vert) בנתניה ומשקיפה על חוף הים של העיר.

עוד טעימה: מסעדת פופה הכשרה של שף אביב משה
מסעדת מנרה הכשרה של שף נמרוד הדס בתל אביב

מארי מחולקת לכמה אגפים כשבמרכזה ממוקם מטבח פתוח 360 מעלות שמאפשר לכל הסועדים לצפות בהכנת המנות בזמן הארוחה. המקום מוגדר כ"סקיי לאונג" ומתיימר להעניק חווית אירוח קולינרית כוללת מהודרת אך לא מחייבת.

מסעדת מארי לאונג' בר – גורמה על חוף הים

התפריט של מארי מציע מנות קטנות כמו טרטר טונה על ברוסקטה עם טחינה, ביצה רכה וקרם שקדים (72 ש"ח, קרפצ'יו טונה עם סורבה חרדל ושומשום קלוי (68 ש"ח) סשימי דג עם ויניגרט מטבוחה. (72 ש"ח) כבד אווז, פופקוצ׳אי וקרמבל לימון (98 ש"ח) ועוד.

עוד טעימה: על פסטיבל האוכל הכשר בבית שמש

מסעדת מארי של שף אביב משה | צילום: אמיר מנחם

במנות העיקריות תמצאו מנות בשרים ודגים כמו פילה לברק עם ניוקי תפוחי אדמה וראגו פטריות (138 ש"ח) סוכריות בטטה עם קרם שומר וקראמבל זעתר (78 ש"ח) עוד.

בקינוחים מציעים במארי מילפיי תות מפורק, פנקוטה וניל עם זרעי כוסברה ועוד.

עוד טעימה: מסעדת המקדש נפתחת מחדש בפתח תקווה

פנקוטה וניל של מארי / אמיר מנחם

מארי פתוחה בשלבי ההרצה בימי חול בשעות הערב בלבד ובשבת החל מאחת בצהריים (המסעדה פתוחה בשבת כהחרגה כמסעדת בית מלון ושומרת על כשרותה עם הגשת טאפאס קרים בלבד).

עוד טעימה: גריל בר צפון – מסעדת גריל כשרה של יקי כביר

מסעדת מארי לאונג' בר

כתובת: מלון Lagoon Vert נתניה, קומה 15.

שעות פתיחה: ראשון-חמישי 18:30-23:30, שישי 13:00-19:00, שבת 13:00-23:30.

טלפון: 09-7410909

כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת פופה הכשרה של השף אביב משה
כשרה עם סטייל: מסעדת פופה של אביב משה נפתחת לקהל הרחב
חדשות האוכל
HBB חביבי המבורגר - מסעדת המבורגרים חדשה בגדרה
יא חביבי: מסעדת המבורגרים חדשה מגיעה לגדרה
חדשות האוכל
מסעדת דבורה הכשרה של אייל שני
נפתחה מסעדת דבורה הכשרה של שף אייל שני
חדשות האוכל
ארוחת טעימות הודית במסעדת מילה
מילה שלו: שף יהונתן שרביט משיק ארוחת טעימות הודית קלאסית
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
מבולבלים מול מדף היינות? אספנו את כל היינות הישראליים המומלצים לחגים. מיינות בוטיק פורצי דרך ועד לבחירות שוות לכל כיס, הגיע הזמן למזוג נכון >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך לא חשבנו על זה? השיטה לסינון פסטה שמשגעת את הרשת
טיפים למטבח
השיטה שעובדת: זו הדרך לרכך חמאה בלי להמיס אותה
טיפים למטבח
לא מה שחשבתם: כמה פירות מומלץ לאכול ביום?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל