היי דרומה: סיורים קולינריים טעימים לחנוכה ברחבי הנגב

הרשות לפיתוח הנגב משיקה סדרת סיורים קולינריים מרתקים עם מבחר טעימות, סיפורים, סדנאות והדרכות בכפרים וערים מרכזיות בדרום הארץ.
סיורים קולינריים בנגב ב-20 ש"ח
סיורים קולינריים בנגב ב-20 ש"ח | צילום: יאיר גולן

במהלך כל חודש דצמבר תערוך "נגב טור" של הרשות לפיתוח הנגב מבחר של סיורים קולינריים ברחבי הדרום במחירים מסובסדים ונוחים של 20 ש"ח למשתתף.

כל אחד מהסיורים המודרכים בערי הנגב יתמקד באזור ספציפי עם מאפייניו הייחודיים ויאפשר למשתתפים לחוות את המקום, העדות והתרבויות השונות בצורה האולטימטיבית תוך כדי טעימות במבחר בתי אוכל מקומיים ומפגש עם האנשים והסיפורים של הנגב בצורה בלתי אמצעית.

עוד טעימה: על פסטיבל התרבות והאוכל של באקה אל גרביה

עדכונים טעימים למייל!

עד כמה התקיימו החודש סיורים קולינריים מגוונים בשדרות, סיור חנוכיות בשכונה ה' בבאר שבע, סיור ממתקים בעיר רהט, סיור אוכל ללא גלוטן ועוד. הנה כמה אירועים מומלצים שאספנו שעוד אפשר וכדאי להזמין אליהם כרטיסים באתר נגב טורס.

עוד טעימה: איך להכין ספינג' מושלם

בין המחבתות- סיור מטוגנים בירוחם

סיור אל ההיסטוריה, הריחות והטעמים של הסופגניות והספינג'ים דרך עיניה של התרבות המזרחית המסורתית של העיר ירוחם כולל סדנאות הכנה מעשיות ושלל מתכונים וסיפורים בהדרכת עמותת תיירות ירוחם.

נקודת מפגש: כולנא ירוחם | 21.12 9:30 ו-11:30 | משך הסיור כשעתיים

השבט שלי ואני – סיור טעימות בלקיה

סיור טעימות בלקיה בהדרכת אנשארח אבו עאמר, נשואה ואמא ל-5 ילדים שחיה כל חייה בכפר. אנשארח תספר על חומרי הגלם של החברה הבדואית לצד טעימות זיתים מהמסיק האחרון, פיתות חמות מהסאג' ופריסת בוקר בדואית אותנטית קינוח מסורתי ומשקה תמר הינדי.

נקודת מפגש: הכניסה ללקיה | 9.12, 30.12 | משך הסיור כשעתיים

סיורי טעימות קולינריים בנגב | צילום: רגב כלף

מעוז שוק – סיור חנוכה בשוק באר שבע

סיור מיוחד לחנוכה בשוק של באר שבע בו יכירו המשתתפים את סמטאות השוק, את הדוכנים הייחודיים ואת הטעמים והריחות של האזור משמן זית וזיתים מובחרים ועד לסופגניות חמות ומתוקות.

נקודת מפגש: תכשיטי חביב, השוק העירוני באר שבע | 21.12, 23.12 | הדרכה של I LOVE BASH | משך הסיור כשעתיים

דימְיוֹנה: סיור טעימות בדימונה

סיור טעימות חגיגי בדימונה שעוקב אחר ההיסטוריה של מייסדי העיירה בשילוב טעימות מכור ההיתוך שנוצר בעיר לאורך השנים. בין השאר יטעמו המשתתפים ספינג' עבודת יד, בטטה ווארה הודית ומבחר של מאפים בוכריים.

הסיורים נערכים בשיתוף עיריית ומתנ"ס דימונה על ידי המדריך גל גרינברג.

נקודת מפגש: צלילי מדבר, שד' הנשיא 1, דימונה | שישי 30.12, 9:00 ו-11:30 | משך הסיור כשעתיים

עוד טעימה: קונדיטוריית המתוקים של פולה מדימונה חוגגת יום הולדת

הסיור הטבעוני והצבעוני בשכונה ד'

סיור טעימות טבעוני ייחודי של המדריכים עומר שוורצפוקס ואיצק פרס בשכונה ד' בבאר שבע בשילוב סיפורים ישנים ומרתקים שיסתיים באזור הבילויים ברחוב רינגלבלום עם ארוחה במסעדה הטבעונית המובילה בעיר, אוכל הודי מעולה וחומוס למביני עניין בלבד.

נתהלך בין רחובותיה של שכונה ד' ונגיע עד לאזור רחוב רינגלבלום שוקק מקומות הבילוי וההסעדה.

נקודת מפגש – מועדון נעורים, באר שבע | חמישי-שישי 29.12 16:30, 19:30 | 30.12 10:00 | משך הסיור כשעתיים

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
איך לחמם לביבות תפוחי אדמה
לוהטות ופריכות: זו השיטה שעובדת לחימום לביבות מאתמול
מדריכים וטיפים
ביס שדרותי - פסטיבל אוכל בשדרות
ביס שדרותי: לאכול טוב ולתמוך במסעדות של שדרות
אירועים ופסטיבלים
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"
או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022
חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2020
חנוכה 2020: הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
לבן, בסמטי או מלא: כמה מים צריך להוסיף לאורז?
מדריכים וטיפים
עשו זאת בעצמכם: איך לגדל אבוקדו בבית?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל