נטפליקס פותחת מסעדת פופ אפ
קרדיט תמונה – Unsplash

נטפליקס מציגה: מסעדת פופ אפ מהסרטים עם השפים הגדולים

ענקית הסטרימינג נטפליקס פותחת לראשונה בתולדותיה מסעדת פופ אפ מיוחדת עם מנות של השפים והבשלנים הגדולים מתוכניות האוכל של הרשת
שיתוף

תוכן עניינים

השבוע זה קורה – נטפליקס פותחת לראשונה בתולדותיה מסעדת פופ אפ חדשה שתגיש מבחר מנות של מיטב שפים, בשלנים, קונדיטורים ומיקסולוגים פופולריים מתוכניות האוכל של החברה כמו שולחן השף, איירון שף ועוגה או לא עוגה.

מסעדת נטפילקס בייטס (Netflix Bites) צפויה לפתוח שעריה ביום שישי הקרוב (30.6) בבית המלון Short Stories במערב הוליווד בלוס אנג'לס ולהציע תפריט טעימות המבוסס על מנות של שפים כמו קורטיס סטון מאיירון שף, רודני סקוט משולחן השף: על הגריל ונאדיה חוסיין מלאפות עם נאדיה.

עוד יככבו בתפריט דומיניק קרן משולחן השף, מינג צאי מאיירון שף, אן קים משולחן השף: פיצה וקינוחים של ז'אק טורס מ"הצלחתי!". לצד המנות יוגש תפריט משקאות עם דרינקים וקוקטיילים של פרנקי סולריק וג'ולי ריינר ממערבבים: אלופי המשקאות ועוד מיקסולוגים מומחים.

מנטפליקס נמסר עם ההשקה כי "נטפליקס היא בית לתוכניות אוכל אהובות, מתעודה ועד לתחרויות בישול. נטפליקס בייטס מעניק חוויה למעריצים שיוכלו כעת לחוות את תכניות האוכל האהובות במציאות ואת השפים המוכרים שיעוררו את החזון לחיים ויציעו מבחר מנות מיתולוגיות".

זו לא הפעם הראשונה שנטפליקס מתנסה באטרקציות פיזיות כמחווה לתוכניות הרשת. בשנים האחרונות השיקו בחברה חוויות אינטראקטיביות שונות ברחבי העולם המבוססות על סדרות אהובות כמו דברים מוזרים, ברידג'רטון ומשחקי הדיונון.

בשנה שעברה גם הושקו גלידה בטעם בצל לרגל השקת הסרט רצח כתוב היטב 2: תעלומה יוונית וגלידה בשיתוף בן אנד ג'ריס – נטפליקס אנד צ'ילד.

המסעדה החדשה היא למעשה הפעם הראשונה שחברת הסטרימינג הענקית נכנסת גם לתחום ההסעדה, בנתיים רק לפופ אפ לזמן מוגבל אך אם הפרויקט יוכתר בהצלחה ייתכן וישקלו בחברה להקים נקודות קבועות ומסעדות נוספות.

ביום שישי הקרוב (30.6) צפויה לעלות לשירות גם העונה החדשה והשנייה במספר של שעשועון האוכל המדובר עוגה או לא עוגה בה המתחרים צריכים לנחש בעזרת חוש הראייה בלבד האם מוצרים מעוצבים שמוצגים להם מנעליים ותיקים ועד לאסלות הם עוגה או לא.

מסעדת הפופ אפ נטפליקס בייטס צפויה להישאר פתוחה שבעה ימים בשבוע עד לתחילת חודש אוגוסט בין השעות 17:00-22:00 כשבסופי השבוע יוצע גם תפריט בראנץ' מיוחד בין 10:00:14:00. אם אתם זריזים וספונטניים אולי עוד תוכלו להזמין שולחן למסעדה באתר הרשמי.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
מערכת לזלול

מערכת לזלול

כתבי המערכת הם זללנים מלאי תשוקה לכל מה שטעים. כמי שמאמינים בכוחו של האוכל לחבר בין אנשים וליצור זיכרונות בלתי נשכחים, הצוות נחוש לשתף עם הקוראים את אהבתו לאין ספור טעמים. ממדריכים וטיפים לבישול ואפייה למתכונים מעוררי תיאבון. מחדשות קולינריות מסביב לעולם ועד לאירועים ולטרנדים הקולינריים שאסור לפספס

כתבות בשבילך

חבל לפספס