הולה הולה - מסעדת שף כשרה בשוק הכרמל
קרדיט תמונה – דור כחלון
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדה כשרה נוספת נפתחת בקול תרועה בתל אביב והפעם בסמטאות שוק הכרמל שלא מפסיק לחדש ולהתפתח קולינרית בשנים האחרונות.

עוד טעימה: מסעדת דגים כשרה של השף נמרוד הדס נפתחה בתל אביב
וערבי הספיישל עם שפים אורחים מגיעים למסעדת מרלוזה
ומה תמצאו במארזי הקוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

הולה הולה (Ola Ola) של השף שקד פחימה היא מסעדה שף כשרה עם תפריט חלבי שמתמקד במנות דגים טריים מהים התיכון, ירקות מקומיים וגבינות איכותיות. היא ממוקמת לא רחוק ממסעדתו השנייה של פחימה, דואה, מסעדה בשרית וכשרה גם כן שנפתחה לפני מספר חודשים.

עוד טעימה: מסעדת בשרים כשרה חדשה בצפון תל אביב
וגם – נפתחה מסעדת פופה הכשרה של שף אביב משה

בשונה מרוב הדוכנים והמסעדות באזור, הולה הולה צפויה להיות פתוחה גם בשעות הערב לשמחתם של המבלים בסביבה.

הולה הולה – מסעדת שף כשרה – מה בתפריט?

הולה הולה - מסעדה כשרה של שף שקד פחימה (צילום: דור כחלון)
הולה הולה – מסעדה כשרה של שף שקד פחימה (צילום: דור כחלון)

מלבד דגים, תוכלו למצוא בתפריט גם פסטות טריות, סלטים מיוחדים וקינוחים תוצרת בית. לפתיח תוכלו לנשנש זיתים, שקדים קלויים או עלי גפן על מצע קרם פרש (15-37 ש"ח).

בראשונות מציעים בהולה הול המנות כמו פוקאצ'ה מהטאבון עם זעתר, אורגנו ושמן בלסמי; הבוראטה של שקד עם עגבניות שרי צבעוניות, בלסמי מצומצם ובזיליקום; סולט הולה הולה עם ירקות שוק, זיתי קלמטה וגבינת "המאירי"; טרטר דג מוסר ים עם גבינה לבנה, סומק, נענע, עירית, צ׳ילי אדום ושמן ירוק או אסאדו של בטטה על מצע קרם פרש, גרידת לימון, רוטב פונדו צרפתי ואגוזים (29-68 ש"ח).

עוד בתפריט מנות בינוניות כמו פיש אנד צ'יפס מדג קוד בטמפורה ורוטב טרטר; שווארמה דג על מצע של יוגורט ועמבה וכרובית פונדו עם פרמז’ן ומיקרו שיסו (47-61 ש"ח)

בעיקריות תוכלו לטעום מנות שף כמו ריזוטו מחמש סוגי פטריות כמהין וגבינת פרמז׳ן מגורדת; פסטה שמנת וכמהין עם פטריות פורטובלו, שום קונפי, גבינת פרמז’ן וערמונים; הפסטה של פחימה עם רוטב מרקש עגבניות פיקנטי; טורטליני גבינות ברוטב שמנת כמהין, חמאה צהובה ופרמז’ן; דג מוסר ים על פירה כמהין, ברוקולי ושמן ירוק; פילה דניס על מצע של קרם תפוחי אדמה, חמאה ועירית ופילה סלומון לצד ירוקים ועירית (65-160 ש"ח)

עוד טעימה: מסעדת נורדר נפתחה בצפון הישן של תל אביב

לקינוח תוכלו לטעום מתוקים קלאסיים כמו מילפיי עם קרם מסקרפונה ורוטב קרמל חם; ברד פודינג עם כדור גלידת וניל; עוגת ביסקוויטים של פעם עם קרמבל נוגט ורוטב קרמל מלוח וקרם ברולה קלאסי (39-59 ש"ח)

בערב יגישו בהולה הולה קוקטיילים מקוריים באווירת שוק כמו אבא שמעון עם קפטן מורגן ספייס, אננס וסירופ אלדרפלאוור; יא ג'מעה עם אוזו 12, קרמל ונענע; איילת חן עם טנקרי, פסיפלורה, מלפפון, נענע וטוניק; חביב גלבי עם אספולון טקילה, תות ונענע או בינת אלימן עם בלוודר וודקה, מחית מנגו ולימון (55-59 ש"ח).

הולה הולה (Ola Ola) מסעדת שף כשרה | יחיא קאפח 3, תל אביב | א'-ה' 12:00-עד אחרון הלקוחות, ו' 12:00-16:00 | כשר | פרטים נוספים והזמנת שולחן באתר המסעדה.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס