לזלול - מגזין אוכל ישראלי

זה אמיתי: פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד

פפסי חוגגת את היום האחרון של הקיץ עם ההשקה של פפסי סמורס, מהדורה מיוחדת בטעמי מרשמלו, שוקולד וביסקוויט גרהאם קרקר המשתלבים יחד למשקה לא שגרתי
פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד
פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד | יח"צ פפסי
שיתוף

לזה לא ציפינו: פפסי מפתיעה שוב עם טעם לא שגרתי במהדורה מוגבלת במיוחד, פפסי סמורס בטעם חטיף השוקולד האמריקאי הפופולרי.

למעשה מדובר באוסף של פחיות פפסי קטנות 220 מ"ל בטעמי גרהאם קרקר (סוג של פתי בר אמריקאי), פפסי בטעם מרשמלו צלוי ופפסי בטעם שוקולד. בערבוב של שלושת הפחיות מתקבל הטעם של החטיף המיתולוגי סמורס.

פפסי משיקה את המהדורה המיוחדת לכבוד חגיגות היום האחרון של הקיץ ומעניקה לחובבי פפסי הזדמנות להתנסות בטעמים חדשים ובלתי שגרתיים ולהרגיש ברמנים לרגע אחד עם הוראות מפורטות לערבוב הטעמים בכדי ליצור את הטעם הנכסף.

אוסף פפסי סמורס – מה יש בפנים?

פפסי מרשמלו צלוי כשמו הוא, מתהדר בטעמי מרשמלו עם ניחוח מעושן שמייצר ארומה של מרשמלו שעבר צלייה קצרה במדורה. בפפסי גרהאם קרקר תמצאו טעמים של דבש וקינמון כמחווה לטעמי הביסקוויט הקלאסי ובפפסי שוקולד מתערבבים להם יחד טעמי קקאו דומיננטיים עם מעט וניל.

רק 2,000 אנשים שיעקבו אחר פפסי ברשתות החברתיות ואחר הוראות ההשתתפות צפויים לשים ידם על המהדורה המיוחדת של פפסי סמורס.

למהדורה מצורף גם דף הוראות מפורט עם מתכונים שונים לשילוב של שלושת המשקאות: מתכון קלאסי מאוזן בו מוזגים לכוס קרה שליש מכל פחית, מתכון לאוהבי המרשמלו עם חצי פחית פפסי מרשמלו צלוי, רבע פפסי גרהאם קרקר ורבע פפסי שוקולד, מתכון לאוהבי הביסקוויטים עם חצי פפסי גרהאם קרקר, רבע שוקולד ורבע מרשמלו וכמובן מתכון לאוהבי השוקולד עם 2/3 פפסי שוקולד, שליש מרשמלו ומעט פפסי גרהאם קרקר.

טרנד המשקאות הקלים בטעמים לא שגרתיים תפס תאוצה בשנים האחרונות, בין השאר עם סדרת טעמים של קוקה קולה בטעמי אבסטרקטיים כמו קולה בטעם חלומות ,קולה בטעם חלל וההאחרון בהם שיתוף פעולה עם דיג'יי מרשמלו שהייתה דווקא בטעם אבטיח-תות.

פפסי עצמה השיקה בשנה שעברה משקה פפסי ניטרו – פפסי מועשר בחנקן עם מרקם רקמי ושכבת קצף סמיכה.

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

טיפים לשייק בריא וטעים

5 טיפים שילמדו אתכם איך להכין שייק בריא וטעים בבית

מדריכים וטיפים
C/W - בר יין ושוקולד בשוק הפשפשים ביפו

C/W: בר יין ושוקולד חדש בשוק הפשפשים

חדשות האוכל
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל

איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-5 דקות

מתכונים
איך להכין שוקולטה

איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף

מדריכים וטיפים
ארטיק אקסל XL

ארטיק אקסל של משקה האנרגיה XL כבר ניסיתם?

חדש על המדף
בן אנד ג'ריס X שוקולד טוני'ס למען סיום העבדות

בקרוב: שוקולד טוני'ס וגלידת בן אנד ג'ריס מאחדים כוחות

חדשות האוכל
עוגיות נוטלה של פררו מגיעות לישראל

בשורה לחובבי נוטלה: העוגיות הידועות הגיעו לישראל

חדש על המדף
חדש: ריסז קאפס טבעוני

בשורה לטבעונים: ריסז קאפס ללא חלב מגיע למדפים

חדשות האוכל
פיצה פיסטוק ושוקולד לבן של דומינוס

דומינו'ס מציגים: קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן – הפיצה

חדשות האוכל
Franui - חטיף פטל קפוא ושוקולד במשלוח של יאנגו דלי

הוא חוזר: Franui – חטיף פטל קפוא ושוקולד במשלוח עד הבית

חדש על המדף
קינדר ג'וי עם בובות מיני פופ של הארי פוטר

הקסם של הארי פוטר מגיע אל קינדר ג'וי עם סדרת צעצועי מיני פופ

חדש על המדף
תה קר עם חלב של ויסוצקי ותנובה

חדש מויסוצקי ותנובה: תה קר צ'אי עם חלב בטעמים

חדש על המדף