זה אמיתי: פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד

פפסי חוגגת את היום האחרון של הקיץ עם ההשקה של פפסי סמורס, מהדורה מיוחדת בטעמי מרשמלו, שוקולד וביסקוויט גרהאם קרקר המשתלבים יחד למשקה לא שגרתי.
פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד
פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד | יח"צ פפסי
פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד
פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד | יח"צ פפסי

לזה לא ציפינו: פפסי מפתיעה שוב עם טעם לא שגרתי במהדורה מוגבלת במיוחד, פפסי סמורס בטעם חטיף השוקולד האמריקאי הפופולרי.

למעשה מדובר באוסף של פחיות פפסי קטנות 220 מ”ל בטעמי גרהאם קרקר (סוג של פתי בר אמריקאי), פפסי בטעם מרשמלו צלוי ופפסי בטעם שוקולד. בערבוב של שלושת הפחיות מתקבל הטעם של החטיף המיתולוגי סמורס.

פפסי משיקה את המהדורה המיוחדת לכבוד חגיגות היום האחרון של הקיץ ומעניקה לחובבי פפסי הזדמנות להתנסות בטעמים חדשים ובלתי שגרתיים ולהרגיש ברמנים לרגע אחד עם הוראות מפורטות לערבוב הטעמים בכדי ליצור את הטעם הנכסף.

אוסף פפסי סמורס – מה יש בפנים?

פפסי מרשמלו צלוי כשמו הוא, מתהדר בטעמי מרשמלו עם ניחוח מעושן שמייצר ארומה של מרשמלו שעבר צלייה קצרה במדורה. בפפסי גרהאם קרקר תמצאו טעמים של דבש וקינמון כמחווה לטעמי הביסקוויט הקלאסי ובפפסי שוקולד מתערבבים להם יחד טעמי קקאו דומיננטיים עם מעט וניל.

רק 2,000 אנשים שיעקבו אחר פפסי ברשתות החברתיות ואחר הוראות ההשתתפות צפויים לשים ידם על המהדורה המיוחדת של פפסי סמורס.

למהדורה מצורף גם דף הוראות מפורט עם מתכונים שונים לשילוב של שלושת המשקאות: מתכון קלאסי מאוזן בו מוזגים לכוס קרה שליש מכל פחית, מתכון לאוהבי המרשמלו עם חצי פחית פפסי מרשמלו צלוי, רבע פפסי גרהאם קרקר ורבע פפסי שוקולד, מתכון לאוהבי הביסקוויטים עם חצי פפסי גרהאם קרקר, רבע שוקולד ורבע מרשמלו וכמובן מתכון לאוהבי השוקולד עם 2/3 פפסי שוקולד, שליש מרשמלו ומעט פפסי גרהאם קרקר.

טרנד המשקאות הקלים בטעמים לא שגרתיים תפס תאוצה בשנים האחרונות, בין השאר עם סדרת טעמים של קוקה קולה בטעמי אבסטרקטיים כמו קולה בטעם חלומות ,קולה בטעם חלל וההאחרון בהם שיתוף פעולה עם דיג’יי מרשמלו שהייתה דווקא בטעם אבטיח-תות.

פפסי עצמה השיקה בשנה שעברה משקה פפסי ניטרו – פפסי מועשר בחנקן עם מרקם רקמי ושכבת קצף סמיכה.

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

M&M קרמל קולד ברו (חליטה קרה)

קפה בחליטה קרה: מארס מציגה את M&M קרמל קולד ברו

חדשות האוכל
פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש: פסק זמן פטיסרי של דודו אוטמזגין

חדש על המדף
טעמים סודיים של פאנטה זירו

שני טעמים סודיים של פאנטה זירו, כבר ניחשתם אותם?

חדשות האוכל
מתכון לקאפקייקס שוקולד של מלכת אנגליה

מתכון: קאפקייקס שוקולד של מלכת אנגליה

מתכונים

טרי מהתנור

לפני או אחרי: מתי להוסיף מלח לביצה מקושקשת?

שוברי המיתוסים: מתי צריך להוסיף מלח למקושקשת?

מדריכים וטיפים
מחלוקת אחת קורעת טבחים חובבים ושפים כאחד כבר שנים רבות - האם להמליח ביצה מקושקשת לפני, במהלך או לאחר הבישול. יצאנו לחקור >>
קופסאות אחסון מזון מזכוכית או פלסטיק - מה עדיף?

זכוכית או פלסטיק: המדריך לבחירת קופסאות אחסון למטבח

מדריכים וטיפים
גלו את היתרונות והחסרונות של קופסאות אחסון מזון שונות למטבח מזכוכית או פלסטיק וטיפים מעשיים לבחירת הקופסה המתאימה עבורכם >>

מדריכים שאהבתם

איך לנקות תנור אפייה ביתי: המדריך לניקיון עמוק ויסודי

מדריכים וטיפים

שומרים על הצבע: איך מונעים מירקות לאבד את הגוון הטבעי בבישול

מדריכים וטיפים

מה לזלול?