פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד
קרדיט תמונה – יח"צ פפסי

זה אמיתי: פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד

פפסי חוגגת את היום האחרון של הקיץ עם ההשקה של פפסי סמורס, מהדורה מיוחדת בטעמי מרשמלו, שוקולד וביסקוויט גרהאם קרקר המשתלבים יחד למשקה לא שגרתי
שיתוף

תוכן עניינים

לזה לא ציפינו: פפסי מפתיעה שוב עם טעם לא שגרתי במהדורה מוגבלת במיוחד, פפסי סמורס בטעם חטיף השוקולד האמריקאי הפופולרי.

למעשה מדובר באוסף של פחיות פפסי קטנות 220 מ"ל בטעמי גרהאם קרקר (סוג של פתי בר אמריקאי), פפסי בטעם מרשמלו צלוי ופפסי בטעם שוקולד. בערבוב של שלושת הפחיות מתקבל הטעם של החטיף המיתולוגי סמורס.

פפסי משיקה את המהדורה המיוחדת לכבוד חגיגות היום האחרון של הקיץ ומעניקה לחובבי פפסי הזדמנות להתנסות בטעמים חדשים ובלתי שגרתיים ולהרגיש ברמנים לרגע אחד עם הוראות מפורטות לערבוב הטעמים בכדי ליצור את הטעם הנכסף.

אוסף פפסי סמורס – מה יש בפנים?

פפסי מרשמלו צלוי כשמו הוא, מתהדר בטעמי מרשמלו עם ניחוח מעושן שמייצר ארומה של מרשמלו שעבר צלייה קצרה במדורה. בפפסי גרהאם קרקר תמצאו טעמים של דבש וקינמון כמחווה לטעמי הביסקוויט הקלאסי ובפפסי שוקולד מתערבבים להם יחד טעמי קקאו דומיננטיים עם מעט וניל.

רק 2,000 אנשים שיעקבו אחר פפסי ברשתות החברתיות ואחר הוראות ההשתתפות צפויים לשים ידם על המהדורה המיוחדת של פפסי סמורס.

למהדורה מצורף גם דף הוראות מפורט עם מתכונים שונים לשילוב של שלושת המשקאות: מתכון קלאסי מאוזן בו מוזגים לכוס קרה שליש מכל פחית, מתכון לאוהבי המרשמלו עם חצי פחית פפסי מרשמלו צלוי, רבע פפסי גרהאם קרקר ורבע פפסי שוקולד, מתכון לאוהבי הביסקוויטים עם חצי פפסי גרהאם קרקר, רבע שוקולד ורבע מרשמלו וכמובן מתכון לאוהבי השוקולד עם 2/3 פפסי שוקולד, שליש מרשמלו ומעט פפסי גרהאם קרקר.

טרנד המשקאות הקלים בטעמים לא שגרתיים תפס תאוצה בשנים האחרונות, בין השאר עם סדרת טעמים של קוקה קולה בטעמי אבסטרקטיים כמו קולה בטעם חלומות ,קולה בטעם חלל וההאחרון בהם שיתוף פעולה עם דיג'יי מרשמלו שהייתה דווקא בטעם אבטיח-תות.

פפסי עצמה השיקה בשנה שעברה משקה פפסי ניטרו – פפסי מועשר בחנקן עם מרקם רקמי ושכבת קצף סמיכה.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס