מה הטעם? פאנטה בטעמים סודיים
קרדיט תמונה – יח"צ

יודעים מה הטעם? פאנטה בטעמים סודיים מגיעה למדפים

פעילות הקיץ של פאנטה יוצאת לדרך עם בטעמים חדשים וסודיים בסדרת פאנטה זירו ויש גם מגוון פרסים שווים למי שינחש נכונה את הטעמים המדויקים
שיתוף

תוכן עניינים

מותג המשקאות הפופולרי פאנטה (Fanta) מתרחב עם השקת פאנטה בטעמים חדשים ומסתוריים. במסגרת ההשקה הלא שגרתית, הגיעו אל מדפי רשתות השיווק שני בקבוקים עם תווית כחולה ותווית ירוקה אך ללא ציון הטעם של כל אחד.

עדכון 17.7 – נחשפו הטעמים החדשים של פאנטה – הקליקו כאן לגלות

כל לוגם של המשקה הכתמתם יוכל לסרוק את קוד ה-QR על הבקבוק, לנחש באתר פאנטה את הטעמים החדשים והסודיים ולזכות בפרסים. לכל משתתף יהיו 3 ניחושים ומי שיזכה בפעילות יהיה זה שינחש את הטעם המדויק בצירוף נימוק מדוע דווקא הוא צריך לזכות.

עוד טעימה: קולה בטעם החלל החיצון כבר טעמתם?
ומה לגבי פפסי סמורס בטעם מרשמלו ושוקולד?
טעמי פאנטה מוזרים ומפתיעים מהעולם

במהלך הפעילות שתמשך עד ה-15.7, יפורסמו באתר What_The_Fanta# רמזים בדמות סרטונים ופוסטים ברשתות החברתיות שיסייעו למשתתפים לנחש את הטעמים.

What the Fanta – פאנטה בטעמים סודיים – מה הפרסים?

הפרס לזוכה במקום הראשון בפעילות יהיה אייפון 13 פרו, מי שיגיע למקום השני יתחדש ב-Playstation 5 והפרס למקום השלישי יהיה משקפי OCULUS VR. פרסים נוספים שיחולקו בתחרות כוללים אוזניות, מקלדת גיימינג ו-10 מקררי פאנטה מעוצבים.

עוד טעימה: הטעם החדש של קוקה קולה – זירו תות ואבטיח

המשקאות החדשים של פאנטה הם מסדרת פאנטה זירו (Fanta Zero) ללא סוכר וזמינים בבקבוקים אישיים של חצי ליטר ובבקבוק משפחתי של 1.5 ליטר. לאחר חשיפת הטעמים, אחד מהם צפוי להימכר במהדורה מוגבלת והשני יצטרף למשפחת המשקאות של פאנטה באופן קבוע.

עוד טעימה: חדש – פפסי ניטרו – משקה מועשר חנקן

סדרת פאנטה זירו הושקה לראשונה בישראל בשנה שעברה עם הטעמים פאנטה זירו אורנג ופאנטה זירו תפוח שהצטרפו לטעמים האחרים של המותג שהחלו למכר בארץ בשנים האחרונות, ביניהם פאנטה ענבים, פאנטה מנגו, פאנטה אננס.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס