מהקצב לצלחת: מסעדת בן חמו בשרים חוגגת 20 שנה

מסעדת בן חמו בשרים הוותיקה והאהובה מאור עקיבא חוגגת 20 שנות פעילות עם ארוחת טעימות ספיישל של נתחים מובחרים ומנות מיתולוגיות.
מסעדת בן חמו בשרים חוגגת 20 שנה
מסעדת בן חמו בשרים חוגגת 20 שנה | צילום: גיל אבירם

מסעדת בן חמו בשרים מאור עקיבא בהובלת לימור בן חמו חוגגת 20 שנה להקמתה עם ארוחת טעימות מיוחדת הכוללת מבחר נתחים מיוחדים מהקצבייה הצמודה שהקים סבה של לימור לפני 60 שנה.

משפחת בן חמו ידועה באור עקיבא והסביבה כבר שנים ארוכות בזכות הקצביה הוותיקה שמספקת בשר איכותי לתושבי האזור ובזכות המסעדה ודוכן השווארמה החוגגים בימים אלו 20 שנים.

עוד טעימה: רוטשילד 12 – מסעדת בשרים כשרה בתל אביב
וגם – כמה קלוריות יש בשווארמה בצלחת

20 שנה למסעדת בן חמו

לכבוד החגיגות תוצע מנת הטעימות הכוללת נתח טחול ממולא, נקניקיית מרגז, שקדים, נתח קצבים וקציצה מרוקאית במחיר של 190 ש"ח לכל אורך חודש פברואר.

ארוחת טעימות של בן חמו בשרים
ארוחת טעימות של בן חמו בשרים

לימור בן חמו, אשת חינוך והוראה במקצועה, עזבה את התחום מתוך התשוקה לבשר ורצון להמשך את השושלת המשפחתית. היא למדה מסבא וסבתא את אמנות הטיפול בבשר, מבחירת הנתח ועד לבישול המנות המסורתיות כולל מנת הטחול הממולא המפורסמת שהפכה למנת הדגל במסעדה.

כל הבשרים במסעדה מגיעים כמובן היישר מהקצביה המשפחתית אותה מנהל אח של לימור, שלומי בן חמו שמקצב ומיישן את הנתחים המובחרים בעצמו.

הנתחים כיאה למסעדת קצבייה מוצגים לראווה בחלל המסעדה ועוברים לאחר מכן טיפול מינימלי עם מלח ופלפל שנותן לבשר האיכותי לדבר בפני עצמו.

עוד טעימה: שווארמה אביהו ברחובות נפתחת לציבור הרחב

ממרגז ועד טחול ממולא

עוד מציעים במקום שיפודי קבב הבית, נתח קצבים עסיסי, מולארד, שקדי עגל, נקניקיות מרגז, כבד בקר, קציצות מרוקאיות, טחול ממולא, סיגרים במילוי בשר, צנוברים ותבלינים, כבד אווז וסטייקים משויישים.

מלבד בשרים תמצאו קוסקוס וירקות בטאג'ין מסורתי ומבחר סלטים ממטבוחה וחצילים עם עגבניות ועד לסלט זיתים מרוקאי לצד פיתות ולאפות חמימות.

בחודשים הקרובים מתכננים לימור ושלומי בן חמו לפתוח מפעל בשר שישדרג את המסורת וירחיב את המותג המשפחתי.

מסעדת בן חמו | וייצמן 1, אור עקיבא | כשר | ראשון-חמישי 11:00-23:00 וצאת השבת עד 00:00

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מסעדת פורטר האוס נוף הגליל
פורטר האוס: מסעדת בשרים חדשה מבית חינאווי בנוף הגליל
חדשות האוכל
גריל בר צפון של יקי כביר
גריל בר צפון: יקי כביר פותח מסעדת בשרים כשרה
חדשות האוכל
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
פופ אפ אוכל טורקי בבר הנסיך
מבורקס ועד אדנה קבב: פופ אפ אוכל טורקי על הגג בתל אביב
אירועים קולינריים
טרנדים קולינריים טריים
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
המדריך לבשלן: איך להכין ביצה עלומה מושלמת בכל פעם
טיפים למטבח
המדריך לבשלן: 7 טיפים לבישול בורגול מושלם
טיפים למטבח
תפוח אדמה ירוק: לבשל ולאכול או לזרוק לפח?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל