מהקצב לצלחת: מסעדת בן חמו בשרים חוגגת 20 שנה

מסעדת בן חמו בשרים הוותיקה והאהובה מאור עקיבא חוגגת 20 שנות פעילות עם ארוחת טעימות ספיישל של נתחים מובחרים ומנות מיתולוגיות.
מסעדת בן חמו בשרים חוגגת 20 שנה
מסעדת בן חמו בשרים חוגגת 20 שנה | צילום: גיל אבירם

מסעדת בן חמו בשרים מאור עקיבא בהובלת לימור בן חמו חוגגת 20 שנה להקמתה עם ארוחת טעימות מיוחדת הכוללת מבחר נתחים מיוחדים מהקצבייה הצמודה שהקים סבה של לימור לפני 60 שנה.

משפחת בן חמו ידועה באור עקיבא והסביבה כבר שנים ארוכות בזכות הקצביה הוותיקה שמספקת בשר איכותי לתושבי האזור ובזכות המסעדה ודוכן השווארמה החוגגים בימים אלו 20 שנים.

עוד טעימה: רוטשילד 12 – מסעדת בשרים כשרה בתל אביב
וגם – כמה קלוריות יש בשווארמה בצלחת

20 שנה למסעדת בן חמו

לכבוד החגיגות תוצע מנת הטעימות הכוללת נתח טחול ממולא, נקניקיית מרגז, שקדים, נתח קצבים וקציצה מרוקאית במחיר של 190 ש"ח לכל אורך חודש פברואר.

ארוחת טעימות של בן חמו בשרים
ארוחת טעימות של בן חמו בשרים

לימור בן חמו, אשת חינוך והוראה במקצועה, עזבה את התחום מתוך התשוקה לבשר ורצון להמשך את השושלת המשפחתית. היא למדה מסבא וסבתא את אמנות הטיפול בבשר, מבחירת הנתח ועד לבישול המנות המסורתיות כולל מנת הטחול הממולא המפורסמת שהפכה למנת הדגל במסעדה.

כל הבשרים במסעדה מגיעים כמובן היישר מהקצביה המשפחתית אותה מנהל אח של לימור, שלומי בן חמו שמקצב ומיישן את הנתחים המובחרים בעצמו.

הנתחים כיאה למסעדת קצבייה מוצגים לראווה בחלל המסעדה ועוברים לאחר מכן טיפול מינימלי עם מלח ופלפל שנותן לבשר האיכותי לדבר בפני עצמו.

עוד טעימה: שווארמה אביהו ברחובות נפתחת לציבור הרחב

ממרגז ועד טחול ממולא

עוד מציעים במקום שיפודי קבב הבית, נתח קצבים עסיסי, מולארד, שקדי עגל, נקניקיות מרגז, כבד בקר, קציצות מרוקאיות, טחול ממולא, סיגרים במילוי בשר, צנוברים ותבלינים, כבד אווז וסטייקים משויישים.

מלבד בשרים תמצאו קוסקוס וירקות בטאג'ין מסורתי ומבחר סלטים ממטבוחה וחצילים עם עגבניות ועד לסלט זיתים מרוקאי לצד פיתות ולאפות חמימות.

בחודשים הקרובים מתכננים לימור ושלומי בן חמו לפתוח מפעל בשר שישדרג את המסורת וירחיב את המותג המשפחתי.

מסעדת בן חמו | וייצמן 1, אור עקיבא | כשר | ראשון-חמישי 11:00-23:00 וצאת השבת עד 00:00

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם
איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת
מדריכים וטיפים
שף ישראל אהרוני - קצביה והמבורגר גורמה בגני תקווה
זה קורה: שף ישראל אהרוני פותח המבורגר גורמה
חדשות האוכל
ריב אנטרקוט של מקדונלד'ס - טל ועידו מוסרי
איחוד מרגש: מקדונלד'ס משיקה את סדרת ריב אנטרקוט החדשה
חדשות האוכל
להפוך סטייק פעם אחת או יותר?
הופכים עליהם: כמה פעמים באמת צריך להפוך סטייק?
מדריכים וטיפים
טרנדים קולינריים טריים
חטיפי אסם במהדורה חורפית
החטיפים והמתוקים: מהדורות חורף אהובות, צ'יפס בטעמים ומאפינס צבעוניים
חדש על המדף
מאפינס במילויים עם סוכריות צבעוניות, צ'יפס בטעם עגבניות צלויות וחטיפים אהובים במהדורת חורף לזמן מוגבל. מה חדש על מדף החטיפים והמתוקים בסופר >>
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
שקדים, פיסטוקים או צנוברים: זו הדרך הנכונה לשמור אגוזים במטבח
מדריכים וטיפים
המדריך לניקיון עמוק ויסודי של תנור האפייה הביתי
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל