מסעדת בן חמו בשרים חוגגת 20 שנה
קרדיט תמונה – גיל אבירם
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת בן חמו בשרים מאור עקיבא בהובלת לימור בן חמו חוגגת 20 שנה להקמתה עם ארוחת טעימות מיוחדת הכוללת מבחר נתחים מיוחדים מהקצבייה הצמודה שהקים סבה של לימור לפני 60 שנה.

משפחת בן חמו ידועה באור עקיבא והסביבה כבר שנים ארוכות בזכות הקצביה הוותיקה שמספקת בשר איכותי לתושבי האזור ובזכות המסעדה ודוכן השווארמה החוגגים בימים אלו 20 שנים.

עוד טעימה: רוטשילד 12 – מסעדת בשרים כשרה בתל אביב
וגם – כמה קלוריות יש בלאפה שווארמה?

20 שנה למסעדת בן חמו

לכבוד החגיגות תוצע מנת הטעימות הכוללת נתח טחול ממולא, נקניקיית מרגז, שקדים, נתח קצבים וקציצה מרוקאית במחיר של 190 ש"ח לכל אורך חודש פברואר.

ארוחת טעימות של בן חמו בשרים
ארוחת טעימות של בן חמו בשרים

לימור בן חמו, אשת חינוך והוראה במקצועה, עזבה את התחום מתוך התשוקה לבשר ורצון להמשך את השושלת המשפחתית. היא למדה מסבא וסבתא את אמנות הטיפול בבשר, מבחירת הנתח ועד לבישול המנות המסורתיות כולל מנת הטחול הממולא המפורסמת שהפכה למנת הדגל במסעדה.

כל הבשרים במסעדה מגיעים כמובן היישר מהקצביה המשפחתית אותה מנהל אח של לימור, שלומי בן חמו שמקצב ומיישן את הנתחים המובחרים בעצמו.

הנתחים כיאה למסעדת קצבייה מוצגים לראווה בחלל המסעדה ועוברים לאחר מכן טיפול מינימלי עם מלח ופלפל שנותן לבשר האיכותי לדבר בפני עצמו.

ממרגז ועד טחול ממולא

עוד מציעים במקום שיפודי קבב הבית, נתח קצבים עסיסי, מולארד, שקדי עגל, נקניקיות מרגז, כבד בקר, קציצות מרוקאיות, טחול ממולא, סיגרים במילוי בשר, צנוברים ותבלינים, כבד אווז וסטייקים משויישים.

מלבד בשרים תמצאו קוסקוס וירקות בטאג'ין מסורתי ומבחר סלטים ממטבוחה וחצילים עם עגבניות ועד לסלט זיתים מרוקאי לצד פיתות ולאפות חמימות.

בחודשים הקרובים מתכננים לימור ושלומי בן חמו לפתוח מפעל בשר שישדרג את המסורת וירחיב את המותג המשפחתי.

מסעדת בן חמו | וייצמן 1, אור עקיבא | כשר | ראשון-חמישי 11:00-23:00 וצאת השבת עד 00:00

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס